Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Deze heerlijke op en top
Belgische herfstdessert
zijn instant on fi
Appel uit de oven
met rozijnen en
havermout
»
4 personen - Voorbereiding 25 min
Bereiding 20 min - Makkelijk - €
zelrozijnen
IN
4 appels Jonagold
4el havermout
tel bruine suiker
50 g pecannoten, fijngehakt
VEN
el olie met neutrale smaak
4 kaneelstokjes
boter
200 mil volle room
(@) verwarm de oven voor op 180°C.
Laat de rozijnen 10 min weken in een
schaaltje water en giet ze daama af.
Verwijder het klokhuis uit de appels met
»
een appelboor en snij elke appel dan
horizontaal in tweeën.
@) Meng de havermout met de
rozijnen, de bruine suiker, de noten en
de dlie, Hol de onderste helft van de
appels lichtjes uit met een lepelije. Prik
re.
een kaneelstokje door de bovenkant
van de appels en vul de andere heift
met het rozijnenmengsel. Sluit af met de
bovenkanten. Beboter een ovenschaal
en zet er de appels in. Leg op elke ap-
pel een kontje boter en bak ze 20 min
in de oven.
2
7
@) Klop de room stijf Haal de appels
uit de oven en laat ze wat afkoelen.
Serveer de gevulde appels lauw met
een toef slagroom (I el per appel)
EEN APPEL PER DAG...
Veel studies hebben al aangetoond hoe
groot het effect van appels is op het
beheersen van het cholesterolgehalte
+
‚en de bloedsuikerspiegel, maar ook dat
je er beter van gaat ademen. De vezels
3
worden goed verdragen, en appels zijn
2
qe
ook rijk aan antioxidanten.
“x
=
=
Eh
46 Carrefour Food Magazine | oktober 2021