Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fondue en raclette
ni
Er If
8
fe
LA
és
N
© ZO LEKKER IN TAART!
pal
Smelt.
hs
24
je weg voor kaas en zou je het elke dag
kunnen eten? Heb je
s over en weet je niet wat
ermee gedaan? Je tovert a
ti
pf
Eu
ni
taarten… met kaas, natuurlij
jd met deze hartige
Witlooftaart met blauwe kaas
4 PERSONEN
w
VOORBEREIDING 15 MIN
BEREIDING 1 U 15 MIN
MAKKELUK -€
a
20gboter
Smuk je taart op met
Fr,
Werk de volledig
2elbloem
groene lool dé
ji:
afgekoelde taart
ns
af met wat
1 portie kruimeldeeg
wintergroente bj
gehalveerde druiven,
3 appelen (Jonagold)
uitstek! Blancheer een
verkruimelde blauwe
paar bladeren en eg ze
1uï,fijngesnipperd
im hun geheel opde
à
f
k
kaas, een handvol.
6stronkjes witloof
taart. Werk af met
gepelde
en grof gehakte
plukjes oregano.
walnoten, 1 el
1snuifjesuiker
3eieren
balsamicozih,
250ml room
tel honing, plukjes
À
tijm, zout en peper.
200g blauwe kaas (+50gvoor de afwerking)
Ml
409 Parmezaansekaas
zout, peper
»
é
@ verwarm de oven voor op 180°C. Beboter
een bakvorm, bestuif met bloem en bekleed
met het deeg. Bedek de deegbodem met
bakbonen of bakparels en bak 20 min in de
Æ
Ft
oven.
© snij de appelen in kleine blokjes. Laat een
Taart met camembert
klontje boter smelten in een braadpan en
fruit de ui en de appelblokjes. Snij het witloof
4 PERSONEN VOORBEREIDING 15 MIN BEREIDING 45 MIN
MAKKELIJK €
in de lengte in tweeën en leg het mee inde
OP verwarm de oven voor op 180°C. Snij de korst van de
A
pan, Kruid met zout, peper en een snuifje
camembert
camembert Beboter een bakvorm, bestuif met bloem en
nootmuskaat, en voeg de suiker toe
20gboter
bekleed met het deeg Snij de camembert in kleine
2elbloem
© klop de eieren los met de room en kruid
1rolkruimeldeeg
blokjes en verdeel ze over de deegbodem.
met zout, peper en nootmuskaat. Schep het
Acieren
© kop de eieren los met de room en kruid naar smaak
mengsel van appel en witloof op de gebakken
400mlroom
“|
zout, peper
met zout en peper.
deegbodem en giet er vervolgens het
de
eimengsel over. Verbrokkel tot slot de blauwe
© Siet dit mengsel over de camembert en bak
/
kaas over de taart en bestrooi met de
40 à 45 min in de oven. Serveer meteen.
Parmezaanse kaas. Bak 45 min in de oven.
Frankrijk,
Domaine Masson
PER PORTIE 908 KCAL
PER PORTE #72 KA
Roussette de
[6 g VETTEN | 5 g KODLMORATEN 19
1 gVETTEN 131 gGLUIDES | 4 SUKERS
2
Savoie, Wit
sn
(SUKERS 16,6 VEELS | 2 g ENITTEN
|©
Lg VEELS 127 q IT
februari 2020 | Shoes 141