Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

delekkerste groenten

Salade met

gekaramelliseerde

geitenkaas

Er

en gelakte wortelen

APERSONEN

VOORBEREIDING 10 MIN

LAI

BEREIDING 7 MIN

ORTELEN

MAKKELIJK-€

oo

Bwortelen, geschilden gehalveerd

zelolijfolie

zelesdoomsiroop

Auin ringen

r

4elrode winazin

zel pistaches, fijngehakt

4elhoning

Salade

met gekaramelliseerde geitenkaas

2stronken geitenkaas, in rondjes

en gelakte wortelen

400 grucola

sap van 1/2 dtroen

100 ggranaatappelpitten

250 gwalnoten, fijngehakt

er

zout, peper

A

KE

© verwarm de oven voor op 200'C.

Kook de wortelen in 8 min beetgaar

en

in gezouten water. Laat ze uitlekken

at

en leg ze in een ovenschaal.

N

le

Besprenkel met de olijfolie en de

- 4

esdoornsiroop en laat in de oven in

been

10 min licht karamelliseren. Zet opzij

© Bestrooi de uiringen met een

snuifje zout en besprenkel met de

F

F

wijnazijn. Meng de pistaches met 2 el

se x

honing. Schik de rondjes geitenkaas

in een ovenschaal, besprenkel met

5

F

5

de rest van de honing en laat onder

À

de grill 5 à7 min kleuren

ei

© Besprenkel de rucola met olijfolie

en citroensap en kruid met zout en

ze

peper Schikin bowls de rucola, de

gelakte wortelen, uiringen, granaat-

à

A,

appelpitten, pistaches met honing,

ws

walnoten en rondjes gebakken

geitenkaas.

dj

==

2

u

Frankrijk, Graves Château

Cabannieux, Wit

(pen

AN uen 6

SUIKERS |17 GVEZELS 31 G EMITIEN

4

AN

Je

ki

10, SEAL | Februari 2020