Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Carrefour Folder 27.09.2021

Hier is pagina 17 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17

HET GEBRUIK HERFST FRUIT VAN PESTICIDEN [VERMINDEREN IE: Polentataart met gekaramelliseerde peer en glazuur met Elixir d'Anvers 10 personen - Voorbereiding 35 min Bereiding 40 min - Makkelijk - € VOOR HET GEBAK ‘ 200 mi milde olijfolie extra vierge | 125 g suiker | 200 g amandelpoeder 100 g fijne polenta 1,5 tl bakpoeder | 3 eieren |zout | 4 peer Conference VOOR DE VULLING 4 peer Conference | boter | 1el suiker | 200 g roomkaas 125 g bloemsuiker| 20 ml Elixir d'Anvers | amandelschiffers « A D) verwarm de oven voor op 180°C. Giet de olie in de kom van de keukenrobot en voeg de suiker, het amandelpoeder, de polenta, het bakpoeder, de eieren en een flink snufje zout toe. Meng tot een soepel, homogeen deeg. Schil de peer, sni ze in kleine blokjes en schep ze onder het deeg Vet een ronde springvorm (18 à 20 cm Á diameter) in met olijfolie. Schep er het deeg 3 VE in en bak ongeveer 40 min in de oven. Dek halverwege af met aluminiumfolie zodat de bovenkant niet kan verbranden. */ @) Haal de cake uit de oven en laat volle- dig afkoelen. Snij de peer voor de vulling Me in stukken en verwijder het klokhuis. Laat een Kontje boter smelten in een braadpan. Bestrooi de stukken peer met de suiker en laat in de boter karamelliseren. Laat volledig afkoelen. @) Meng de roomkaas met de bloemsui- ker en de Elixir d'Anvers tot een glad, romig mengsel. Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof Besmeer de coke met een dun laagje van het roomkaas- NIET DOL OP mengsel, bestrooi met amandelschilfers ELIXIR D'ANVERS? en schik er de stukken gekaramelliseerde it Je Kan voor KIES JE PEREN GOED peer op. Controleer hoe rijp de peren zijn, rond erecht ook een andere likeur gebruiven, zoals het steeltje en onderaan. Daar moet de PER PORTIE geur uitgesproken zijn#het vruchtvlees GSOKCAL limoncello of amaretto. a A3 GVETEN moet licht meegeven als je erop duwt. ® 46 GSUIRERS 556 KOOLHYORATEN En het is ook heerlijk Weet dat peren snel rijpen en dat je ze NUTR SCORE 29 0Wzas zonder lixeurl niet langer dan een week kan bewaren. ® 87 GENWIIEN Carrefour Food Magazine | oktober 2021 47

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17