Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn biomenu
S
RS
m
4
sg
ROMIG
20
MIN
INGR.
£
%
S
S
(a
Stoofpotje van
ns
witloof en kabeljauw
%
a
IN JE WINKELMANDJE:
a.
Pr
%
“
gd
%
>
7
es
m
=
2
2
d
Ee
(
- æ
=>
België, Namen
Dn
Domaine du Ry d'Argent
RTL ELA TTES
ii
=
vw |
À.
PORTE 497 KCAL
#
q VETTEN
EL
5 te
KERS 53 gVEZELS 25 g MT
ih
er:
Stoofpotje van witloof en kabeljauw
4stronken witloof
© snij de narde kern uit het witloof en snij elke stronk in
er
200 grijst
stukken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpak-
r
100 ml droge witte wijn
King
Li
250 mlsojaroom
© verhit een beetje olijfolie in een kookpan en stoof het witloof
2elkrulpeterselie
400 gkabejauw in iokjes
aan. Blus met de wijn en laat die wat inkoken. Kruid met zouten
®
IN JE VOORRAADKAST.
peper en gieter de sojaroom bij
olijfolie
© voeg de kabeljauw toe en laat 10 min sudderen. Bestrooi met
=
zout, peper
de peterselie en kruid eventueel nog wat bij. Serveer met de rijst
februari 2020 | Shoes 159