Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
n Kervel? Versier
het gerecht met
bladpetersel;
0
met koriander
Noor een no,
Cassolette van
Exotischer accent.
bloemkool met vis
4 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 25 min - Makkelijk -€
sé
bloemkool | 500 g koolvis (of andere
“
‘witte vis) 11 limoen |1 t roze bessen 11
2
bosje kervel
=
u
à
>
3
A
IN JEVOORRAADKAST
30 g boter |1 el bloem |
‘500 ml melk | 1 el mild kerriepoeder |
zout, peper
Le
D Verdeel de bloemkool in kleine
u
roosjes en stoom ze 15 min. Snijde vis
in grove stukken. Verdeel ze samen
met de bloemkoolroosjes over indivi-
duele ovenschaaltjes.
@) Maak de saus: pers de limoen uit.
Laat de boter smelten in een pannetje,
strooi er de bloem in, meng en voeg
in één keer de melk toe. Klop tot de
saus indikt. Voeg het kerriepoeder,
het limoensap, zout en peper toe en
meng.
@ Nappeer de cassolettes met de
saus en zet 5 min onder de ovengrill
ae
Versier met de roze bessen en kervel.
=.
Et
d
is
&
PER PORTIE
zm KAL
966 VETTEN
HI SUKERS
146 OOLMDRATEN
ji
NUTR SCORE)
S6VRRS
Pi
27 GEIMIMEN
&
64 carrefour Food Magazine | oktober 2021