Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 8
Vichyssoise van prei met dragonolie, grijze garnalen en gebakken kabeljauw Vichyssoise van prei met dragonolie, grijze garnalen en gebakken Jr F4 kabeljauw Td, APERSONEN Le VOORBEREIDING 10MIN x WIST JE DIT? BEREIDING 30MIN ‘+ 4 MAKKELIJK-€ TA “ Een vichyssoise smaakt ui Fingehakt Ÿ heelijk warm, maar wordt traditioneel koud 2preïwitten, fijngesnipperd F2 Aaardappelen, geschilden in blokjes geserveerd. De klassieke tel venkelzaadjes 2 versie is een recept op 400 ml melk basis van preien aardappelen, op smaak 200 mlroom 300 ml groentebouillon JX dl gebracht met oom en = versierd met bieslook. 200 gkabeljauwfilet 50gzeekraal 200 ggrijze garnalen olijfolie zout, peper DE GEZONDE + © verhit de extra olijfolie goed heet en fruit de ui en de prei. Kruid met Pre heeft gigantisch zouten peper en laat al roerend veel gezonde 5 min fruiten (laat niet kleuren). Voeg eigenschappen. de aardappelblokjes toe. Strooi er Hij is vezelrijk, bevat ENE veel vitamine C, kalium de venkelzaadjes over en giet er de CETTE en antioxidanten, melk, de room en de bouillon bij Wi. weinig calorieën én is Laat 20 min sudderen op een heel ES vochtafdrijvend. laag vuur: Pureer de soep dan en breng indien nodig verder op smaak. Gebakken groene kool met kaas-gnocchi © verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kabeljauw in een ovenschaal, besprenkel met een scheutje olijfolie en bak ongeveer 10 min in de oven, tot de vis gaar is. Ce © Kook de zeekraal 1 min in water url en laat meteen schrikken onder sr, {= koud water. Verdeel de soep over re grote borden en schik er gebakken kabeljauw, zeekraal en grijze © DRAGONOLIE iS gamalen op. Werk af met een ond a straaltje dragonolie en serveer. Blancheer Hi à 1 bosje dragon een 5 paar seconden in ie kokend water en laat Ë ie uitlekken. Mix met Ar ee 30 ml olijfolie. + Giet door een puntzeef Dis en bewaar in een Re flesje PER! A LE 106 (SUIERS 167 6 VEZELS 129 GENMTTEN 8 | SEAL | februari 2020
Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 8