Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Carrefour Folder 27.09.2021

Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29

MENU MET BIER Cornet Smoked Een uniek blond Belgisch bier Dip met Bru; met een subtiel gerooktesmaak en een mild karakter. Het heeft Oud en krokante verder alle kenmerken van de croutons ‚ne Cornet. Dankzij het smoked effect heeft deze variant 4 personen meer diepteen geeft het nieuwe Voorbereiding 25 min aroma's aan je gerechten. Bereiding 15 min LL Makkelijk -€ Achilipepertje handvol verse koriander Es, 70 gboter 35 g bloem 250 mimelk ‘50 ml bier Rodenbach Classic PS ies Be 150 g kaas Brugge Oud, geraspt 2 mosterd it Ê£ “r Ei 2ellimoensap tl mild paprikapoeder snuifje mild kerriepoeder Astokbrood zout, peper @ Hak net chilipepertje en de koriander fin. Laat 50 g boter op een matig vuur smelten in een kleine braadpan. Voeg de bloem toe en meng krachtig gedurende 1 min. Giet er onder voortdurend roeren beetje bij beetje de melk bij Aardappelsoep met knof look @) voeg het bier toe en laatal 4 personen (® Verkruimel de boullonblokes in 11 fink heet roerend indikken tot een romige Voorbereiding 35 min water. Schil de aardappelen en snij ze in tweeën saus. Schep er de geraspte kaas Bereiding 30 min Snij de lente-uien in ringen en pel de knoflook en de mosterd, het limoensap, het Makkelijk -€ Verhit een scheutje arachideolie in een kookpan, paprikapoeder, het kerriepoeder, fruit de lente-ui en pers er de knoflook bij. Voeg zout en peper onder. 2kippenbouillonblokjes de aardappelen toe en giet er de bouillon bi 4 dikke, kruimige aardap- Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat @ snij net stokbrood in sneetjes pelen 20 min sudderen. en bak ze in 20 g boter aan beide Ateentjes knoflook kanten goudbruin. Kruid ze met pe- Alente-uien Bak intussen de champignons goudbruin per. Werk de dip af met het pepertje 120 g minichampignons in een klontje boter. Kruid ze op het einde met en de koriander en serveer met de. 4sneden rauwe ham croutons. peper Snij de ham in dunne reepjes en rooster el plattekaas ze krokant in een pan zonder vetstof. 400 mi bier Cornet Smoked @ Schep de plattekaas door de soep en mix ze 2el bieslook dad. Giet er het bier bj en laat nog 2 min koken 200 boter Proef en breng eventueel verder op smaak Ver- 207 KCAL DE 35 6vee PER PORTIE 512 KCAL 1296 VETTEN ‘arachideolie deel de soep over diepe borden en werk af met 15 GKOOLHYDRATEN 126 KOOLHYDRATEN 5,36 SUIKERS peper de champignons, de ham en de fijngesnipperde 46 6SLINERS 1226 vaas 1186 wien bieslook. SAGVEELS 2 GEIMITEN Carrefour Food Magazine | oktober 2021 29

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29