Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de uitdaging
Bar
2
+
=
Risotto met
any
2
pompoenpuree
en gorgonzola
2
À
u
EN
25
Fr
FE
:
« à
af
is,
Sr
ine
hj
HOET JE PONPOE
£
SCHILLEN?
di
_
Nee, zeker bij kas
À
dat niet noodzakelijk.
is de schil perfect mals, ei
ip
pureren, wordt ze mee geplet
gemengd met het vruchtvlees.
=.
=
de,
Ke
Es
si
LS
—…
Italiaans,
Risotto met pompoenpuree en gorgonzola
4PERSONEN - VOORBEREIDING 55 MIN - BEREIDING 50 MIN - MAKKELIJK
maar
2009 kastanjepompoen in blokjes
© stoom de blokjes pompoen 15 à 20 min, tot ze goed
4elolijfolie
gaar zijn. Giet ze af en stamp ze tot een gladde puree.
veggie
2uien Fingesnipperd
2e0g rijst
verhit de olijfolie in een kookpan en fruit de uien
700ml groentebouillon
Pi
“Deze risotto is een update
glazig. Voeg de rijst toe en laat 2 min meebakken. Blus
van een klassieker uit de
40gboter
met de helft van de groentebouillon en laat verder
Italiaanse keuken. In deze
40 gparmezaan
koken terwij je alles geregeld omschept Voeg de rest
1kopjewater
risotto zit
80ggorgonzola
van de bouillon toe zodra de eerste volledig opgeslorpt
En
is door de rijst Is ook die opgeslorpt, roer er dan de
À
groentebouillon,
pompoenpuree door. Meng grondig zodat de puree
pompoenpuree en
goed verdeeld wordt.
gorgonzola. Omer een
echt gastronomisch
© ri de boter in blokjes en voeg ze toe aan de rijst
&
gerecht vante maken, heb
GEKARAMELLISEERDE
Laat ze volledig smelten, rasp dan de parmezaan en
ik chips van rode biet
CHIPS VAN RODE BIET
voeg hem ook toe. Eindig met een kopje water en meng
nogmaals goed Laat zo nog 5 min op het vuur staan.
voorzien, maar dat is
Schil een kleine rode bieten
volstrekt facultatief”
sij in dunne sneden (maximaal
Snij de gorgonzola in dunne plakjes. Verdeel de risotto
05 em). Verhit
over diepe borden. Werk af met de plakjes gorgonzola
1flinke el olijfolie met
en eventueel chips van rode biet.
telbalsamicoezjn neen
braadpan, Leg erde sneetjes biet
inen laet ze in Sminper kant
„ZR
geudbrin beken Voeg
1tlsuiker toe, meng en aat
nog 2 min bakken. Strooi er
verse tümbaadjes oe: e
chips in Karl
februari 2020 | Shoes 123