Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de uitdaging

|

eo

ds”

eenr

2

Fe

gevu

6

ix soep

®

Ge

LS

Velouté van bloemkool

en spliterwten met toast

champignon

4 PERSONEN - VOORBEREIDING

35 MIN- BEREIDING 50 MIN

MAKKELUK- €

Voor de velouté

160g spliterwten

x

1bloemkool,in roosjes

Aelolifolie

Zwortelen,in rondjes

'500ml groentebouillon

sap van 1 citroen

1flinkbosje verse koriander

a

è

zout, peper

>

Voor de toast champignon

8

Gi

zel olijfolie

Zuien, fijngesnipperd

Ateentjes knoflook, fijngesnipperd

ge

500 gkastanjechampignonsin 4 gesneden

w

200 ml zure room

Asnedenbrood

1tl gedroogdetjm

Da

out, peper

Ps

ben.

© zet de spliterwten 2 uur te week in

twee keer hun volume aan water.

ER ne

On

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg

a

4bloemkoolroosjes op een bakplaat en

ÿ

3

besprenkel met een scheutje olijfolie,

FN

ere &

Kruid met zout en peper en rooster

Nas

ongeveer 15 min in de oven, tot de

ne

Fe

bloemkool goudbruin is

a.

© spoel de spliterwten in helder water

\

s

en laatze uitlekken. Verhit een scheutje

olie in een kookpan en stoof de rest van

pe.

ne

@N

T

de bloemkool en de rondjes wortel aan.

Giet de bouillon over de groenten zodat

es

:

x

wal

ze volledig onder staan. Zet het deksel

op de pan, breng aan de kook zet het

vuur wat lager en laat 40 min koken

© Pureer de soep met de staafmixer tot

een volledig gladde velouté. Giet er het

Parme

citroensap bijen meng Werk de hete

Verhit de olijfolie in een kleine kookpan en fruit de ui en de knoflook tot hij

kleurt. Voeg de champignons toe en bak ze ongeveer 10 min. Voeg dan de

velouté af met de geroosterde

bloemkoolroosjes en enkele blaadjes

zure room toe, schep geregeld om en laat zo 5 min kaken. Kruid met zouten

koriander. Serveer met de toast

peper. Rooster het brood in de broodrooster. Verdeel er de champignans met

Te

room over en bestrooi met tijm

champignon.

a

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

26, Fo | februari 2020