Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

STOEMP

aziestoemp met champignons en gepocheerd ei

- Voorbereiding 20 min - Bereiding 35 min - Makkelijk - €

(D Schil de aardappelen en kook ze beet-

knoflook

gaar in licht gezouten water. Giet ze af. Pel

spinazie

en snipper de knoflook. Hak de spinazie

fijn. Fruit de knoflook en de spinazie in

1 melk

een braadpan met wat olijfolie. Meng de

witte azijn

spinazie met de aardappelen, de boter, de

melk, zout en peper en plet grof. Zet opzij.

ignons (mix)

@) Breng een pan water aan de kook en

olijfolie

giet er de azijn bij. Zet het vuur laag en

zout, peper

pocheer de eieren een na een, elk 3 min.

Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit

Stoemp opwarmen

alseen chef

wat olijfolie in een braadpan en bak de

‘champignons op een hoog vuur. Kruid op

Goed om te weten: de meeste types stoemp

het einde met zout en peper.

309 KCAL

PER PORTE

stijven op bijhetafkoelen. Om hemde dag

20 GVETEN

erna opte warmen, voeg je danook4el

38 KOOLHYDRATEN

(@) Verdeel de stoemp over de borden en

RUTRSCORE

386SUKERS

Wérkafmet champignons en een ei. Kruid

warme bouillon of melk toe voorjehem op

8

65 CELIS

166 EMTEN

zouten peper en serveer.

een laag vuur al roerend verwarmt. Je kan

ook een klontjeboter toevoegen om hem.

helemaal terug op niveau te brengen.

m.

+

à

k

AR

HS

nier

Carrefour Food Magazine | okt

EEN

Li