Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

an

à

Le

I

-

x

5

n

7e

Pizza met zelfgemaakte

x]

pesto en burrata

5

Ex?

#

LÀ N

/

Ee

ra

E

a

A

=

4

il

MI;

JA

af

ad

L

wi

he <

Te

Ei

a

AS

2

N

+

LA

r

Re

2

7

kes

Ps

7

>

Fe

A

[N

er

D

ER

kid

Ar

Fa



Me

Ln,

En

DE

Ks

à

E—

1

=

CLS

Le

25

en

E

=

4

Pr

PER PORTE 1

VETTEN

KODLMDRATEN |

a

15% g PES 28 ET

ES

Sr

we

Tres

RQ

pizza

Pizza met zelfgemaakte pesto

en burrata

verde

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 30 MIN

BEREIDING 15 MIN -MAKKELUK-

3

«

4porties kant-en-klaar pizzadeeg| 200g basilicumpesto | 2409

groaneolijven | 300gjongespinazie grof gehakt | 2bokalen

N

gemarineerde artisjokharten, fingesneden| 309 pjnboompitten |

2el olifolie|2 tl citroenzeste | el citroensap | zwarte peper |

E

li

100g rucola, fijngehakt | 30 g basilicumblaadjes, fijn gehakt |

4

Hr

2burrata

oe

rw

© verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 4 bakplaten

met bakpapier en roler het pizzadeeg op uit. Besmeer met

ZELFGEMAAKTE

de pesto, met behulp van de bolle kant van een lepel. Beleg

met de olijven, gehakte spinazie en artisjokharten. Bak

15 min inde oven, tot het deeg goudgeel gebakken is.

Rooster 259

pijnboompitten 5 min

® rooster de pijnboompitten in een braadpan zonder

in een pan. ietze inde

N

kom van de blender en

vetstof. Meng in een schaaltje de olijfolie met de citroen-

mik met 50g

zeste, het citroensap en een snuifje peper: Voeg de rucola,

F

basilicum, 25 9

amandelpoeder.

basilicum en de pijnboompitten toe en meng goed. Laat de

burrata's uitlekken en snij ze in grove blokjes.

iM:

259 parmezaan en

60 ml olijfolie.

© Haal de pizza's uit de oven en verdeel er de burrata

Kruid met zouten peper

en voeg dan 25 à30 ml

over. Zet nog 5 min in de oven, zodat de kaas lichtjes smelt.

water toe. Mix opnieuw

Haal de pizza's uit de oven en werk af met het slaatje van

tot en gladde pesto.

rucola-basilicum in vinaigrette

à:

ONS VAKMANSCHAP DRINK_JEMET VERSTAND.

24, gages | februari 2020