Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
D.
ACTIE 6 RESPECTVOLLE PARTNER-
(Li
!
SCHAPPEN ONTWIKKELEN VIA DE
FOR
KWALITEITSKETENS CARREFOUR
du)
nu
I
N
ER
(
,
je
ze
+
ES
SEL
Er
hi
©
k
il
ae
KWALITEITS-
N 34
wen
à
|
>
um
|]
bi
ABDIJKAAS
an
KWALITEITSKETEN
u
u
CARREFOUR
Het recept voor de Abdijkaas
a
vindt zijn oorsprong in de
ny
knowhow die onze Belgische
d
>
abdijen eeuwenlang op punt
F
“a
||
FM
zetten. Het is een bleke,
halfharde kaas met gewassen
Le
me
korst. De karakteristieke
hek 4
we:
smaak dankt hij aan
Deze kazen
kwaliteitsmelk. De korst van
beantwoorden aan
de Abdijkaas is volledig
strikte vereisten wat
natuurlijk en ontwikkelt zich
kwaliteit, traceer-
beetje bij beetje tijdens het
baarheid en
afijpen in de kelder, een
smaak betreft.
proces van meer dan
4 weken. Het resultaat is een
Aardappeltaart met
soepele, romige kaas met
Abdijkaas en salie
> EEN SUCCESDUO
zachte, licht boterige smaak,
die de lokale bodem
4 personen - Voorbereiding 15 min
Het partnerschap tussen Carrefour
weerspiegelt
Bereiding 40 min - Makkelijk - €
enJean-MarcCabay gaatal25jaar Ontdek met
Met melk van graaskoeien
1rol bladerdeeg! 6 aardappelen |100 g Abdij-
terug.“Door deze samenwerking
Jean-Marc
(min. 180 dagenjaar)
hebik onze werkmethode en
kaas Kwaliteitsketen Carrefour in sneden | 1
de productie-
Y Halfharde kaas met
takje salie | olijfolie |zout, peper
onslokale patrimonium kunnen
heimen van
ge
natuurlijke, gewassen korst
behouden. Het partnerschap werkt
de brie
(© verwarm de oven voor op 180°C. Rol
als een echte versneller: onze
+ Lange rijping op lage
het deeg uit en bekleed er een taartvorm
Kwaliteits-
temperatuur voor een
kaasmakerij is verzekerd van een
keten
volle smaakontwikkeling
(30 cm diameter) mee. Prik veelvuldig in
met een vork. Snij de aardappelen met de
eerlijke vergoeding,de producten
Carretour
Y Volledig met
mandoline in dunne schijfjes
vallen op in de winkel, en ik heb de
de hand gevormd
garantie van een voldoende afzet.
@) Schik een laag aardappelen op het
deeg en leg er de sneden kaas op. Voeg
Daardoor was het mogelijk om drie
weer een laag aardappelen toe. Verdeel er
vruchtbare samenwerkingenna
6 à 8 blaadjes salie over en eindig met nog
elkaar opte zetten, voor onze Her-
Eli
een laag aardappelen.
vekaas, Abdijkaas en de Belgische
PER PORTIE
ES
Kal
24G VETTEN
@) Besprenkel met een scheutje olijfolie,
brie, alledrie producten inde Kwa-
316 KOOLHYDRATEN
kruid met zout en peper en bak ongeveer
liteitsketen Carrefour én exclusief
NUT scone
®
SG SUNERS
ANME
8
1Jevaas
35 à 40 min in de oven, tot de taart goud-
geproduceerd voor Carrefour”
226 EMITEN
bruin kleurt. Serveer warm.
52 Carrefour Food Magazine | oktober 2021