Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zn
KASTANJEPOMPOEN
Deze smaakt en voelt heel
anders dan de ‘klassieke’
grotere pompoensoorten.
Kastanjepompoen heeft een iets
ovale vorm, en het vruchtvlees is
veel malser. Je proeft er effectief
gn
kastanje in. Afhankelijk van de
variëteit kan ze 2 à 4 kg wegen,
CR 7 |
terwijl een gewone pompoen
liefst 100 kg kan halen! Verwerk
ze in een taart, flan, veloutésoep,
=
of zelfs tot confituur. Heerlijk!
ie
Ne
1
4
at
A1
ca
ın
Ar
de
Po poenpuree m
crumb!
4 personen
Vooraf
@) schep de kerstomaten en de linzen
Voorbereiding 30 min
Schil de aardappelen en de pompoen en
door de bereiding. Giet er de bouillon
Bereiding 1 u 10 min
snij ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui.
bij en laat 10 à 15 min sudderen; schep
Makkelijk -€
Pel en pers de knoflook. Snij de rode papri-
daarbij af en toe om. Proef en breng
ka in kleine blokjes. Snij
le champignons
300 g aardappelen |
indien nodig verder op smaak.
grof. Warm de bouillon op. Spoel de linzen
‘700 g kastanjepompoen | 1 ui |
en laat ze uitlekken.
@) giet de aardappelen en pompoen
3 teentjes knoflook | 200 grode
af en pureer ze met een klontje boter,
paprika | 250 g Parijse champig-
@) verwarm de oven
op 200°C.
zout, peper en een snuifje nootmuskaat.
nons | 200 ml groentebouillon
Breng een kookpan meËgezouten water
Bedek de bodem van een ovenschaal
1400 g linzen (blik)! 1snuifje
aan de kook en kook defblokjes aardappel
met de saus met tomaat en linzen en
hiliiokken |4 4 ras-el-hanout |
en pompoen 20 min. Frl
it de ui 2 min in
schep er de puree over. Bestrooi met
Yatl gerookt paprikapoeder |
een pan met een beet;
lie en voeg daar-
de amandelschilfers, verdeel er wat
400 gkerstomaten (blik) | boter |
na de knoflook toe. Leg
r de rode paprika
klontjes boter over en bak 15 à 20 min
S0®
‘gemalen nootmuskaat
bij en laat 2 min meebal
cen. Schep er de
in de oven. Dek tussendoor de schaal af
A03KCA
4 handvol amandelschiffers |
met aluminiumfolie als de amandelschil-
16 GVETTEN
champignons door, daat
a de specerijen
18 SUIKERS
SO KOOLHYDRATEN
olijfolie |zout, peper
en laat nog 2 min bakken. Kruid met zout
fers te bruin zouden kleuren. Serveer
mewas
‘en peper.
flink warm.
16 GEIMITTEN
40 Carrefour Food Magazine | oktober 2021