Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Carrefour Folder 27.09.2021

Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 11

HERFSTGROENTEN Gnocchi van butternut met salieboter — 4 personen - Voorbereiding 40 min Bereiding 30 min - Makkelijk - € BUTTERNUTPOMPOEN 12 buttemut (ongeveer 400 g) 100 g Je herkent ze aan de peervorm, maar ook aan de beige schil en aan het oranje, niet dradige vruchtvlees, In vergelijking bloem (+ extra) | Zeidooiers 250 g ricotta | 50 g geraspte Parmezaanse kaas (+ extra) met andere pompoensoorten bevat butternut vrij weinig pitten. Ze is makkelijk te bereiden en heeft een milde, heel | gemalen nootmuskaat | 100 g boter | 15 blaadjes salie | 200 g gerookte spekblokjes | licht zoete smaak. In soep, een gratin of zelfs in een dessert: olijfolie | zout, peper butternut past zich vlot aan en is dus geschikt voor veel N, soorten recepten. Verwarm de oven voor op 180°C. NN Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil de buttemut, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in grove blokjes. \ 7 Verdeel ze over de bakplaat, bespren- 1 kel ze met olijfolie en kruid met zout en peper. Rooster ze 20 min in de oven, iN laat afkoelen en plet dan tot fijne puree à (ie hebt ongeveer 250 g puree nodig) = Zeef de bloem bij de puree en voeg 7 > de losgeklopte eidooiers, de ricotta, de Parmezaanse kaas en een snuifje noot- muskaat toe. Kruid met zouten peper en meng kort tot een homogeen deeg. CE „> ©Bestuifhetwerkviak, een mes en : je handen royaal met bloem. Schep A: een grote eetlepel van het deeg en rol het met je handen tot een sigaar zo dik 5 als je duim. Snij met het mes in stukjes, A van {cm en druk er lichtjes op met een dn vork, zodat je een streepjeseffect krijgt. Y Breng een grote pan gezouten water ja Le aan de kook. Kook hierin de gnocchi in L porties tot ze komen bovendrijven. Roer af en toe. Schep ze met een schuim- an N d” spaan uit het water en laat ze uitlekken. a Ll Bewaar een beetje kookwater. Se afz AR f @) Laat de boter op een laag vuur € ra: scone smetten in een braadpan. Snij de salie in Là dunne reepjes en bak ze samen met de > spekblokjes in de boter. Kruid met zout en peper en laat 2 min bakken. Voeg x) J de gnocchi en een paar eetlepels van KCAL het kookwater toe, breng op smaak met Cot En 35 GVETEN 52 GKOOLHYORATEN zout en peper en schep om. Bestrooi N SAGVEELS 57 GSUKERS met de extra Parmezaanse kaas en - 166 EMITTEN serveer meteen. = | Food Magazine | oktober 2021 11

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 11