Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Æ

BACK TO BASICS

DE BASIS

nn

ee

+

À

De basis, datis dit klassieke

recept voor 4 personen. Zeef ineen

mengkom 250 g bloem met 1 snuifje

zout en 2 el suiker. Maak een kuiltje

in het midden, breek daarin in totaal

4 eieren en meng met de bloem.

Voeg daarna beetje bij beetje500

ml melk toe en roer tot een glad

E25

beslag. Voeg tot slot 50 g gesmolten

en afgekoelde boter toe, meng

zorgvuldig, laat 30 min rusten en

bakken maar!

ENKELE SLIMME TIPS

« Werk metingrediënten op

kamertemperatuur, zo laat de

jr

bloem zich makkelijker mengen

metde eieren en de melken

W

|

klonters.

krijg je vlotter een beslag zonder

« Laat het beslag bij

Es

kamertemperatuur rusten in de

_

mengkom, afgedekt meteen

schone handdoek.

« Gebruik een stuk keukenpapier, in

8 geplooid, om na elke pannenkoek

boter in de pan te smeren.

Om pannenkoeken warm te houden.

terwijl je verder bakt, stapel je ze

op een bord dat op een pan heet

water staat. Dek het bord af met

een mengkom.

er

VEDERLICHTE

PANNENKOEKEN

Die krijg je door de helft van de

»

melk te vervangen door blond bier,

‘of door spuitwater. Je kunt ook de

helft van de bloem vervangen door

maïszetmeel. Voor dikkere, malsere

pannenkoeken vervang je de helft

dar ——

van de melk door room.

Tr

BLOEM IN SOORTEN

loppings

Met de bloem kun je volop variëren:

geken op en top crunch

vervang 50 à 100 g gewane bloem

door z

met 125 g noten (walnoot,

door boekweitmeel, maïsmeel,

kastanjemeel of volkorenbloem.

ecan, am.

hazelnoten,

„of pitten

zonnebloem, sesam, po:

DE JUISTE DIKTE

Perfect pannenkoekenbeslag

gehakt en gemengd met 25

moet dikker zijn dan melk, maar

eerst op een laag vuur hebt opgewarmd.

vloeibaarder dan zure room... Is het

=

tedik, voeg dan een beetje water of

en

hiertoe, geen extra melk.