Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 59
mijn biomenu S RS m 4 sg ROMIG 20 MIN INGR. £ % S S (a Stoofpotje van ns witloof en kabeljauw % a IN JE WINKELMANDJE: a. Pr % “ gd % > 7 es m = 2 2 d Ee ( - æ => België, Namen Dn Domaine du Ry d'Argent RTL ELA TTES ii = vw | À. PORTE 497 KCAL # q VETTEN EL 5 te KERS 53 gVEZELS 25 g MT ih er: Stoofpotje van witloof en kabeljauw 4stronken witloof © snij de narde kern uit het witloof en snij elke stronk in er 200 grijst stukken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpak- r 100 ml droge witte wijn King Li 250 mlsojaroom © verhit een beetje olijfolie in een kookpan en stoof het witloof 2elkrulpeterselie 400 gkabejauw in iokjes aan. Blus met de wijn en laat die wat inkoken. Kruid met zouten ® IN JE VOORRAADKAST. peper en gieter de sojaroom bij olijfolie © voeg de kabeljauw toe en laat 10 min sudderen. Bestrooi met = zout, peper de peterselie en kruid eventueel nog wat bij. Serveer met de rijst februari 2020 | Shoes 159
Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 59