Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de uitdaging
|
eo
ds”
eenr
2
Fe
gevu
6
ix soep
®
Ge
LS
Velouté van bloemkool
en spliterwten met toast
champignon
4 PERSONEN - VOORBEREIDING
35 MIN- BEREIDING 50 MIN
MAKKELUK- €
Voor de velouté
160g spliterwten
x
1bloemkool,in roosjes
Aelolifolie
Zwortelen,in rondjes
'500ml groentebouillon
sap van 1 citroen
1flinkbosje verse koriander
a
è
zout, peper
>
Voor de toast champignon
8
Gi
zel olijfolie
Zuien, fijngesnipperd
Ateentjes knoflook, fijngesnipperd
ge
500 gkastanjechampignonsin 4 gesneden
w
200 ml zure room
Asnedenbrood
1tl gedroogdetjm
Da
out, peper
Ps
ben.
© zet de spliterwten 2 uur te week in
twee keer hun volume aan water.
ER ne
On
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg
a
4bloemkoolroosjes op een bakplaat en
ÿ
3
besprenkel met een scheutje olijfolie,
FN
ere &
Kruid met zout en peper en rooster
Nas
ongeveer 15 min in de oven, tot de
ne
Fe
bloemkool goudbruin is
a.
© spoel de spliterwten in helder water
\
s
en laatze uitlekken. Verhit een scheutje
olie in een kookpan en stoof de rest van
pe.
ne
@N
T
de bloemkool en de rondjes wortel aan.
Giet de bouillon over de groenten zodat
es
:
x
wal
ze volledig onder staan. Zet het deksel
op de pan, breng aan de kook zet het
vuur wat lager en laat 40 min koken
© Pureer de soep met de staafmixer tot
een volledig gladde velouté. Giet er het
Parme
citroensap bijen meng Werk de hete
Verhit de olijfolie in een kleine kookpan en fruit de ui en de knoflook tot hij
kleurt. Voeg de champignons toe en bak ze ongeveer 10 min. Voeg dan de
velouté af met de geroosterde
bloemkoolroosjes en enkele blaadjes
zure room toe, schep geregeld om en laat zo 5 min kaken. Kruid met zouten
koriander. Serveer met de toast
peper. Rooster het brood in de broodrooster. Verdeel er de champignans met
Te
room over en bestrooi met tijm
champignon.
a
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
26, Fo | februari 2020