Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

D.

ACTIE 6 RESPECTVOLLE PARTNER-

(Li

!

SCHAPPEN ONTWIKKELEN VIA DE

FOR

KWALITEITSKETENS CARREFOUR

du)

nu

I

N

ER

(

,

je

ze

+

ES

SEL

Er

hi

©

k

il

ae

KWALITEITS-

N 34

wen

à

|

>

um

|]

bi

ABDIJKAAS

an

KWALITEITSKETEN

u

u

CARREFOUR

Het recept voor de Abdijkaas

a

vindt zijn oorsprong in de

ny

knowhow die onze Belgische

d

>

abdijen eeuwenlang op punt

F

“a

||

FM

zetten. Het is een bleke,

halfharde kaas met gewassen

Le

me

korst. De karakteristieke

hek 4

we:

smaak dankt hij aan

Deze kazen

kwaliteitsmelk. De korst van

beantwoorden aan

de Abdijkaas is volledig

strikte vereisten wat

natuurlijk en ontwikkelt zich

kwaliteit, traceer-

beetje bij beetje tijdens het

baarheid en

afijpen in de kelder, een

smaak betreft.

proces van meer dan

4 weken. Het resultaat is een

Aardappeltaart met

soepele, romige kaas met

Abdijkaas en salie

> EEN SUCCESDUO

zachte, licht boterige smaak,

die de lokale bodem

4 personen - Voorbereiding 15 min

Het partnerschap tussen Carrefour

weerspiegelt

Bereiding 40 min - Makkelijk - €

enJean-MarcCabay gaatal25jaar Ontdek met

Met melk van graaskoeien

1rol bladerdeeg! 6 aardappelen |100 g Abdij-

terug.“Door deze samenwerking

Jean-Marc

(min. 180 dagenjaar)

hebik onze werkmethode en

kaas Kwaliteitsketen Carrefour in sneden | 1

de productie-

Y Halfharde kaas met

takje salie | olijfolie |zout, peper

onslokale patrimonium kunnen

heimen van

ge

natuurlijke, gewassen korst

behouden. Het partnerschap werkt

de brie

(© verwarm de oven voor op 180°C. Rol

als een echte versneller: onze

+ Lange rijping op lage

het deeg uit en bekleed er een taartvorm

Kwaliteits-

temperatuur voor een

kaasmakerij is verzekerd van een

keten

volle smaakontwikkeling

(30 cm diameter) mee. Prik veelvuldig in

met een vork. Snij de aardappelen met de

eerlijke vergoeding,de producten

Carretour

Y Volledig met

mandoline in dunne schijfjes

vallen op in de winkel, en ik heb de

de hand gevormd

garantie van een voldoende afzet.

@) Schik een laag aardappelen op het

deeg en leg er de sneden kaas op. Voeg

Daardoor was het mogelijk om drie

weer een laag aardappelen toe. Verdeel er

vruchtbare samenwerkingenna

6 à 8 blaadjes salie over en eindig met nog

elkaar opte zetten, voor onze Her-

Eli

een laag aardappelen.

vekaas, Abdijkaas en de Belgische

PER PORTIE

ES

Kal

24G VETTEN

@) Besprenkel met een scheutje olijfolie,

brie, alledrie producten inde Kwa-

316 KOOLHYDRATEN

kruid met zout en peper en bak ongeveer

liteitsketen Carrefour én exclusief

NUT scone

®

SG SUNERS

ANME

8

1Jevaas

35 à 40 min in de oven, tot de taart goud-

geproduceerd voor Carrefour”

226 EMITEN

bruin kleurt. Serveer warm.

52 Carrefour Food Magazine | oktober 2021