Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Carrefour Folder 03.02.2020

Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 41

Fondue en raclette ni Er If 8 fe LA és N © ZO LEKKER IN TAART! pal Smelt. hs 24 je weg voor kaas en zou je het elke dag kunnen eten? Heb je s over en weet je niet wat ermee gedaan? Je tovert a ti pf Eu ni taarten… met kaas, natuurlij jd met deze hartige Witlooftaart met blauwe kaas 4 PERSONEN w VOORBEREIDING 15 MIN BEREIDING 1 U 15 MIN MAKKELUK -€ a 20gboter Smuk je taart op met Fr, Werk de volledig 2elbloem groene lool dé ji: afgekoelde taart ns af met wat 1 portie kruimeldeeg wintergroente bj gehalveerde druiven, 3 appelen (Jonagold) uitstek! Blancheer een verkruimelde blauwe paar bladeren en eg ze 1uï,fijngesnipperd im hun geheel opde à f k kaas, een handvol. 6stronkjes witloof taart. Werk af met gepelde en grof gehakte plukjes oregano. walnoten, 1 el 1snuifjesuiker 3eieren balsamicozih, 250ml room tel honing, plukjes À tijm, zout en peper. 200g blauwe kaas (+50gvoor de afwerking) Ml 409 Parmezaansekaas zout, peper » é @ verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een bakvorm, bestuif met bloem en bekleed met het deeg. Bedek de deegbodem met bakbonen of bakparels en bak 20 min in de Æ Ft oven. © snij de appelen in kleine blokjes. Laat een Taart met camembert klontje boter smelten in een braadpan en fruit de ui en de appelblokjes. Snij het witloof 4 PERSONEN VOORBEREIDING 15 MIN BEREIDING 45 MIN MAKKELIJK € in de lengte in tweeën en leg het mee inde OP verwarm de oven voor op 180°C. Snij de korst van de A pan, Kruid met zout, peper en een snuifje camembert camembert Beboter een bakvorm, bestuif met bloem en nootmuskaat, en voeg de suiker toe 20gboter bekleed met het deeg Snij de camembert in kleine 2elbloem © klop de eieren los met de room en kruid 1rolkruimeldeeg blokjes en verdeel ze over de deegbodem. met zout, peper en nootmuskaat. Schep het Acieren © kop de eieren los met de room en kruid naar smaak mengsel van appel en witloof op de gebakken 400mlroom “| zout, peper met zout en peper. deegbodem en giet er vervolgens het de eimengsel over. Verbrokkel tot slot de blauwe © Siet dit mengsel over de camembert en bak / kaas over de taart en bestrooi met de 40 à 45 min in de oven. Serveer meteen. Parmezaanse kaas. Bak 45 min in de oven. Frankrijk, Domaine Masson PER PORTIE 908 KCAL PER PORTE #72 KA Roussette de [6 g VETTEN | 5 g KODLMORATEN 19 1 gVETTEN 131 gGLUIDES | 4 SUKERS 2 Savoie, Wit sn (SUKERS 16,6 VEELS | 2 g ENITTEN |© Lg VEELS 127 q IT februari 2020 | Shoes 141

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 41