Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Het Brus

ot

Dents

OT

Per

Carrefour

EI

htonc

het label K

WAS

sketen

Carrefour, de

intie op

err.

Ge

een uitzonderlijke smaak,

w

het resultz

t Van €

n

4

Ar

authentiel

It, re

voor het milieu, een

mer

erkin,

met

WC

Das

da

Lo

QE

‚entotslot

Eat

aceert

rheid die

controleerc

0.

t door

CA

een €

ne organisatie.

Hetis in Zemst, vlakbij Brussel, dat

GINO GOEMAERE, CATEGORY



de familie Cools al drie generaties

MANAGER CARREFOUR

lang Brussels witloof in vollegrond

kweekt. Jaren geleden nam Jos Gools

het bedrijf over van zijn vader, en

van koperdraden die verbonden zijn

Jos’ zoon Thomas wordt voorbereid

ar

met een verwarmingselement. Drie

a |

om op zijn beurt het bedrijf voortte

weken later worden de stronken met

|

zetten. Gepassioneerd als ze zijn door

==

nn.

de hand uit de grond gehaald, om elk.

hun werk houden Jos en Thomas

vorm van beschadiging te vermij-

_

f N

oprecht van dit heerlijke kwalitatieve

den. Dan worden ze gesorteerd en

product.

gespoeld. Ook de verpakking wordt

‘Witloof uit volle grond dankt zijn bij-

met de hand gemaakt, om de fragiele

me |

zondere smaak aan de organismen in

de bodem van de rand rond Brussel.

groente niet te beschadigen.

Daardoor verdient het de benaming

Kwaliteitsgarantie

authentiek streekproduct, en het

SR

Voor Carrefour is het uiterst belang-

S)

label Kwaliteitsketen Carrefour.

rijk om het hele jaar door witloof te

kunnen aanbieden van uitstekende

co

Authenti

eit en knowhow

kwaliteit, vertelt Gino Goemaere, in-

De teelt van Brussels grondwitloof

S

koper groenten en fruit bij Carrefour.

In

EF

vraagt tijd, vakkennis en veel ge-

duld. Witloof is inderdaad een heel

“Het Brussels grondwitloof met het

label Kwaliteitsketen Carrefour ligt

Belgische stronkjes

delicaat product. Bij de familie Gools

in de Carrefourwinkels van oktober

Kwaliteitsketen

wordt alles met de hand gedaan:

Carrefour

tot april. Om dit kwaliteitsproduct

van het oogsten tot het inpakken.

het hele jaar door te kunnen aanbie-

Het witloof uit volle grond met label

In meizaaien Josen Thomas het

den, kopen we ook witloof aan uit

Kwaliteitsketen Carrefourisrjkaan

witloofzaad. In september worden

hydrocultuur, met een iets minder

EM

de wortels met de hand uit de grond

bittere smaak dan het typische

+ Hetresultaat van een traditi

gehaald en gedroogd in een hangar.

authentieke t

UEA

u l

ts

De wortels worden daarna weer

grondwitloof. Zo garandeert Carre-

het mili

four haar klanten het hele jaar door

zorgvuldig op rijen in geulen geplant.

it

eld in vole grond.

Grondwitloof wordt geteeld in het

een Belgisch kwaliteitsproduct.”

LEENE

di

it.

donker. Om het witloof te laten groei-

en bij de ideale temperatuur wordt de

TO nt

+ Traditionele Belgische knowhow.

bodem verwarmd door een netwerk

+ Een authentieke smaak.

WITLOOF

TT]

IE”.

PCA

KWVALITEITSKETEN

me

CARREFOUR

Daubeaih

a

ee

1

februari 2020 | guy 161