Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de uitdaging

Bar

2

+

=

Risotto met

any

2

pompoenpuree

en gorgonzola

2

À

u

EN

25

Fr

FE

:

« à

af

is,

Sr

ine

hj

HOET JE PONPOE

£

SCHILLEN?

di

_

Nee, zeker bij kas

À

dat niet noodzakelijk.

is de schil perfect mals, ei

ip

pureren, wordt ze mee geplet

gemengd met het vruchtvlees.

=.

=

de,

Ke

Es

si

LS

—…

Italiaans,

Risotto met pompoenpuree en gorgonzola

4PERSONEN - VOORBEREIDING 55 MIN - BEREIDING 50 MIN - MAKKELIJK

maar

2009 kastanjepompoen in blokjes

© stoom de blokjes pompoen 15 à 20 min, tot ze goed

4elolijfolie

gaar zijn. Giet ze af en stamp ze tot een gladde puree.

veggie

2uien Fingesnipperd

2e0g rijst

verhit de olijfolie in een kookpan en fruit de uien

700ml groentebouillon

Pi

“Deze risotto is een update

glazig. Voeg de rijst toe en laat 2 min meebakken. Blus

van een klassieker uit de

40gboter

met de helft van de groentebouillon en laat verder

Italiaanse keuken. In deze

40 gparmezaan

koken terwij je alles geregeld omschept Voeg de rest

1kopjewater

risotto zit

80ggorgonzola

van de bouillon toe zodra de eerste volledig opgeslorpt

En

is door de rijst Is ook die opgeslorpt, roer er dan de

À

groentebouillon,

pompoenpuree door. Meng grondig zodat de puree

pompoenpuree en

goed verdeeld wordt.

gorgonzola. Omer een

echt gastronomisch

© ri de boter in blokjes en voeg ze toe aan de rijst

&

gerecht vante maken, heb

GEKARAMELLISEERDE

Laat ze volledig smelten, rasp dan de parmezaan en

ik chips van rode biet

CHIPS VAN RODE BIET

voeg hem ook toe. Eindig met een kopje water en meng

nogmaals goed Laat zo nog 5 min op het vuur staan.

voorzien, maar dat is

Schil een kleine rode bieten

volstrekt facultatief”

sij in dunne sneden (maximaal

Snij de gorgonzola in dunne plakjes. Verdeel de risotto

05 em). Verhit

over diepe borden. Werk af met de plakjes gorgonzola

1flinke el olijfolie met

en eventueel chips van rode biet.

telbalsamicoezjn neen

braadpan, Leg erde sneetjes biet

inen laet ze in Sminper kant

„ZR

geudbrin beken Voeg

1tlsuiker toe, meng en aat

nog 2 min bakken. Strooi er

verse tümbaadjes oe: e

chips in Karl

februari 2020 | Shoes 123