Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN SUPERSNEL MENU
St
And
A
LAS
[ES
u
EA
>
.
si
=
a
NN.
Sr
En
La
14
a,
=
=
&
64
€.
m
4
ps
et
er
a:
Le
&
Witloof met Abdijkaas en chipolata
y
en
4 personen
ER
EEE
Voorbereiding 15 min
(@) verwarm de oven voor op 180°C. Snij het witoof in
Es
de lengte in tweeën en verwijder de bittere kem. Laat het
Bereiding 20 min
witloof aan beide kanten goudgeel bakken in de boter.
Makkelijk - €
A
Bestrooi met suiker en kruid met zout en peper.
zl
Gkropjes witloof | 2 groene
@) snij de appels in schijven. Schik de kropjes witloof
appels | 100 g Abdijkaas | 80 g
gepelde walnoten! 4 takjes tijm
afwisselend met de schijven appel in een ovenschaal. Snij
de kaas in kleine blokjes en strooi samen met de walnoten
1450 g vloeibare room | 3509
ende jm over het gerecht. Nappeer met de room
PER PORTIE
chipolata
À
|
659 KCAL
=
Dek de schaal af met een vel aluminiumfolie
52 GVETEN
Ho SUIKERS
166 KOOLHYDRATEN
IN JE VOORRAADKAST
en bak 20 min in de oven. Bak de chipolata's
RUTRESCORE
SIG
30 g boter |suker |zout, peper
in een klontje boter en serveer bj het gerecht.
8
)
2 GEMITIEN
Carrefour Food Magazine | oktober 2021
61