Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pas
md
be
Er
a
ae
&
=
Lt
PES
Ex
TR
Voor extr:
SLS
4
rene
smeuige st
Voeg een beetje vloeibare room toe aan
de bereiding. Probeer ook eens ricotta en
ni
mascarpone, twee kaassoorten die garant
5
E
:
staan voor een romig
5
er resultat
À
à
ER
Ae
7
à
ie
hi
en
ni
Kabeljauw-
f
a
brandade met
?
MP:
ke
preistoemp
EK
À
€
Ik
4 personen - Voorbereiding 20 min
4
Ke
Bereiding 40 min - Makkelijk - €
sé
&
>
Akg aardappelen
Ki
3preien
|:
it
P)
3el olifolie
Ef
2elboter
ve Le
50 ml melk
gemalen nootmuskaat
“
Ja
À
Akabeljauwrilets
un
100 g geraspte emmentaler
Ze
K
2el paneermeel
#:
ze
zout, peper
+
et
@ schil de aardappelen en kook
ed
1
ze beetgaar in licht gezouten water.
as
Giet ze af. Spoel de preien en snij ze
er
in rondjes; snij daarbij ongeveer 14
wir
groen mee voor 3/4 wit. Stoof ze kort.
Fe
à
<'
aan in 1el olifolie. Voeg de gekookte
aardappelen toe en plet alles grof met.
er
4
v43 à 4
‘tel boter, de melk, zout en peper en
2 snuifjes nootmuskaat.
@) verhit de ovengrill voor. Bak de ka-
A
beljauwfilets rondom goudbruin in 1el
de
boter en 2 el olie. Prak de kabeljauw
En
grof en schep door de stoemp. Breng
\
=
indien nodig verder op smaak.
#
Pa
B
are
@) schep de stoemp in een oven-
schaal en bestrooi met de geraspte
Er
kaas en het paneermeel. Zet 10 à
diodes
15 min onder de grill, tot een mooi
werdt bran dade
nd
u
goudgeel korstje ontstaat en
al
serveer meteen,
emaakt me:
va nme
“gezouten Kabel
1e
o®
246 VETEN
LT Dit recept
Ty
®
TG SUKERS
536 KOOLHYORATEN
vereenvou di
d.
Norm
oacvaas
®
ABC EMITTEN
Een lekkernij
8
“voor Kinderenl
Ei
A2 Carrefour Food Magazine | oktober 2021
es.
Hé
an gek
ir)
El