Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vichyssoise van prei met

dragonolie, grijze garnalen

en gebakken kabeljauw

Vichyssoise van prei

met dragonolie, grijze

garnalen en gebakken

Jr

F4

kabeljauw

Td,

APERSONEN

Le

VOORBEREIDING 10MIN

x

WIST JE DIT?

BEREIDING 30MIN

‘+

4

MAKKELIJK-€

TA



Een vichyssoise smaakt

ui Fingehakt

Ÿ

heelijk warm, maar wordt

traditioneel koud

2preïwitten, fijngesnipperd

F2

Aaardappelen, geschilden in blokjes

geserveerd. De klassieke

tel venkelzaadjes

2

versie is een recept op

400 ml melk

basis van preien

aardappelen, op smaak

200 mlroom

300 ml groentebouillon

JX

dl

gebracht met oom en

=

versierd met bieslook.

200 gkabeljauwfilet

50gzeekraal

200 ggrijze garnalen

olijfolie

zout, peper

DE GEZONDE +

© verhit de extra olijfolie goed heet

en fruit de ui en de prei. Kruid met

Pre heeft gigantisch

zouten peper en laat al roerend

veel gezonde

5 min fruiten (laat niet kleuren). Voeg

eigenschappen.

de aardappelblokjes toe. Strooi er

Hij is vezelrijk, bevat

ENE

veel vitamine C, kalium

de venkelzaadjes over en giet er de

CETTE

en antioxidanten,

melk, de room en de bouillon bij

Wi.

weinig calorieën én is

Laat 20 min sudderen op een heel

ES

vochtafdrijvend.

laag vuur: Pureer de soep dan en

breng indien nodig verder op

smaak.

Gebakken groene kool

met kaas-gnocchi

© verwarm de oven voor op 180°C.

Leg de kabeljauw in een ovenschaal,

besprenkel met een scheutje olijfolie

en bak ongeveer 10 min in de oven,

tot de vis gaar is.

Ce

© Kook de zeekraal 1 min in water

url

en laat meteen schrikken onder

sr,

{=

koud water. Verdeel de soep over

re

grote borden en schik er gebakken

kabeljauw, zeekraal en grijze

©

DRAGONOLIE

iS

gamalen op. Werk af met een

ond

a

straaltje dragonolie en serveer.

Blancheer

Hi

à

1 bosje dragon een

5

paar seconden in

ie

kokend water en laat

Ë

ie

uitlekken. Mix met

Ar

ee

30 ml olijfolie.

+

Giet door een puntzeef

Dis

en bewaar in een

Re

flesje

PER!

A LE 106

(SUIERS 167 6 VEZELS 129 GENMTTEN

8 | SEAL | februari 2020