Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 10
Zn KASTANJEPOMPOEN Deze smaakt en voelt heel anders dan de ‘klassieke’ grotere pompoensoorten. Kastanjepompoen heeft een iets ovale vorm, en het vruchtvlees is veel malser. Je proeft er effectief gn kastanje in. Afhankelijk van de variëteit kan ze 2 à 4 kg wegen, CR 7 | terwijl een gewone pompoen liefst 100 kg kan halen! Verwerk ze in een taart, flan, veloutésoep, = of zelfs tot confituur. Heerlijk! ie Ne 1 4 at A1 ca ın Ar de Po poenpuree m crumb! 4 personen Vooraf @) schep de kerstomaten en de linzen Voorbereiding 30 min Schil de aardappelen en de pompoen en door de bereiding. Giet er de bouillon Bereiding 1 u 10 min snij ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. bij en laat 10 à 15 min sudderen; schep Makkelijk -€ Pel en pers de knoflook. Snij de rode papri- daarbij af en toe om. Proef en breng ka in kleine blokjes. Snij le champignons 300 g aardappelen | indien nodig verder op smaak. grof. Warm de bouillon op. Spoel de linzen ‘700 g kastanjepompoen | 1 ui | en laat ze uitlekken. @) giet de aardappelen en pompoen 3 teentjes knoflook | 200 grode af en pureer ze met een klontje boter, paprika | 250 g Parijse champig- @) verwarm de oven op 200°C. zout, peper en een snuifje nootmuskaat. nons | 200 ml groentebouillon Breng een kookpan meËgezouten water Bedek de bodem van een ovenschaal 1400 g linzen (blik)! 1snuifje aan de kook en kook defblokjes aardappel met de saus met tomaat en linzen en hiliiokken |4 4 ras-el-hanout | en pompoen 20 min. Frl it de ui 2 min in schep er de puree over. Bestrooi met Yatl gerookt paprikapoeder | een pan met een beet; lie en voeg daar- de amandelschilfers, verdeel er wat 400 gkerstomaten (blik) | boter | na de knoflook toe. Leg r de rode paprika klontjes boter over en bak 15 à 20 min S0® ‘gemalen nootmuskaat bij en laat 2 min meebal cen. Schep er de in de oven. Dek tussendoor de schaal af A03KCA 4 handvol amandelschiffers | met aluminiumfolie als de amandelschil- 16 GVETTEN champignons door, daat a de specerijen 18 SUIKERS SO KOOLHYDRATEN olijfolie |zout, peper en laat nog 2 min bakken. Kruid met zout fers te bruin zouden kleuren. Serveer mewas ‘en peper. flink warm. 16 GEIMITTEN 40 Carrefour Food Magazine | oktober 2021
Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 10