Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Carrefour Folder 27.09.2021

Hier is pagina 63 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63

MIJN BUDGETMENU | gezond en lekker p Mmm, dat ruikt lekker! En het wordt nog beter als je weet dat deze heerlijke recepten zelfs Aan tafel ! de grootste honger stillen maar je portemonnee niet plat krijgen. Als dat niet prettig is! Beperkt budge 7 ‘3h LS UD 7 A + En > AN 2, CT tl = u Et; Uiensoep met kippenballetjes, Ek Luikse saus en kaasbrood Dee 5 d 4 personen - D Los net bouilonblokje op in 15 kokend water. Pel de uien en Voorbereiding 15 min - Berei- ding 20 min sni ze in ringen. Pel en pers de knoflook. Kruid het gehakt met zout en peper. Bevochtig je handen en rol keine balletjes van het m) Makkelijk- € gehakt. Leg ze in de koelkast. 8 uien! 300 gkippengehakt 11 krui- @) Fruit de ringen ui en de knoflook 5 min in een beetje olie, op dentuilfje | 2 el wittewijnazijn | een laag vuur. Bestrooi ze met het kerriepoeder en laat nog {min meenen ek, 4 el Luikse siroop |1 stokbrood bakken. Giet er 45 van de bouillon bij en voeg het kruidentuitje en 1400 g geraspte kaas de kippenballetjes toe. Breng aan de kook en laat 15 min sudderen a Breng eventueel op smaak met zout en peper. IN JEVOORRAADKAST 1 runderbouillonblokje | ®) vernit de ovengril voor. Laat de boter smelten. Voeg er de bloem aan toe. Roer goed, giet er de azijn de Luikse siroop en de so € 4 teentjes knoflook | 1el mild kerrie- rest van de bouillon bi en breng zachtjes aan de kook. Sri het stok- BOR poeder! olijfolie 30 g boter 130 9 24 GVETEN bloem | zout, peper brood horizontaal door en snij dan in stukken van 4 à 5 cm. 49 GKDOLHYORATEN Bestrooi ze met geraspte kaas en zet 2 min onder de ovengrll 18 GSUERS 85 GVEZIS Sprenkel Luikse saus over de soep en serveer met het kaasbrood. 376 EMITTEN NA Carrefour Food Magazine | oktober 2021 63

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63