Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Carrefour Folder 03.02.2020

Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 24

1 an à Le I - x 5 n 7e Pizza met zelfgemaakte x] pesto en burrata 5 Ex? # LÀ N / Ee ra E a A = 4 il MI; JA af ad L wi he < Te Ei a AS 2 N + LA r Re 2 7 kes Ps 7 > Fe A [N er D ER kid Ar Fa ” Me Ln, En DE Ks à E— 1 = CLS Le 25 en E = 4 Pr PER PORTE 1 VETTEN KODLMDRATEN | a 15% g PES 28 ET ES Sr we Tres RQ pizza Pizza met zelfgemaakte pesto en burrata verde 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 30 MIN BEREIDING 15 MIN -MAKKELUK- 3 « 4porties kant-en-klaar pizzadeeg| 200g basilicumpesto | 2409 groaneolijven | 300gjongespinazie grof gehakt | 2bokalen N gemarineerde artisjokharten, fingesneden| 309 pjnboompitten | 2el olifolie|2 tl citroenzeste | el citroensap | zwarte peper | E li 100g rucola, fijngehakt | 30 g basilicumblaadjes, fijn gehakt | 4 Hr 2burrata oe rw © verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 4 bakplaten met bakpapier en roler het pizzadeeg op uit. Besmeer met ZELFGEMAAKTE de pesto, met behulp van de bolle kant van een lepel. Beleg met de olijven, gehakte spinazie en artisjokharten. Bak 15 min inde oven, tot het deeg goudgeel gebakken is. Rooster 259 pijnboompitten 5 min ® rooster de pijnboompitten in een braadpan zonder in een pan. ietze inde N kom van de blender en vetstof. Meng in een schaaltje de olijfolie met de citroen- mik met 50g zeste, het citroensap en een snuifje peper: Voeg de rucola, F basilicum, 25 9 amandelpoeder. basilicum en de pijnboompitten toe en meng goed. Laat de burrata's uitlekken en snij ze in grove blokjes. iM: 259 parmezaan en 60 ml olijfolie. © Haal de pizza's uit de oven en verdeel er de burrata Kruid met zouten peper en voeg dan 25 à30 ml over. Zet nog 5 min in de oven, zodat de kaas lichtjes smelt. water toe. Mix opnieuw Haal de pizza's uit de oven en werk af met het slaatje van tot en gladde pesto. rucola-basilicum in vinaigrette à: ONS VAKMANSCHAP DRINK_JEMET VERSTAND. 24, gages | februari 2020

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 24