Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BUDGETMENU | gezond en lekker

p

Mmm, dat ruikt lekker! En het wordt nog beter

als je weet dat deze heerlijke recepten zelfs

Aan tafel !

de grootste honger stillen maar je portemonnee

niet plat krijgen. Als dat niet prettig is!

Beperkt

budge

7

‘3h LS

UD

7

A

+

En >

AN

2,

CT

tl

=

u

Et;

Uiensoep met kippenballetjes,

Ek

Luikse saus en kaasbrood

Dee

5

d

4 personen -

D Los net bouilonblokje op in 15 kokend water. Pel de uien en

Voorbereiding 15 min - Berei-

ding 20 min

sni ze in ringen. Pel en pers de knoflook. Kruid het gehakt met

zout en peper. Bevochtig je handen en rol keine balletjes van het

m)

Makkelijk- €

gehakt. Leg ze in de koelkast.

8 uien! 300 gkippengehakt 11 krui-

@) Fruit de ringen ui en de knoflook 5 min in een beetje olie, op

dentuilfje | 2 el wittewijnazijn |

een laag vuur. Bestrooi ze met het kerriepoeder en laat nog {min

meenen

ek,

4 el Luikse siroop |1 stokbrood

bakken. Giet er 45 van de bouillon bij en voeg het kruidentuitje en

1400 g geraspte kaas

de kippenballetjes toe. Breng aan de kook en laat 15 min sudderen

a

Breng eventueel op smaak met zout en peper.

IN JEVOORRAADKAST

1 runderbouillonblokje |

®) vernit de ovengril voor. Laat de boter smelten. Voeg er de

bloem aan toe. Roer goed, giet er de azijn de Luikse siroop en de

so €

4 teentjes knoflook | 1el mild kerrie-

rest van de bouillon bi en breng zachtjes aan de kook. Sri het stok-

BOR

poeder! olijfolie 30 g boter 130 9

24 GVETEN

bloem | zout, peper

brood horizontaal door en snij dan in stukken van 4 à 5 cm.

49 GKDOLHYORATEN

Bestrooi ze met geraspte kaas en zet 2 min onder de ovengrll

18 GSUERS

85 GVEZIS

Sprenkel Luikse saus over de soep en serveer met het kaasbrood.

376 EMITTEN

NA

Carrefour Food Magazine | oktober 2021 63