Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Carrefour Folder 27.09.2021

Hier is pagina 61 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 61

MIJN SUPERSNEL MENU St And A LAS [ES u EA > . si = a NN. Sr En La 14 a, = = & 64 €. m 4 ps et er a: Le & Witloof met Abdijkaas en chipolata y en 4 personen ER EEE Voorbereiding 15 min (@) verwarm de oven voor op 180°C. Snij het witoof in Es de lengte in tweeën en verwijder de bittere kem. Laat het Bereiding 20 min witloof aan beide kanten goudgeel bakken in de boter. Makkelijk - € A Bestrooi met suiker en kruid met zout en peper. zl Gkropjes witloof | 2 groene @) snij de appels in schijven. Schik de kropjes witloof appels | 100 g Abdijkaas | 80 g gepelde walnoten! 4 takjes tijm afwisselend met de schijven appel in een ovenschaal. Snij de kaas in kleine blokjes en strooi samen met de walnoten 1450 g vloeibare room | 3509 ende jm over het gerecht. Nappeer met de room PER PORTIE chipolata À | 659 KCAL = Dek de schaal af met een vel aluminiumfolie 52 GVETEN Ho SUIKERS 166 KOOLHYDRATEN IN JE VOORRAADKAST en bak 20 min in de oven. Bak de chipolata's RUTRESCORE SIG 30 g boter |suker |zout, peper in een klontje boter en serveer bj het gerecht. 8 ) 2 GEMITIEN Carrefour Food Magazine | oktober 2021 61

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 61