Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+tJe vindt ons op

index

de sociale netwerken

0006

+Schrijf je in op onze

newsletter op

Maak tijd voor jezelf,

WWW.CARREFOUR.BE

dan zorgen wij voor

je boodschappen.

mn

+Deel je heerlijke ideeën

®

‘ip

‘“B

met de hashtag

Carrefour

Carrés €.

ur

rer

=

#FOODACTER

VOOR DE KINDEREN

WWW.CARREFOUR.BE

Monsterlijke mummies met bloederige

tomatensaus...

Pompoentjes van bladerdee,

VOORGERECHTEN

Voedingsinformatie

‘Aardappelsoepmet knoflook

Om je beter te informeren, vind je naast elk

Vragen over de producten van Carrefour?

Croque metappels, peren, witloofen

recept de voedingswaarden en verklarende

Neem contact op met de klantendienst op het gratis

Hervekaas..

symbolen.

nummer 08009101.

Dip met Brugge Ouden krokante croutons.

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op

HOOFDGERECHTEN

met gluten

Recepten op basis van producten die wel

papieraflomstig uit duurzaam beheerde bossen.

ofgeen ‘natuurlijke guten bevatten.

Aardappeltaart met Abdijkaas en salie.

zonder gluten

(Controler niettemin deingrediäntenlit

De producten voorgestekin de advertenties ende

Cassolette van bloemkool met vis …

opde verpakking.

publireportages zjn beschikbaar zolang het

=

& Alisincamne

assortiment wordt angeboden.

Gebakken bloemkoolrijst met

Recepten op basis van producten die wel

‘curry-kokossaus en zachtgekookteitje.

dierlijke meik (Ö)

of geen ‘natuurlijke melk bevatten.

Alle prijzen vermeld in it magazine zjn indicatief

‘Gnocchi van butternut met salieboter…

zonder

(inclusief Recupel) en geldig allen in België bij

Kabeljauwbrandade met preistoemp.

Controleer niettemin de ingredëntenlijt

dierlijke melk

opde verpakking.

nee

Hypermarkten Carrefour ende supermarkten Carrefour

Pasta met veggieballetjes en paprika

marketen express, tot loktober 2021. Onder

tomatensaus …

voorbehoud van drukfouten.

Pladijsfletsmet butternutrisotto..

:

vlees

veggie © Recepten die geen of wel di

bevatten. Controleer niettemin de

Niet-voedingsproducten (accesoires, games,

Pompoenpureemet linzen en

_

'amandelcrumbl

niet veggie ® ingrediëntenijst op de verpakking.

cultuur, mode) zijn verrijdbaar de meeste

Puree van krulkoolmet vegetarische

Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.

balletjes …

NUTRI-SCORE

Een schaal van 5 Kleuren die voedingsmidde-

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

Spaghettipompoen met gebakken

lenklsseertvalgens hun voedingswaarde, van

voorgesteld n ditmagezine zin verkrijgbaar inde

‘oesterzwammen en pesto van rucolaen.

hazelnoten.

„09

EB

de gezondste in donkergroen (), tot pradlcten

Hypermarkten Carefour ende sypermarkten Carrefour

dejebeter beperkt gebruktin rood (B).

marketen buurwinkels express.

Spinaziestoemp met champignons en

Tolang de voorraad strekt.

gepocheerde.

‘Tajinemet kikkererwten,gedroogde

abrikozenen specerijen…

„23

Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français

HN]

Uiensoep met kippenballerjes, Luikse saus

enkaasbrood.

Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE

Varkensstoof potje met bier

‘Witloof metabdijkaas en chipolat:

Witlooftaart met rode bieten geitenkaas

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke

‘Wortelpuree met gepofte mosterdzaadjes

uitgever RPR Brussel 0448 826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD

en rookworst.

„45

MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent

®

Baert 0478301818 laurent baert@carefou com « Een realisatie van wi propagande.be in samenweking

PEFC

DESSERTS

met BeContent.be » Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven » Projectteam Lilia

Appelbeignets met Cornet Oaked..

Guet» RedactieCaroine Boëur, ile Débisschop El De eyes, Choë Saeys, Patricia Van Batel» Nagelezen

CSS

Appeluit deoven met rozijnen en

door Isabelle Latour « Lay-out Claudia De Backer, Peter Carael, Ruth Vanhoutte « Werkten mee aan dit

havermout.

16

nummer Alesandre Bibaut, Bramski, Eric Charneux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika,

|

Polentataart met gekaramelliseerde peer

Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroude, Lot Van Riel « Druk Atavia Benelux,

7

drukker Guilaume.

en glazuur met Elixir d'Anvers.