Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 52


Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Carrefour Folder 27.09.2021

Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 52

D. ACTIE 6 RESPECTVOLLE PARTNER- (Li ! SCHAPPEN ONTWIKKELEN VIA DE FOR KWALITEITSKETENS CARREFOUR du) nu I N ER ( , je ze + ES SEL Er hi © k il ae KWALITEITS- N 34 wen à | > um |] bi ABDIJKAAS an KWALITEITSKETEN u u CARREFOUR Het recept voor de Abdijkaas a vindt zijn oorsprong in de ny knowhow die onze Belgische d > abdijen eeuwenlang op punt F “a || FM zetten. Het is een bleke, halfharde kaas met gewassen Le me korst. De karakteristieke hek 4 we: smaak dankt hij aan Deze kazen kwaliteitsmelk. De korst van beantwoorden aan de Abdijkaas is volledig strikte vereisten wat natuurlijk en ontwikkelt zich kwaliteit, traceer- beetje bij beetje tijdens het baarheid en afijpen in de kelder, een smaak betreft. proces van meer dan 4 weken. Het resultaat is een Aardappeltaart met soepele, romige kaas met Abdijkaas en salie > EEN SUCCESDUO zachte, licht boterige smaak, die de lokale bodem 4 personen - Voorbereiding 15 min Het partnerschap tussen Carrefour weerspiegelt Bereiding 40 min - Makkelijk - € enJean-MarcCabay gaatal25jaar Ontdek met Met melk van graaskoeien 1rol bladerdeeg! 6 aardappelen |100 g Abdij- terug.“Door deze samenwerking Jean-Marc (min. 180 dagenjaar) hebik onze werkmethode en kaas Kwaliteitsketen Carrefour in sneden | 1 de productie- Y Halfharde kaas met takje salie | olijfolie |zout, peper onslokale patrimonium kunnen heimen van ge natuurlijke, gewassen korst behouden. Het partnerschap werkt de brie (© verwarm de oven voor op 180°C. Rol als een echte versneller: onze + Lange rijping op lage het deeg uit en bekleed er een taartvorm Kwaliteits- temperatuur voor een kaasmakerij is verzekerd van een keten volle smaakontwikkeling (30 cm diameter) mee. Prik veelvuldig in met een vork. Snij de aardappelen met de eerlijke vergoeding,de producten Carretour Y Volledig met mandoline in dunne schijfjes vallen op in de winkel, en ik heb de de hand gevormd garantie van een voldoende afzet. @) Schik een laag aardappelen op het deeg en leg er de sneden kaas op. Voeg Daardoor was het mogelijk om drie weer een laag aardappelen toe. Verdeel er vruchtbare samenwerkingenna 6 à 8 blaadjes salie over en eindig met nog elkaar opte zetten, voor onze Her- Eli een laag aardappelen. vekaas, Abdijkaas en de Belgische PER PORTIE ES Kal 24G VETTEN @) Besprenkel met een scheutje olijfolie, brie, alledrie producten inde Kwa- 316 KOOLHYDRATEN kruid met zout en peper en bak ongeveer liteitsketen Carrefour én exclusief NUT scone ® SG SUNERS ANME 8 1Jevaas 35 à 40 min in de oven, tot de taart goud- geproduceerd voor Carrefour” 226 EMITEN bruin kleurt. Serveer warm. 52 Carrefour Food Magazine | oktober 2021

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 52