Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zn

KASTANJEPOMPOEN

Deze smaakt en voelt heel

anders dan de ‘klassieke’

grotere pompoensoorten.

Kastanjepompoen heeft een iets

ovale vorm, en het vruchtvlees is

veel malser. Je proeft er effectief

gn

kastanje in. Afhankelijk van de

variëteit kan ze 2 à 4 kg wegen,

CR 7 |

terwijl een gewone pompoen

liefst 100 kg kan halen! Verwerk

ze in een taart, flan, veloutésoep,

=

of zelfs tot confituur. Heerlijk!

ie

Ne

1

4

at

A1

ca

ın

Ar

de

Po poenpuree m

crumb!

4 personen

Vooraf

@) schep de kerstomaten en de linzen

Voorbereiding 30 min

Schil de aardappelen en de pompoen en

door de bereiding. Giet er de bouillon

Bereiding 1 u 10 min

snij ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui.

bij en laat 10 à 15 min sudderen; schep

Makkelijk -€

Pel en pers de knoflook. Snij de rode papri-

daarbij af en toe om. Proef en breng

ka in kleine blokjes. Snij

le champignons

300 g aardappelen |

indien nodig verder op smaak.

grof. Warm de bouillon op. Spoel de linzen

‘700 g kastanjepompoen | 1 ui |

en laat ze uitlekken.

@) giet de aardappelen en pompoen

3 teentjes knoflook | 200 grode

af en pureer ze met een klontje boter,

paprika | 250 g Parijse champig-

@) verwarm de oven

op 200°C.

zout, peper en een snuifje nootmuskaat.

nons | 200 ml groentebouillon

Breng een kookpan meËgezouten water

Bedek de bodem van een ovenschaal

1400 g linzen (blik)! 1snuifje

aan de kook en kook defblokjes aardappel

met de saus met tomaat en linzen en

hiliiokken |4 4 ras-el-hanout |

en pompoen 20 min. Frl

it de ui 2 min in

schep er de puree over. Bestrooi met

Yatl gerookt paprikapoeder |

een pan met een beet;

lie en voeg daar-

de amandelschilfers, verdeel er wat

400 gkerstomaten (blik) | boter |

na de knoflook toe. Leg

r de rode paprika

klontjes boter over en bak 15 à 20 min

S0®

‘gemalen nootmuskaat

bij en laat 2 min meebal

cen. Schep er de

in de oven. Dek tussendoor de schaal af

A03KCA

4 handvol amandelschiffers |

met aluminiumfolie als de amandelschil-

16 GVETTEN

champignons door, daat

a de specerijen

18 SUIKERS

SO KOOLHYDRATEN

olijfolie |zout, peper

en laat nog 2 min bakken. Kruid met zout

fers te bruin zouden kleuren. Serveer

mewas

‘en peper.

flink warm.

16 GEIMITTEN

40 Carrefour Food Magazine | oktober 2021