Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 40 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40
DRIE FORMIDABELE FONDUE Omdat fondue zoveel meer kan zijn dan een stukje brood in sm: gesmolten kaas en wat gerookte vleeswaren. + EE 2 — r +. A + A dn À Fondue met champagne Fondue met brie en gestoofde Fondue met boerenkool-pesto 4 PERSONEN- VOORBERE! ING 10 MIN paddenstoelen 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN BEREIDING 15 MIN - MAKKELUK -€€ 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN BEREIDING 15 MIN-MAKKELUK-€ BEREIDING 15 MIN -MAKKELIJK-. 1eloljfoie 6 bladeren boerenkool| 40g Parmezaanse kaas | 309 1 sjalot, Fijngesnipperd 1eloljfolie pijnboompitten | 1 teentje knoflook! 5 el olijfolie. 250 ml champagne Brut. | sap van 1/2citroen | zout, peper 1sjalot, fijngesnipperd 100 geamembert zonder korst 2509 portobello's,in stukjes gesneden 2elbloem 250gwilde paddenstoelen © Maak de koolbladeren schoon, verwijder 400 ggeraspte gruyère 400gbrie zonder korst de centrale nerf en hak de bladeren fijn. 225 ggeraspte emmentaler é0gblauwekaas type gorgonzola 1elcitroensap 60g emmentaler © Mix de kool, de Parmezaanse kaas, de 1/2tl nootmuskaat 15elbloem pijnboompitten en de knoflook met 4el versgemalen witte peper 200mldroge witte wijn olijfolie tot een pesto. Is het mengselte dik, 6takjestijm © verwarm in de fonduepan de olijfolie op voeg dan nog wat meer olie toe. versgemalen zwarte peper een ig vuur en fruit de sjalot glazig. Voeg brood © kruid de pesto met zout en peper en voeg de châmpagnetoe en breng aan de kook. het citroensap toe. Roer deze pesto door © verhit de olifolie op een matig vuur in een eender welke kaasfondue. De pesto kanje © snij de camembert in stukjes, rol ze braadpan. Fruit de sjalot, voeg alle padden- luc ‘door de bloem en leg ze geleidelijk in nog tot 3 dagen bewaren in de koelkast. stoelen toe en bak ze 3 à 5 min, tot ze gaar. de uepan. Laat smelten en roer daarbij zijn. Zet de pan van het vuur en zet opzij. met een houten lepel. Gegrilde polentablokjes © snij alle soorten kaas in kleine blokjes en 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING 10 © Voeg de twee soorten geraspte kaastoe rol ze luchtig door de bloem. MIN BEREIDING 30 MINMAKKELIJK € enlaat al roerend smelten. Voeg citroensap, takjes rozemarijn | 1L water | 2teentjesknoflook gotmuskaat en peper toe. © Giet de wijn in de fonduepan en breng 1 250gpolenta | 1/2 el zeezout | 1ellijfolie (+ extra) aan de kook. Voeg al roerend alle soorten PER PORTE TIN KCAL | versgemalen peper 56 g VETTEN 152 g KOOLMORMEN |1.20 kaas geleidelijk toe en blijf roeren tot alles, (Sukens 107 gVEZELS 1 g ENTER gesmolten is. Voeg de takjes tijm toe, kruid @ Hak1 takje rozemarijn fijn. Verhit in een met een draai van de pepermolen en scheper. kookpan het water met de knoflook. Zet van tot slot de paddenstoelen onder. het vuur zodra het water kookt, verwijder de PER PORTIE 816 KCAL knoflooken strooi er de polenta in. Voeg het 4 VETTEN 69 gKOOLNDRATEN 28 zout en de olijfolie toe en meng met een © Suns 6.8 VERS A MIT Klopper tot de polenta dikker wordt. Voeg op het einde de fijngehakte rozemarijn toe. terwijl je blijft roeren. Kruid met peper. @ Bekleed een schaal met bakpapier en. man ARS Vals GENE N 2,3 KODLMORATEN | 29 schep er de polenta tot1,5cm hoog in.Striik het oppervlak glad en laat volledig afkoelen. Ke EE d® © Snij blokjes van de polenta, prik ze op rozemarijntakjes en leg ze op een met olie - TR r | EE ingevette bakplaat. Gril ze goudbruin in de), skis genome oven (voorverwarmd op 180°C). an r ) ae op ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 40 | SEAL | februari 2020
Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40