Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
klassieker
met een twist
“Een populair gerecht waar
ik een vegetarische versie
van heb bedacht: gehakt
Parmentier. In dit recept
Le
heb ik de aardappelpuree
Gehakt Parmentier met
vervangen door puree van
zoete aardappel en
zoete aardappel,
butternut en seitan
butternutpompoen, die
Gehakt Parmentier met
perfect past bij de
4 PERSONEN -
zoete aardappel,
VOORBEREIDING 25 MIN -
butternut en seitan
vleesvervanger die ik hier
BEREIDING 20 MIN -
hebgekozen: seitan. Dat is
MAKKELIJK-€
een product gemaaktop
2medium zoete aardappelen (6009)
ens.
basis van tarwe-eiwit,
300 butternut pompoen
"a
gluten dus. Daardoor is het
100ml voeibareroom
erg waardevol, want volle
2tlkorianderpoeder
tarwe bevat alle essentiële
2elsesamolie
LA
vetzuren die we elke dag
Aelsojasaus
€
2 sjalotten, fijngesnipperd.
"+
nodighebben. En vooreen
2teentjesknoflook fijngesnipperd
extra lekkere toets heb ik
4009 gehakte seitan
het gerecht gegratineerd
200gcomté
met comté. Hier smullen
zout, peper
ook vleeseters volop van!”
x
@ seri! de zoete aardappelen en de
butternut. Snij ze in grove blokjes en
stoom ze 20 min. Laat ze uitlekken en
pureer ze samen. Voeg de vloeibare
room, het korianderpoeder, zouten
per toe en meng grondig met een
vork. Zet opzij.
zj
A
%
© verwarm in een braadpan de
de
Fu
sesamolie en de sojasaus op een laag
IS
vuur Voeg de sjalot en de knoflooktoe
Eh
en Iaat5 min kleuren; schep regelmatig
ERS
om. Voeg de seitan toe, meng goed
“
en laatop een matig vuur nog 10 min
ri
=
bakken; schep geregeld om. Kruid met
peper en zet het vuur uit Zet opzij
à 4
©
© verwarm de oven voor op 190°C.
Br
Nahet stomen kun je
Vet een gratineerschaal (of 4 individu
de schil van zoete.
3
ele schaaltjes) in met olie. Schep het
aardappelen heel vlot.
verwijderen. Je hoeft
seitan-mengsel op de bodem. Bedek
ze dus niet eens vooraf
volledig met de zoete aardappel-but-
teschillen als je geen
ternutpuree en strik de bovenkant glad
|®
zin hebt: dat gaat
achteraf vanzelf
met een vork. Rasp de comté en verdeel
de kaas over het gerecht. Bak 20 min in
de oven, bestrooi met fingehakte pe-
terselie en serveer.
(ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND
22, Fo | februari 2020