Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DRIE FORMIDABELE FONDUE
Omdat fondue zoveel meer kan zijn dan een stukje brood in sm:
gesmolten kaas en wat gerookte vleeswaren.
+
EE 2
—
r
+.
A
+
A
dn
À
Fondue met champagne
Fondue met brie en gestoofde
Fondue met boerenkool-pesto
4 PERSONEN- VOORBERE!
ING 10 MIN
paddenstoelen
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN
BEREIDING 15 MIN - MAKKELUK -€€
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 10 MIN
BEREIDING 15 MIN-MAKKELUK-€
BEREIDING 15 MIN -MAKKELIJK-.
1eloljfoie
6 bladeren boerenkool| 40g Parmezaanse kaas | 309
1 sjalot, Fijngesnipperd
1eloljfolie
pijnboompitten | 1 teentje knoflook! 5 el olijfolie.
250 ml champagne Brut.
| sap van 1/2citroen | zout, peper
1sjalot, fijngesnipperd
100 geamembert zonder korst
2509 portobello's,in stukjes gesneden
2elbloem
250gwilde paddenstoelen
© Maak de koolbladeren schoon, verwijder
400 ggeraspte gruyère
400gbrie zonder korst
de centrale nerf en hak de bladeren fijn.
225 ggeraspte emmentaler
é0gblauwekaas type gorgonzola
1elcitroensap
60g emmentaler
© Mix de kool, de Parmezaanse kaas, de
1/2tl nootmuskaat
15elbloem
pijnboompitten en de knoflook met 4el
versgemalen witte peper
200mldroge witte wijn
olijfolie tot een pesto. Is het mengselte dik,
6takjestijm
© verwarm in de fonduepan de olijfolie op
voeg dan nog wat meer olie toe.
versgemalen zwarte peper
een
ig vuur en fruit de sjalot glazig. Voeg
brood
© kruid de pesto met zout en peper en voeg
de châmpagnetoe en breng aan de kook.
het citroensap toe. Roer deze pesto door
© verhit de olifolie op een matig vuur in een
eender welke kaasfondue. De pesto kanje
© snij de camembert in stukjes, rol ze
braadpan. Fruit de sjalot, voeg alle padden-
luc
‘door de bloem en leg ze geleidelijk in
nog tot 3 dagen bewaren in de koelkast.
stoelen toe en bak ze 3 à 5 min, tot ze gaar.
de
uepan. Laat smelten en roer daarbij
zijn. Zet de pan van het vuur en zet opzij.
met een houten lepel.
Gegrilde polentablokjes
© snij alle soorten kaas in kleine blokjes en
4-6 PERSONEN VOORBEREIDING 10
© Voeg de twee soorten geraspte kaastoe
rol ze luchtig door de bloem.
MIN BEREIDING 30 MINMAKKELIJK €
enlaat al roerend smelten. Voeg citroensap,
takjes rozemarijn | 1L water | 2teentjesknoflook
gotmuskaat en peper toe.
© Giet de wijn in de fonduepan en breng
1 250gpolenta | 1/2 el zeezout | 1ellijfolie (+ extra)
aan de kook. Voeg al roerend alle soorten
PER PORTE TIN KCAL
| versgemalen peper
56 g VETTEN 152 g KOOLMORMEN |1.20
kaas geleidelijk toe en blijf roeren tot alles,
(Sukens 107 gVEZELS 1 g ENTER
gesmolten is. Voeg de takjes tijm toe, kruid
@ Hak1 takje rozemarijn fijn. Verhit in een
met een draai van de pepermolen en scheper.
kookpan het water met de knoflook. Zet van
tot slot de paddenstoelen onder.
het vuur zodra het water kookt, verwijder de
PER PORTIE 816 KCAL
knoflooken strooi er de polenta in. Voeg het
4 VETTEN 69 gKOOLNDRATEN 28
zout en de olijfolie toe en meng met een
©
Suns 6.8 VERS A MIT
Klopper tot de polenta dikker wordt. Voeg op
het einde de fijngehakte rozemarijn toe.
terwijl je blijft roeren. Kruid met peper.
@ Bekleed een schaal met bakpapier en.
man
ARS Vals GENE
N 2,3 KODLMORATEN | 29
schep er de polenta tot1,5cm hoog in.Striik
het oppervlak glad en laat volledig afkoelen.
Ke
EE
d®
© Snij blokjes van de polenta, prik ze op
rozemarijntakjes en leg ze op een met olie
-
TR
r
|
EE
ingevette bakplaat. Gril ze goudbruin in de),
skis
genome
oven (voorverwarmd op 180°C).
an
r
)
ae
op
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
40 | SEAL | februari 2020