Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
delekkerste groenten
Salade met
gekaramelliseerde
geitenkaas
Er
en gelakte wortelen
APERSONEN
VOORBEREIDING 10 MIN
LAI
BEREIDING 7 MIN
ORTELEN
MAKKELIJK-€
oo
Bwortelen, geschilden gehalveerd
zelolijfolie
zelesdoomsiroop
Auin ringen
r
4elrode winazin
zel pistaches, fijngehakt
4elhoning
Salade
met gekaramelliseerde geitenkaas
2stronken geitenkaas, in rondjes
en gelakte wortelen
400 grucola
sap van 1/2 dtroen
100 ggranaatappelpitten
250 gwalnoten, fijngehakt
er
zout, peper
A
KE
© verwarm de oven voor op 200'C.
Kook de wortelen in 8 min beetgaar
en
in gezouten water. Laat ze uitlekken
at
en leg ze in een ovenschaal.
N
le
Besprenkel met de olijfolie en de
- 4
esdoornsiroop en laat in de oven in
been
10 min licht karamelliseren. Zet opzij
© Bestrooi de uiringen met een
snuifje zout en besprenkel met de
F
F
wijnazijn. Meng de pistaches met 2 el
se x
honing. Schik de rondjes geitenkaas
in een ovenschaal, besprenkel met
5
F
5
de rest van de honing en laat onder
À
de grill 5 à7 min kleuren
ei
© Besprenkel de rucola met olijfolie
en citroensap en kruid met zout en
ze
peper Schikin bowls de rucola, de
gelakte wortelen, uiringen, granaat-
à
A,
appelpitten, pistaches met honing,
ws
walnoten en rondjes gebakken
geitenkaas.
dj
==
2
u
Frankrijk, Graves Château
Cabannieux, Wit
(pen
AN uen 6
SUIKERS |17 GVEZELS 31 G EMITIEN
4
AN
Je
ki
10, SEAL | Februari 2020