Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fondue en raclette
ME
gs
5
=
a
ie
a
et
er
=
=
"Pimp je raclet
à
Aj
#
“
1
omereenechtgeze
A
4
=
én origineel fee
IN
a
in
Fr
van te maken.
u
Fr
Ee
h
3
Raclette met spaghettinestjes en broccoli
er
2009 gekookte spaghetti
Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de gekookte
F
2tloljfoie
spaghetti met1el olifolie en 3/4 van de Parmezaanse kaas.
‘90 ggeraspte Parmezaan-
sekaas
Vet een muffinvorm in met olie, Rol de spaghetti tot nestjes
0
en leg ze in de kuiltjes van de muffinvorm. Bestrooi metde
broccoli
rest van de Parmezaanse kaas en bak 15 à 20 min in de
oven. Laat afkoelen en haal pas dan uit de vorm. Blancheer
B
ed
roosjes broccoli en snij ze in tweeën. Schik ze rond de
spaghettinestjes en dien op bij de raclettepannetjes.
EN
-
Pi
ä
Raclette met tortillachips, paprika en tomaat
DE
2rode paprika's
Snij de paprika's in dunne reepjes en halveer de
7
N
1bakjekerstomaten
kerstomaten. Dien samen met een paar chips per‘
— ug
2
1zak tortillachips.
pannetje op bij de raclette.
y
SE
dekt
Raclette met Zweedse balletjes en cranberry's
ea
18 kant-en-klare Zweedse
=
=
ä
Bak de balletjes goudbruin in een braadpan. Bak
4
R
balletjes
vervolgens de cranberry's kort in de olie, voeg de
1elneutraleolie
suiker toe en laat stoven tot ze mals zijn.
sé
1 pot cranberrys
2H suiker
N
Raclette met gevulde aardappel in een spekjasje
Zwitserland,
Vaud La Côte" Cuvée 48"
Baardappelen
Kook de aardappelen in 20 min goed gaar in gezouten
Grand Cru, Wit
80 ggeraspte emmentaler
water. Giet ze af, snij ze in tweeën, hol ze met een lepeltje
Bsneden spek
wat uit en strooiemmentaler in de holtes. Verpak de twee
‚een paar plukjes tijm
helften samen in een sneetje spek en leg ze in de kuiltjes
1muffinbakvorm
van een muffinvorm. Bak 3 à 5 min onder de ovengrill tot de
Be
KLASSIEKE KAAS VOOR RACLETTE,
kaas gesmolten en het spek krokant is. Strooi er tijmblaad-
CARREFOUR, 400, € 1,29 (€ 83/6.
jes over en Serveer bij je raclettepanneties.
KAAS VOOR RACLETTE,
N
INGEWREVEN MET WITTE WIJN,
CARREFOUR, 50 € 335 1E 14/0
__ Ke
Raclette met zoete aardappel-chips, chorizo en rode ui
200g zoete aardappelen
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de zoete aardappelen
160g chorizo
FONDUE, KANT-EN-KLAAR, MET ZWITSERSE KAAS,
in dunne plakken en rooster ze 15 à 20 min in een braadpan,
CARREFOUR 4006, € 9 (€ 8 8/K0L
|dikkerodeui
_of in de oven. Snij de chorizo en de ui ook in dunne plakken.
1snuifje chilitokken
‘enkele plukjes koriander.
_ “Bestrooi met chi
5
ilivlokken en koriander en serveer bij >
—
raclette-| kaap
RE
IH
x
ms
jk
us
ar
u
RACLETTESCHOTEL, FIJNE SNEDEN
E
a
lie:
CARREFOUR, 4 G, €55 (E ZIG.
NE
24
ar
Al
#4
a
A
bel
a
=
%
X
TE
Wa
februari2020 | guy 143