Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
STOEMP
aziestoemp met champignons en gepocheerd ei
- Voorbereiding 20 min - Bereiding 35 min - Makkelijk - €
(D Schil de aardappelen en kook ze beet-
knoflook
gaar in licht gezouten water. Giet ze af. Pel
spinazie
en snipper de knoflook. Hak de spinazie
fijn. Fruit de knoflook en de spinazie in
1 melk
een braadpan met wat olijfolie. Meng de
witte azijn
spinazie met de aardappelen, de boter, de
melk, zout en peper en plet grof. Zet opzij.
ignons (mix)
@) Breng een pan water aan de kook en
olijfolie
giet er de azijn bij. Zet het vuur laag en
zout, peper
pocheer de eieren een na een, elk 3 min.
Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit
Stoemp opwarmen
alseen chef
wat olijfolie in een braadpan en bak de
‘champignons op een hoog vuur. Kruid op
Goed om te weten: de meeste types stoemp
het einde met zout en peper.
309 KCAL
PER PORTE
stijven op bijhetafkoelen. Om hemde dag
20 GVETEN
erna opte warmen, voeg je danook4el
38 KOOLHYDRATEN
(@) Verdeel de stoemp over de borden en
RUTRSCORE
386SUKERS
Wérkafmet champignons en een ei. Kruid
warme bouillon of melk toe voorjehem op
8
65 CELIS
166 EMTEN
zouten peper en serveer.
een laag vuur al roerend verwarmt. Je kan
ook een klontjeboter toevoegen om hem.
helemaal terug op niveau te brengen.
m.
+
à
k
AR
HS
nier
Carrefour Food Magazine | okt
EEN
Li