Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BUDGETMENU
wi
à.
En
—=
ka
Pr
é
Pasta met
+.
veggieballetjes
en paprika-
tomatensaus
4 personen - Voorbereiding 5 min
Bereiding 25 min - Makkelijk
8
2sjalotten | 2 biopaprika's
si
en me
je
1500 g biospaghetti | 500 g veggieballetjes
+
ik
1500 mi biopassata
160 g Parmezaanse kaas, geraspt
La
27)
IN JE VOORRAADKAST
pe
olijfolie | 4 teentjes knoflook | zout, peper
eg
f
@ pel en snipper de sjalotten en snij
de paprika's in kleine blokjes. Kook de
5.
ki
\
pasta beetgaar in een ruime pan licht
>|
gezouten water. Bak de balletjes goud-
bruin in wat olijfolie.
E
hj
N
-
>
@) verhit een scheutje olie en fruit de
>
sjalotten. Pers er de knoflook bij, voeg
De
I
de passata, de blokjes paprika en de
balletjes toe en kruid met zout en peper.
Ee
Laat 10 min sudderen.
X
pr
PEET
a
en
@) serveer de pasta met de saus met
A
=
balletjes en bestrooi met kaas.
en
as
=
El
=
Ee
4
G9SKCAL
Ke
576 KOOLHYORATEN
81 GVELIS
82
AGENTEN
Carrefour Food Magazine | oktober 2021
65