Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn biomenu

S

RS

m

4

sg

ROMIG

20

MIN

INGR.

£

%

S

S

(a

Stoofpotje van

ns

witloof en kabeljauw

%

a

IN JE WINKELMANDJE:

a.

Pr

%



gd

%

>

7

es

m

=

2

2

d

Ee

(

- æ

=>

België, Namen

Dn

Domaine du Ry d'Argent

RTL ELA TTES

ii

=

vw |

À.

PORTE 497 KCAL

#

q VETTEN

EL

5 te

KERS 53 gVEZELS 25 g MT

ih

er:

Stoofpotje van witloof en kabeljauw

4stronken witloof

© snij de narde kern uit het witloof en snij elke stronk in

er

200 grijst

stukken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpak-

r

100 ml droge witte wijn

King

Li

250 mlsojaroom

© verhit een beetje olijfolie in een kookpan en stoof het witloof

2elkrulpeterselie

400 gkabejauw in iokjes

aan. Blus met de wijn en laat die wat inkoken. Kruid met zouten

®

IN JE VOORRAADKAST.

peper en gieter de sojaroom bij

olijfolie

© voeg de kabeljauw toe en laat 10 min sudderen. Bestrooi met

=

zout, peper

de peterselie en kruid eventueel nog wat bij. Serveer met de rijst

februari 2020 | Shoes 159