Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Æ
BACK TO BASICS
DE BASIS
nn
ee
+
À
De basis, datis dit klassieke
recept voor 4 personen. Zeef ineen
mengkom 250 g bloem met 1 snuifje
zout en 2 el suiker. Maak een kuiltje
in het midden, breek daarin in totaal
4 eieren en meng met de bloem.
Voeg daarna beetje bij beetje500
ml melk toe en roer tot een glad
E25
beslag. Voeg tot slot 50 g gesmolten
en afgekoelde boter toe, meng
zorgvuldig, laat 30 min rusten en
bakken maar!
ENKELE SLIMME TIPS
« Werk metingrediënten op
kamertemperatuur, zo laat de
jr
bloem zich makkelijker mengen
metde eieren en de melken
W
|
klonters.
krijg je vlotter een beslag zonder
« Laat het beslag bij
Es
kamertemperatuur rusten in de
_
mengkom, afgedekt meteen
schone handdoek.
« Gebruik een stuk keukenpapier, in
8 geplooid, om na elke pannenkoek
boter in de pan te smeren.
Om pannenkoeken warm te houden.
terwijl je verder bakt, stapel je ze
op een bord dat op een pan heet
water staat. Dek het bord af met
een mengkom.
er
VEDERLICHTE
PANNENKOEKEN
Die krijg je door de helft van de
»
melk te vervangen door blond bier,
‘of door spuitwater. Je kunt ook de
helft van de bloem vervangen door
maïszetmeel. Voor dikkere, malsere
pannenkoeken vervang je de helft
dar ——
van de melk door room.
Tr
BLOEM IN SOORTEN
loppings
Met de bloem kun je volop variëren:
geken op en top crunch
vervang 50 à 100 g gewane bloem
door z
met 125 g noten (walnoot,
door boekweitmeel, maïsmeel,
kastanjemeel of volkorenbloem.
ecan, am.
hazelnoten,
„of pitten
zonnebloem, sesam, po:
DE JUISTE DIKTE
Perfect pannenkoekenbeslag
gehakt en gemengd met 25
moet dikker zijn dan melk, maar
eerst op een laag vuur hebt opgewarmd.
vloeibaarder dan zure room... Is het
=
tedik, voeg dan een beetje water of
en
hiertoe, geen extra melk.