Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Carrefour Folder 03.02.2020

Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 31

Lokale roducenten ANDERS KOKEN | 100% lokaal in de kijker In al onze winkels is een rek voorbehouden voor roducten van lokale, ardwerkende producenten. Producten Lokaal gestookte waar vaak een mooi, verhaal achter schuilt. Ontdek er hier twee… gin en jenever e moed van topchef Vr Topchef Michaël Vrijmoed heeft nauwelijks nog introductie nodig. Hij leerde het vak van grootheden zoals Guy Van Cauteren (tLaurierblad) en Peter Goossens (Hof van Cleve). In maart 2013 opende hij zijn restaurant Vrijmoed in Gent en werkt daar nauw samen met maître en sommelier Benjamin De Buck. Nu heeft dit succesvolle B duo een eigen gin en jenever gecreëe De appel valt niet ver van de boom, zo blijkt, want de ooms van Michaël Vrijmoed's grootvader had- den decennia geleden al een jeneverstokerij in una Schiedam. “In het restaurant zijn we dag in, dag 4 uit bezig met het creëren van nieuwe dingen. Een eigen gin en jenever was een logische stap voor Benjamin en mezelf. Een van onze absolute voorwaarden daarbij was dat die zouden worden gemaakt door iemand met kennis van zaken’ aldus Michaël. » OPENDE RESTAURANT VRIJMOEDIN 2013 speelt die ecologische duurzaamheidsfactor zeer » BEKROOND TOT“JONGE TOPCHEF VAN VLAANDEREN” DOOR GAULT & MILLAU LOKALE STOKERIJ zeker, wij werken zo veel mogelijk met lokale IN 2015 Dat ze daarvoor vrij snel terechtkwamen bij The groenten, vis en vlees. Alles draait om ‘terroir » "BESTE VEGGIE MENU BENELUX EN "BESTE Bassets Craft Distillery in het West-Vlaamse Die zorg vonden we terug bij Bas, die al heel wat DESSERT VAN HET JAAR 2017 DOOR Ruiselede hoeft niet te verwonderen. Aan het roer watertjes heeft doorzwommen en nog zijn tijd GAULT &MILLAU IN 2016-2017 » 2MICHELIN-STERREN. van deze stokerij staat namelijk Bas Van Ostaden, neemt om ambachtelijk te werk te gaan. Het hele » 17120 N GAULT MILLAU een autoriteit ter zake in België. “Benjamin en ik proces, van verkennende gesprekken tot botte- zijn na verkennende gesprekken met Bas en en- ling, nam zo’n 6 maanden in beslag. Voor kwaliteit kele proefsessies vrij snel tot een consensus geko- moet je je tijd nemen, we waren niet gehaast. mer”, aldus Michaël. “We gingen gericht op zoek naar een specifiek fris smaakpatroon met toetsen HEERLIJK EINDRESULTAAT van koriander en citroengras. De gin is drie keer In restaurant Vrijmoed staan de gin en jenever gedistilleerd en heeft daardoor een fijne smaak en natuurlijk op het menu. “We gebruiken onze gin geeft geen branderig gevoel in de keel” of jenever zéér frequent in cocktails, maar hij kan natuurlijk ook gewoon puur natuur gedronken PLAATSELIJKE GRONDSTOFFEN worden. In een gin-tonic kiezen we voor tonics Niet alleen de expertise van de stoker speelde zonder uitgesproken smaak. De gin is van zo'n een doorslaggevende rol, ook de keuze om zo veel hoge kwaliteit dat die nauwelijks extra opsmuk 5 mogelijk lokaal geteelde biologische grondstoffen nodig heeft. Gewoon wat limoenzeste is meer dan p voldoende’ besluit Michaël. te gebruiken was belangrijk. “In het restaurant ae A net ce a februari 2020 | Shoes 131

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 31