Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MENU MET BIER
Cornet Smoked
Een uniek blond Belgisch bier
Dip met Bru;
met een subtiel gerooktesmaak
en een mild karakter. Het heeft
Oud en krokante
verder alle kenmerken van de
croutons
‚ne Cornet. Dankzij het
smoked effect heeft deze variant
4 personen
meer diepteen geeft het nieuwe
Voorbereiding 25 min
aroma's aan je gerechten.
Bereiding 15 min
LL
Makkelijk -€
Achilipepertje
handvol verse koriander
Es,
70 gboter
35 g bloem
250 mimelk
‘50 ml bier Rodenbach Classic
PS
ies
Be
150 g kaas Brugge Oud, geraspt
2 mosterd
it
Ê£
“r
Ei
2ellimoensap
tl mild paprikapoeder
snuifje mild kerriepoeder
Astokbrood
zout, peper
@ Hak net chilipepertje en de
koriander fin. Laat 50 g boter op
een matig vuur smelten in een kleine
braadpan. Voeg de bloem toe en
meng krachtig gedurende 1 min. Giet
er onder voortdurend roeren beetje
bij beetje de melk bij
Aardappelsoep met knof look
@) voeg het bier toe en laatal
4 personen
(® Verkruimel de boullonblokes in 11 fink heet
roerend indikken tot een romige
Voorbereiding 35 min
water. Schil de aardappelen en snij ze in tweeën
saus. Schep er de geraspte kaas
Bereiding 30 min
Snij de lente-uien in ringen en pel de knoflook
en de mosterd, het limoensap, het
Makkelijk -€
Verhit een scheutje arachideolie in een kookpan,
paprikapoeder, het kerriepoeder,
fruit de lente-ui en pers er de knoflook bij. Voeg
zout en peper onder.
2kippenbouillonblokjes
de aardappelen toe en giet er de bouillon bi
4 dikke, kruimige aardap-
Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat
@ snij net stokbrood in sneetjes
pelen
20 min sudderen.
en bak ze in 20 g boter aan beide
Ateentjes knoflook
kanten goudbruin. Kruid ze met pe-
Alente-uien
Bak intussen de champignons goudbruin
per. Werk de dip af met het pepertje
120 g minichampignons
in een klontje boter. Kruid ze op het einde met
en de koriander en serveer met de.
4sneden rauwe ham
croutons.
peper Snij de ham in dunne reepjes en rooster
el plattekaas
ze krokant in een pan zonder vetstof.
400 mi bier
Cornet Smoked
@ Schep de plattekaas door de soep en mix ze
2el bieslook
dad. Giet er het bier bj en laat nog 2 min koken
200
boter
Proef en breng eventueel verder op smaak Ver-
207 KCAL
DE
35 6vee
PER PORTIE 512 KCAL 1296 VETTEN
‘arachideolie
deel de soep over diepe borden en werk af met
15 GKOOLHYDRATEN
126 KOOLHYDRATEN 5,36 SUIKERS
peper
de champignons, de ham en de fijngesnipperde
46 6SLINERS
1226 vaas 1186 wien
bieslook.
SAGVEELS
2 GEIMITEN
Carrefour Food Magazine | oktober 2021
29