Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fondue en raclette

ni

Er If

8

fe

LA

és

N

© ZO LEKKER IN TAART!

pal

Smelt.

hs

24

je weg voor kaas en zou je het elke dag

kunnen eten? Heb je

s over en weet je niet wat

ermee gedaan? Je tovert a

ti

pf

Eu

ni

taarten… met kaas, natuurlij

jd met deze hartige

Witlooftaart met blauwe kaas

4 PERSONEN

w

VOORBEREIDING 15 MIN

BEREIDING 1 U 15 MIN

MAKKELUK -€

a

20gboter

Smuk je taart op met

Fr,

Werk de volledig

2elbloem

groene lool dé

ji:

afgekoelde taart

ns

af met wat

1 portie kruimeldeeg

wintergroente bj

gehalveerde druiven,

3 appelen (Jonagold)

uitstek! Blancheer een

verkruimelde blauwe

paar bladeren en eg ze

1uï,fijngesnipperd

im hun geheel opde

à

f

k

kaas, een handvol.

6stronkjes witloof

taart. Werk af met

gepelde

en grof gehakte

plukjes oregano.

walnoten, 1 el

1snuifjesuiker

3eieren

balsamicozih,

250ml room

tel honing, plukjes

À

tijm, zout en peper.

200g blauwe kaas (+50gvoor de afwerking)

Ml

409 Parmezaansekaas

zout, peper

»

é

@ verwarm de oven voor op 180°C. Beboter

een bakvorm, bestuif met bloem en bekleed

met het deeg. Bedek de deegbodem met

bakbonen of bakparels en bak 20 min in de

Æ

Ft

oven.

© snij de appelen in kleine blokjes. Laat een

Taart met camembert

klontje boter smelten in een braadpan en

fruit de ui en de appelblokjes. Snij het witloof

4 PERSONEN VOORBEREIDING 15 MIN BEREIDING 45 MIN

MAKKELIJK €

in de lengte in tweeën en leg het mee inde

OP verwarm de oven voor op 180°C. Snij de korst van de

A

pan, Kruid met zout, peper en een snuifje

camembert

camembert Beboter een bakvorm, bestuif met bloem en

nootmuskaat, en voeg de suiker toe

20gboter

bekleed met het deeg Snij de camembert in kleine

2elbloem

© klop de eieren los met de room en kruid

1rolkruimeldeeg

blokjes en verdeel ze over de deegbodem.

met zout, peper en nootmuskaat. Schep het

Acieren

© kop de eieren los met de room en kruid naar smaak

mengsel van appel en witloof op de gebakken

400mlroom

“|

zout, peper

met zout en peper.

deegbodem en giet er vervolgens het

de

eimengsel over. Verbrokkel tot slot de blauwe

© Siet dit mengsel over de camembert en bak

/

kaas over de taart en bestrooi met de

40 à 45 min in de oven. Serveer meteen.

Parmezaanse kaas. Bak 45 min in de oven.

Frankrijk,

Domaine Masson

PER PORTIE 908 KCAL

PER PORTE #72 KA

Roussette de

[6 g VETTEN | 5 g KODLMORATEN 19

1 gVETTEN 131 gGLUIDES | 4 SUKERS

2

Savoie, Wit

sn

(SUKERS 16,6 VEELS | 2 g ENITTEN



Lg VEELS 127 q IT

februari 2020 | Shoes 141