Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fondue en raclette

ME

gs

5

=

a

ie

a

et

er

=

=

"Pimp je raclet

à

Aj

#



1

omereenechtgeze

A

4

=

én origineel fee

IN

a

in

Fr

van te maken.

u

Fr

Ee

h

3

Raclette met spaghettinestjes en broccoli

er

2009 gekookte spaghetti

Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de gekookte

F

2tloljfoie

spaghetti met1el olifolie en 3/4 van de Parmezaanse kaas.

‘90 ggeraspte Parmezaan-

sekaas

Vet een muffinvorm in met olie, Rol de spaghetti tot nestjes

0

en leg ze in de kuiltjes van de muffinvorm. Bestrooi metde

broccoli

rest van de Parmezaanse kaas en bak 15 à 20 min in de

oven. Laat afkoelen en haal pas dan uit de vorm. Blancheer

B

ed

roosjes broccoli en snij ze in tweeën. Schik ze rond de

spaghettinestjes en dien op bij de raclettepannetjes.

EN

-

Pi

ä

Raclette met tortillachips, paprika en tomaat

DE

2rode paprika's

Snij de paprika's in dunne reepjes en halveer de

7

N

1bakjekerstomaten

kerstomaten. Dien samen met een paar chips per‘

— ug

2

1zak tortillachips.

pannetje op bij de raclette.

y

SE

dekt

Raclette met Zweedse balletjes en cranberry's

ea

18 kant-en-klare Zweedse

=

=

ä

Bak de balletjes goudbruin in een braadpan. Bak

4

R

balletjes

vervolgens de cranberry's kort in de olie, voeg de

1elneutraleolie

suiker toe en laat stoven tot ze mals zijn.



1 pot cranberrys

2H suiker

N

Raclette met gevulde aardappel in een spekjasje

Zwitserland,

Vaud La Côte" Cuvée 48"

Baardappelen

Kook de aardappelen in 20 min goed gaar in gezouten

Grand Cru, Wit

80 ggeraspte emmentaler

water. Giet ze af, snij ze in tweeën, hol ze met een lepeltje

Bsneden spek

wat uit en strooiemmentaler in de holtes. Verpak de twee

‚een paar plukjes tijm

helften samen in een sneetje spek en leg ze in de kuiltjes

1muffinbakvorm

van een muffinvorm. Bak 3 à 5 min onder de ovengrill tot de

Be

KLASSIEKE KAAS VOOR RACLETTE,

kaas gesmolten en het spek krokant is. Strooi er tijmblaad-

CARREFOUR, 400, € 1,29 (€ 83/6.

jes over en Serveer bij je raclettepanneties.

KAAS VOOR RACLETTE,

N

INGEWREVEN MET WITTE WIJN,

CARREFOUR, 50 € 335 1E 14/0

__ Ke

Raclette met zoete aardappel-chips, chorizo en rode ui

200g zoete aardappelen

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de zoete aardappelen

160g chorizo

FONDUE, KANT-EN-KLAAR, MET ZWITSERSE KAAS,

in dunne plakken en rooster ze 15 à 20 min in een braadpan,

CARREFOUR 4006, € 9 (€ 8 8/K0L

|dikkerodeui

_of in de oven. Snij de chorizo en de ui ook in dunne plakken.

1snuifje chilitokken

‘enkele plukjes koriander.

_ “Bestrooi met chi

5

ilivlokken en koriander en serveer bij >



raclette-| kaap

RE

IH

x

ms

jk

us

ar

u

RACLETTESCHOTEL, FIJNE SNEDEN

E

a

lie:

CARREFOUR, 4 G, €55 (E ZIG.

NE

24

ar

Al

#4

a

A

bel

a

=

%

X

TE

Wa

februari2020 | guy 143