Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HERFSTGROENTEN
ah
=
=
Spaghettipompoen
met gebakken
oesterzwammen en
Aa.
pesto van rucola en
Ine
hazelnoten
iN
4 personen - Voorbereiding 25 min
Bereiding 1u - Makkelijk - €
”
4 spaghettipompoen
50 g hazelnoten
4 handvol rucola
4
40 gbasilicum
1teentje knoflook, gepeld
“
RK
40 g geraspte Parmezaanse kaas
1el wittewijnazijn
nl
400 g oesterzwammen
olifolie
4!
zout, peper
À
@ verwarm de oven voor op 180°C.
Snij de pompoen in de lengte in tweeën
en verwijder de pitten. Besprenkel met
olifolie en kruid met zout en peper.
Bekleed een bakplaat met bakpapier
wi
enleg er de pompoenhelften op met
Ye
"Ar FO
de bolle kant naar boven. Rooster ze 40
eh
U
à 50 min in de oven (afhankelijk van de
An
grootte), tot het vlees goed gaar is
4
@ Rooster de hazelnoten in een pan
zonder vetstof. Maak nu de pesto: doe
F
de geroosterde hazelnoten in de kom
van de keukenrobot en voeg de rucola,
het basilicum, de knoflook, de Parme-
7
zaanse kaas, de wijnazijn en 50 ml olif.
olie toe. Mix tot een homogene massa
’
1
en kruid met zout en peper.
Gi
@) snij de oesterzwammen in stuiken.
|
Verhit een scheutje oljfolie in een
—
Fl
braadpan en bak de paddenstoelen op
mre
Ed
een hoog vuur gaar. Kruid ze met zout
SPAGHETTIPOMPOEN
en peper. Haal de pompoen uit de oven
Dit exemplaar met de intrigerende naam trekt extra,
en schraap het vruchtvlees los met een
aandacht Ze heeft een ovale vorm, is lichtgeel en heeft een
vork. Vul de pompoenhelften met de
dikke, gladde schil. Maar vooral het vruchtvlees valt op: het
oesterzwammen, nappeer met de pesto
M
en serveer met wat verse rucola.
is dradig en likt op spaghetti, vandaar dus de naam! Zodra
je hem hebt doorgesneden, schep je er de slierten met
een vork uit en verwerk je ze als gewone spaghetti: met
PER PORTIE
bolognésesaus, als carbonara of heel eenvoudig met wat
>
390KCL
boter, pesto en olifolie.
32GVETTEN
®
916 KOOLAYDRATEN
NUTR SCORE)
146 mas
Tee sues
|
15 GENMITTEN
I
|
four Food Magazine | oktober 2021 9
ie
|
À