Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN SUPERSNEL MENU

St

And

A

LAS

[ES

u

EA

>

.

si

=

a

NN.

Sr

En

La

14

a,

=

=

&

64

€.

m

4

ps

et

er

a:

Le

&

Witloof met Abdijkaas en chipolata

y

en

4 personen

ER

EEE

Voorbereiding 15 min

(@) verwarm de oven voor op 180°C. Snij het witoof in

Es

de lengte in tweeën en verwijder de bittere kem. Laat het

Bereiding 20 min

witloof aan beide kanten goudgeel bakken in de boter.

Makkelijk - €

A

Bestrooi met suiker en kruid met zout en peper.

zl

Gkropjes witloof | 2 groene

@) snij de appels in schijven. Schik de kropjes witloof

appels | 100 g Abdijkaas | 80 g

gepelde walnoten! 4 takjes tijm

afwisselend met de schijven appel in een ovenschaal. Snij

de kaas in kleine blokjes en strooi samen met de walnoten

1450 g vloeibare room | 3509

ende jm over het gerecht. Nappeer met de room

PER PORTIE

chipolata

À

|

659 KCAL

=

Dek de schaal af met een vel aluminiumfolie

52 GVETEN

Ho SUIKERS

166 KOOLHYDRATEN

IN JE VOORRAADKAST

en bak 20 min in de oven. Bak de chipolata's

RUTRESCORE

SIG

30 g boter |suker |zout, peper

in een klontje boter en serveer bj het gerecht.

8

)

2 GEMITIEN

Carrefour Food Magazine | oktober 2021

61