Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 64 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 64
n Kervel? Versier het gerecht met bladpetersel; 0 met koriander Noor een no, Cassolette van Exotischer accent. bloemkool met vis 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 25 min - Makkelijk -€ sé bloemkool | 500 g koolvis (of andere “ ‘witte vis) 11 limoen |1 t roze bessen 11 2 bosje kervel = u à > 3 A IN JEVOORRAADKAST 30 g boter |1 el bloem | ‘500 ml melk | 1 el mild kerriepoeder | zout, peper Le D Verdeel de bloemkool in kleine u roosjes en stoom ze 15 min. Snijde vis in grove stukken. Verdeel ze samen met de bloemkoolroosjes over indivi- duele ovenschaaltjes. @) Maak de saus: pers de limoen uit. Laat de boter smelten in een pannetje, strooi er de bloem in, meng en voeg in één keer de melk toe. Klop tot de saus indikt. Voeg het kerriepoeder, het limoensap, zout en peper toe en meng. @ Nappeer de cassolettes met de saus en zet 5 min onder de ovengrill ae Versier met de roze bessen en kervel. =. Et d is & PER PORTIE zm KAL 966 VETTEN HI SUKERS 146 OOLMDRATEN ji NUTR SCORE) S6VRRS Pi 27 GEIMIMEN & 64 carrefour Food Magazine | oktober 2021
Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 64