Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

klassieker

met een twist

“Een populair gerecht waar

ik een vegetarische versie

van heb bedacht: gehakt

Parmentier. In dit recept

Le

heb ik de aardappelpuree

Gehakt Parmentier met

vervangen door puree van

zoete aardappel en

zoete aardappel,

butternut en seitan

butternutpompoen, die

Gehakt Parmentier met

perfect past bij de

4 PERSONEN -

zoete aardappel,

VOORBEREIDING 25 MIN -

butternut en seitan

vleesvervanger die ik hier

BEREIDING 20 MIN -

hebgekozen: seitan. Dat is

MAKKELIJK-€

een product gemaaktop

2medium zoete aardappelen (6009)

ens.

basis van tarwe-eiwit,

300 butternut pompoen

"a

gluten dus. Daardoor is het

100ml voeibareroom

erg waardevol, want volle

2tlkorianderpoeder

tarwe bevat alle essentiële

2elsesamolie

LA

vetzuren die we elke dag

Aelsojasaus



2 sjalotten, fijngesnipperd.

"+

nodighebben. En vooreen

2teentjesknoflook fijngesnipperd

extra lekkere toets heb ik

4009 gehakte seitan

het gerecht gegratineerd

200gcomté

met comté. Hier smullen

zout, peper

ook vleeseters volop van!”

x

@ seri! de zoete aardappelen en de

butternut. Snij ze in grove blokjes en

stoom ze 20 min. Laat ze uitlekken en

pureer ze samen. Voeg de vloeibare

room, het korianderpoeder, zouten

per toe en meng grondig met een

vork. Zet opzij.

zj

A

%

© verwarm in een braadpan de

de

Fu

sesamolie en de sojasaus op een laag

IS

vuur Voeg de sjalot en de knoflooktoe

Eh

en Iaat5 min kleuren; schep regelmatig

ERS

om. Voeg de seitan toe, meng goed



en laatop een matig vuur nog 10 min

ri

=

bakken; schep geregeld om. Kruid met

peper en zet het vuur uit Zet opzij

à 4

©

© verwarm de oven voor op 190°C.

Br

Nahet stomen kun je

Vet een gratineerschaal (of 4 individu

de schil van zoete.

3

ele schaaltjes) in met olie. Schep het

aardappelen heel vlot.

verwijderen. Je hoeft

seitan-mengsel op de bodem. Bedek

ze dus niet eens vooraf

volledig met de zoete aardappel-but-

teschillen als je geen

ternutpuree en strik de bovenkant glad



zin hebt: dat gaat

achteraf vanzelf

met een vork. Rasp de comté en verdeel

de kaas over het gerecht. Bak 20 min in

de oven, bestrooi met fingehakte pe-

terselie en serveer.

(ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND

22, Fo | februari 2020