Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MENU MET BIER

Cornet Smoked

Een uniek blond Belgisch bier

Dip met Bru;

met een subtiel gerooktesmaak

en een mild karakter. Het heeft

Oud en krokante

verder alle kenmerken van de

croutons

‚ne Cornet. Dankzij het

smoked effect heeft deze variant

4 personen

meer diepteen geeft het nieuwe

Voorbereiding 25 min

aroma's aan je gerechten.

Bereiding 15 min

LL

Makkelijk -€

Achilipepertje

handvol verse koriander

Es,

70 gboter

35 g bloem

250 mimelk

‘50 ml bier Rodenbach Classic

PS

ies

Be

150 g kaas Brugge Oud, geraspt

2 mosterd

it

Ê£

“r

Ei

2ellimoensap

tl mild paprikapoeder

snuifje mild kerriepoeder

Astokbrood

zout, peper

@ Hak net chilipepertje en de

koriander fin. Laat 50 g boter op

een matig vuur smelten in een kleine

braadpan. Voeg de bloem toe en

meng krachtig gedurende 1 min. Giet

er onder voortdurend roeren beetje

bij beetje de melk bij

Aardappelsoep met knof look

@) voeg het bier toe en laatal

4 personen

(® Verkruimel de boullonblokes in 11 fink heet

roerend indikken tot een romige

Voorbereiding 35 min

water. Schil de aardappelen en snij ze in tweeën

saus. Schep er de geraspte kaas

Bereiding 30 min

Snij de lente-uien in ringen en pel de knoflook

en de mosterd, het limoensap, het

Makkelijk -€

Verhit een scheutje arachideolie in een kookpan,

paprikapoeder, het kerriepoeder,

fruit de lente-ui en pers er de knoflook bij. Voeg

zout en peper onder.

2kippenbouillonblokjes

de aardappelen toe en giet er de bouillon bi

4 dikke, kruimige aardap-

Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat

@ snij net stokbrood in sneetjes

pelen

20 min sudderen.

en bak ze in 20 g boter aan beide

Ateentjes knoflook

kanten goudbruin. Kruid ze met pe-

Alente-uien

Bak intussen de champignons goudbruin

per. Werk de dip af met het pepertje

120 g minichampignons

in een klontje boter. Kruid ze op het einde met

en de koriander en serveer met de.

4sneden rauwe ham

croutons.

peper Snij de ham in dunne reepjes en rooster

el plattekaas

ze krokant in een pan zonder vetstof.

400 mi bier

Cornet Smoked

@ Schep de plattekaas door de soep en mix ze

2el bieslook

dad. Giet er het bier bj en laat nog 2 min koken

200

boter

Proef en breng eventueel verder op smaak Ver-

207 KCAL

DE

35 6vee

PER PORTIE 512 KCAL 1296 VETTEN

‘arachideolie

deel de soep over diepe borden en werk af met

15 GKOOLHYDRATEN

126 KOOLHYDRATEN 5,36 SUIKERS

peper

de champignons, de ham en de fijngesnipperde

46 6SLINERS

1226 vaas 1186 wien

bieslook.

SAGVEELS

2 GEIMITEN

Carrefour Food Magazine | oktober 2021

29