Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Carrefour Folder 03.02.2020

Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26

de uitdaging | eo ds” eenr 2 Fe gevu 6 ix soep ® Ge LS Velouté van bloemkool en spliterwten met toast champignon 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 35 MIN- BEREIDING 50 MIN MAKKELUK- € Voor de velouté 160g spliterwten x 1bloemkool,in roosjes Aelolifolie Zwortelen,in rondjes '500ml groentebouillon sap van 1 citroen 1flinkbosje verse koriander a è zout, peper > Voor de toast champignon 8 Gi zel olijfolie Zuien, fijngesnipperd Ateentjes knoflook, fijngesnipperd ge 500 gkastanjechampignonsin 4 gesneden w 200 ml zure room Asnedenbrood 1tl gedroogdetjm Da out, peper Ps ben. © zet de spliterwten 2 uur te week in twee keer hun volume aan water. ER ne On Verwarm de oven voor op 200°C. Leg a 4bloemkoolroosjes op een bakplaat en ÿ 3 besprenkel met een scheutje olijfolie, FN ere & Kruid met zout en peper en rooster Nas ongeveer 15 min in de oven, tot de ne Fe bloemkool goudbruin is a. © spoel de spliterwten in helder water \ s en laatze uitlekken. Verhit een scheutje olie in een kookpan en stoof de rest van pe. ne @N T de bloemkool en de rondjes wortel aan. Giet de bouillon over de groenten zodat es : x wal ze volledig onder staan. Zet het deksel op de pan, breng aan de kook zet het vuur wat lager en laat 40 min koken © Pureer de soep met de staafmixer tot een volledig gladde velouté. Giet er het Parme citroensap bijen meng Werk de hete Verhit de olijfolie in een kleine kookpan en fruit de ui en de knoflook tot hij kleurt. Voeg de champignons toe en bak ze ongeveer 10 min. Voeg dan de velouté af met de geroosterde bloemkoolroosjes en enkele blaadjes zure room toe, schep geregeld om en laat zo 5 min kaken. Kruid met zouten koriander. Serveer met de toast peper. Rooster het brood in de broodrooster. Verdeel er de champignans met Te room over en bestrooi met tijm champignon. a ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 26, Fo | februari 2020

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 26