Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 44
ACTIE 20 VOEDSEL- VERSPILLING BEPERKEN SAMEN PLEZIER MAKEN | tegen verspilling Op alle fronten. Daarom hebben we bij Carrefour 4 concrete acties ingevoerd: e een goed stockbeheer e het Geen oversch Hes afprijzen van producten die hun uiterste race houdbaarheidsdatum naderen e gift aan de ndue of iefdadigheidsinstel- lingen e recyclage en Genoten van een echte fondue herwaardering van uit de Savoie, of een heerlijke onverkochte producten raclette, en geweest dan de Sen zijn groter ik? Ak ACHieg Alsje met de restjes en wat LEKKER VERWERKEN Gn originele ideeën nu eens et Een overschotje fondue, raclettekaas, misschien zelfs gerechtjes in elkaar flanste charcuterie en aardappelen? Geen probleem! Hier zijn om nog eens duimen en vingers een paar lekkere ideeën voor gerechtjes waar je het in y bij af te likken? dit koude seizoen, warm van krijgt en waarmee je tegelijk 00 Ar die restjes wegwerkt. gu sen » Gevulde aardappelen: Snij de gekookte aardappelen in de lengte in tweeën, Hol beide helften met een lepeltje wat uit. Meng het uitgeschep- te kruim met room, kleine blokjes raclettekaas en charcute- rie, peper en fijngehakte peterselie. Vuler de halve aardappelen mee en bak 15 min in de oven op 200°C. » Bruschette: ‘Wrijf met een gepeld teentje knoflook over het oppervlak ZERO WASTE van sneden oudbakken boerenbrood. Leg er charcuterie, TOT EN MET DE schijfjes tomaat en tot slot raclettekaas op. kruid met peper VERPAKKING en zet 10 min in de oven op 200°C. Om weer een stapje dichter te komen bij helemaal geen, *Hartige crumble: Vuléen ovenschaal met restjes zalm en een mix van verpakking kun je een groenterestjes. Strooi er een crumble van bloem, boter en supercool en herbruikbaar. parmezaan over en bak goudbruin in de oven. verpakkingsproduct uitproberen op basis van » Cake: bijenwas. Het is een doekje Meng in een schaaltje met behulp van een vork 150 g bloem, van biokatoen dat gedrenkt is 1zakje bakpoeder, 3 eieren, 120 ml melk, 40 ml olie, 200 g in bijenwas en plasticfolie kan restjes van fondue (in blokjes) en in stukjes gesneden vervangen. Je warmt het charcuterie. Giet in een ingevette cakevorm en bak 40 min in lichtjes op tussen je handen GOED BEWAREN de oven op 200 en brengt het aan op een schaalofkom, ofverpakter Kaas heeft de neiging andere geuren opte x Tartiflette: een stuk kaas strak in. nemen, en kaas zelf verspreidt soms ook een, Fruit gesnipperde ui zachtjes in een klontje boter. Meng met indringende geur. Een goede raad: bewaar kaas dikke plakken gekookte aardappel en in blokjes gesneden in de koelkast, in een afgesloten doos . Zo droogt charcuterie. Schik alles in een ovenschaal en bedek met hij niet uit en behoudt hi zijn ideale temperatuur. sneetjes raclettekaas. Bak 20 min in de oven op 200°C. Voor Vergeet ook niet dat je raclettekaas perfect kunt een wat lichtere gratin vervang je de aardappelen door invriezen, in assieke diepvrieszakjes. gestoomde bloemkoolroosjes of schijfjes courgette JE CU 44, gages | februari 2020
Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 44