Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BUDGETMENU

wi

à.

En

—=

ka

Pr

é

Pasta met

+.

veggieballetjes

en paprika-

tomatensaus

4 personen - Voorbereiding 5 min

Bereiding 25 min - Makkelijk

8

2sjalotten | 2 biopaprika's

si

en me

je

1500 g biospaghetti | 500 g veggieballetjes

+

ik

1500 mi biopassata

160 g Parmezaanse kaas, geraspt

La

27)

IN JE VOORRAADKAST

pe

olijfolie | 4 teentjes knoflook | zout, peper

eg

f

@ pel en snipper de sjalotten en snij

de paprika's in kleine blokjes. Kook de

5.

ki

\

pasta beetgaar in een ruime pan licht

>|

gezouten water. Bak de balletjes goud-

bruin in wat olijfolie.

E

hj

N

-

>

@) verhit een scheutje olie en fruit de

>

sjalotten. Pers er de knoflook bij, voeg

De

I

de passata, de blokjes paprika en de

balletjes toe en kruid met zout en peper.

Ee

Laat 10 min sudderen.

X

pr

PEET

a

en

@) serveer de pasta met de saus met

A

=

balletjes en bestrooi met kaas.

en

as

=

El

=

Ee

4

G9SKCAL

Ke

576 KOOLHYORATEN

81 GVELIS

82

AGENTEN

Carrefour Food Magazine | oktober 2021

65