Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 43
STOEMP aziestoemp met champignons en gepocheerd ei - Voorbereiding 20 min - Bereiding 35 min - Makkelijk - € (D Schil de aardappelen en kook ze beet- knoflook gaar in licht gezouten water. Giet ze af. Pel spinazie en snipper de knoflook. Hak de spinazie fijn. Fruit de knoflook en de spinazie in 1 melk een braadpan met wat olijfolie. Meng de witte azijn spinazie met de aardappelen, de boter, de melk, zout en peper en plet grof. Zet opzij. ignons (mix) @) Breng een pan water aan de kook en olijfolie giet er de azijn bij. Zet het vuur laag en zout, peper pocheer de eieren een na een, elk 3 min. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit Stoemp opwarmen alseen chef wat olijfolie in een braadpan en bak de ‘champignons op een hoog vuur. Kruid op Goed om te weten: de meeste types stoemp het einde met zout en peper. 309 KCAL PER PORTE stijven op bijhetafkoelen. Om hemde dag 20 GVETEN erna opte warmen, voeg je danook4el 38 KOOLHYDRATEN (@) Verdeel de stoemp over de borden en RUTRSCORE 386SUKERS Wérkafmet champignons en een ei. Kruid warme bouillon of melk toe voorjehem op 8 65 CELIS 166 EMTEN zouten peper en serveer. een laag vuur al roerend verwarmt. Je kan ook een klontjeboter toevoegen om hem. helemaal terug op niveau te brengen. m. + à k AR HS nier Carrefour Food Magazine | okt EEN Li
Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 43