Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vichyssoise van prei met
dragonolie, grijze garnalen
en gebakken kabeljauw
Vichyssoise van prei
met dragonolie, grijze
garnalen en gebakken
Jr
F4
kabeljauw
Td,
APERSONEN
Le
VOORBEREIDING 10MIN
x
WIST JE DIT?
BEREIDING 30MIN
‘+
4
MAKKELIJK-€
TA
“
Een vichyssoise smaakt
ui Fingehakt
Ÿ
heelijk warm, maar wordt
traditioneel koud
2preïwitten, fijngesnipperd
F2
Aaardappelen, geschilden in blokjes
geserveerd. De klassieke
tel venkelzaadjes
2
versie is een recept op
400 ml melk
basis van preien
aardappelen, op smaak
200 mlroom
300 ml groentebouillon
JX
dl
gebracht met oom en
=
versierd met bieslook.
200 gkabeljauwfilet
50gzeekraal
200 ggrijze garnalen
olijfolie
zout, peper
DE GEZONDE +
© verhit de extra olijfolie goed heet
en fruit de ui en de prei. Kruid met
Pre heeft gigantisch
zouten peper en laat al roerend
veel gezonde
5 min fruiten (laat niet kleuren). Voeg
eigenschappen.
de aardappelblokjes toe. Strooi er
Hij is vezelrijk, bevat
ENE
veel vitamine C, kalium
de venkelzaadjes over en giet er de
CETTE
en antioxidanten,
melk, de room en de bouillon bij
Wi.
weinig calorieën én is
Laat 20 min sudderen op een heel
ES
vochtafdrijvend.
laag vuur: Pureer de soep dan en
breng indien nodig verder op
smaak.
Gebakken groene kool
met kaas-gnocchi
© verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de kabeljauw in een ovenschaal,
besprenkel met een scheutje olijfolie
en bak ongeveer 10 min in de oven,
tot de vis gaar is.
Ce
© Kook de zeekraal 1 min in water
url
en laat meteen schrikken onder
sr,
{=
koud water. Verdeel de soep over
re
grote borden en schik er gebakken
kabeljauw, zeekraal en grijze
©
DRAGONOLIE
iS
gamalen op. Werk af met een
ond
a
straaltje dragonolie en serveer.
Blancheer
Hi
à
1 bosje dragon een
5
paar seconden in
ie
kokend water en laat
Ë
ie
uitlekken. Mix met
Ar
ee
30 ml olijfolie.
+
Giet door een puntzeef
Dis
en bewaar in een
Re
flesje
PER!
A LE 106
(SUIERS 167 6 VEZELS 129 GENMTTEN
8 | SEAL | februari 2020