Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DRIE FORMIDABELE FONDUE

Omdat fondue zoveel meer kan zijn dan een stukje brood in sm:

gesmolten kaas en wat gerookte vleeswaren.

+

EE 2



r

+.

A

+

A

dn

À

Fondue met champagne

Fondue met brie en gestoofde

Fondue met boerenkool-pesto

4 PERSONEN- VOORBERE!

ING 10 MIN

paddenstoelen

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN

BEREIDING 15 MIN - MAKKELUK -€€

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN

BEREIDING 15 MIN-MAKKELUK-€

BEREIDING 15 MIN -MAKKELIJK-.

1eloljfoie

6 bladeren boerenkool| 40g Parmezaanse kaas | 309

1 sjalot, Fijngesnipperd

1eloljfolie

pijnboompitten | 1 teentje knoflook! 5 el olijfolie.

250 ml champagne Brut.

| sap van 1/2citroen | zout, peper

1sjalot, fijngesnipperd

100 geamembert zonder korst

2509 portobello's,in stukjes gesneden

2elbloem

250gwilde paddenstoelen

© Maak de koolbladeren schoon, verwijder

400 ggeraspte gruyère

400gbrie zonder korst

de centrale nerf en hak de bladeren fijn.

225 ggeraspte emmentaler

é0gblauwekaas type gorgonzola

1elcitroensap

60g emmentaler

© Mix de kool, de Parmezaanse kaas, de

1/2tl nootmuskaat

15elbloem

pijnboompitten en de knoflook met 4el

versgemalen witte peper

200mldroge witte wijn

olijfolie tot een pesto. Is het mengselte dik,

6takjestijm

© verwarm in de fonduepan de olijfolie op

voeg dan nog wat meer olie toe.

versgemalen zwarte peper

een

ig vuur en fruit de sjalot glazig. Voeg

brood

© kruid de pesto met zout en peper en voeg

de châmpagnetoe en breng aan de kook.

het citroensap toe. Roer deze pesto door

© verhit de olifolie op een matig vuur in een

eender welke kaasfondue. De pesto kanje

© snij de camembert in stukjes, rol ze

braadpan. Fruit de sjalot, voeg alle padden-

luc

‘door de bloem en leg ze geleidelijk in

nog tot 3 dagen bewaren in de koelkast.

stoelen toe en bak ze 3 à 5 min, tot ze gaar.

de

uepan. Laat smelten en roer daarbij

zijn. Zet de pan van het vuur en zet opzij.

met een houten lepel.

Gegrilde polentablokjes

© snij alle soorten kaas in kleine blokjes en

4-6 PERSONEN VOORBEREIDING 10

© Voeg de twee soorten geraspte kaastoe

rol ze luchtig door de bloem.

MIN BEREIDING 30 MINMAKKELIJK €

enlaat al roerend smelten. Voeg citroensap,

takjes rozemarijn | 1L water | 2teentjesknoflook

gotmuskaat en peper toe.

© Giet de wijn in de fonduepan en breng

1 250gpolenta | 1/2 el zeezout | 1ellijfolie (+ extra)

aan de kook. Voeg al roerend alle soorten

PER PORTE TIN KCAL

| versgemalen peper

56 g VETTEN 152 g KOOLMORMEN |1.20

kaas geleidelijk toe en blijf roeren tot alles,

(Sukens 107 gVEZELS 1 g ENTER

gesmolten is. Voeg de takjes tijm toe, kruid

@ Hak1 takje rozemarijn fijn. Verhit in een

met een draai van de pepermolen en scheper.

kookpan het water met de knoflook. Zet van

tot slot de paddenstoelen onder.

het vuur zodra het water kookt, verwijder de

PER PORTIE 816 KCAL

knoflooken strooi er de polenta in. Voeg het

4 VETTEN 69 gKOOLNDRATEN 28

zout en de olijfolie toe en meng met een

©

Suns 6.8 VERS A MIT

Klopper tot de polenta dikker wordt. Voeg op

het einde de fijngehakte rozemarijn toe.

terwijl je blijft roeren. Kruid met peper.

@ Bekleed een schaal met bakpapier en.

man

ARS Vals GENE

N 2,3 KODLMORATEN | 29

schep er de polenta tot1,5cm hoog in.Striik

het oppervlak glad en laat volledig afkoelen.

Ke

EE



© Snij blokjes van de polenta, prik ze op

rozemarijntakjes en leg ze op een met olie

-

TR

r

|

EE

ingevette bakplaat. Gril ze goudbruin in de),

skis

genome

oven (voorverwarmd op 180°C).

an

r

)

ae

op

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

40 | SEAL | februari 2020