Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HERFSTGROENTEN

ah

=

=

Spaghettipompoen

met gebakken

oesterzwammen en

Aa.

pesto van rucola en

Ine

hazelnoten

iN

4 personen - Voorbereiding 25 min

Bereiding 1u - Makkelijk - €



4 spaghettipompoen

50 g hazelnoten

4 handvol rucola

4

40 gbasilicum

1teentje knoflook, gepeld



RK

40 g geraspte Parmezaanse kaas

1el wittewijnazijn

nl

400 g oesterzwammen

olifolie

4!

zout, peper

À

@ verwarm de oven voor op 180°C.

Snij de pompoen in de lengte in tweeën

en verwijder de pitten. Besprenkel met

olifolie en kruid met zout en peper.

Bekleed een bakplaat met bakpapier

wi

enleg er de pompoenhelften op met

Ye

"Ar FO

de bolle kant naar boven. Rooster ze 40

eh

U

à 50 min in de oven (afhankelijk van de

An

grootte), tot het vlees goed gaar is

4

@ Rooster de hazelnoten in een pan

zonder vetstof. Maak nu de pesto: doe

F

de geroosterde hazelnoten in de kom

van de keukenrobot en voeg de rucola,

het basilicum, de knoflook, de Parme-

7

zaanse kaas, de wijnazijn en 50 ml olif.

olie toe. Mix tot een homogene massa



1

en kruid met zout en peper.

Gi

@) snij de oesterzwammen in stuiken.

|

Verhit een scheutje oljfolie in een



Fl

braadpan en bak de paddenstoelen op

mre

Ed

een hoog vuur gaar. Kruid ze met zout

SPAGHETTIPOMPOEN

en peper. Haal de pompoen uit de oven

Dit exemplaar met de intrigerende naam trekt extra,

en schraap het vruchtvlees los met een

aandacht Ze heeft een ovale vorm, is lichtgeel en heeft een

vork. Vul de pompoenhelften met de

dikke, gladde schil. Maar vooral het vruchtvlees valt op: het

oesterzwammen, nappeer met de pesto

M

en serveer met wat verse rucola.

is dradig en likt op spaghetti, vandaar dus de naam! Zodra

je hem hebt doorgesneden, schep je er de slierten met

een vork uit en verwerk je ze als gewone spaghetti: met

PER PORTIE

bolognésesaus, als carbonara of heel eenvoudig met wat

>

390KCL

boter, pesto en olifolie.

32GVETTEN

®

916 KOOLAYDRATEN

NUTR SCORE)

146 mas

Tee sues

|

15 GENMITTEN

I

|

four Food Magazine | oktober 2021 9

ie

|

À