Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Puree van krulkool met vegetarische balletjes

4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 30 min - Makkelijk - €

met het blokje: Voeg de sojaroom en

PER PORTIE

1kg aardappelen

@ schil de aardappelen en kook ze

SSIKCAL

400 g kruikool

beetgaar in licht gezouten water. Giet

de mosterd toe. Meng en laat sud-

326 VETTEN

2elboter

deren tot een romige saus ontstaat.

45 GKOOLHYORATEN

ze af en laat ze goed uitdampen, zodat

LA mea

NUTR CORE

166 WZS

1GSUIRERS

450 ml melk

alle vocht er uitstoomt. Was de krul

Verdeel de puree en de balletjes over

396 Emmen

500 g vegetarische

kool en hak ze fijn. Stoof ze kort aan in

de borden en serveer genappeerd

balletjes

een braadpan met wat olijfolie. Voeg

met een beetje sâus.

4 groentebouillonblokje

de aardappelen toe en plet ze samen

«

100 mi sojaroom

tot fijne puree. Meng er de boter, de

ti mosterd

melk, zout en peper door erf zêt opzij.

olijfolie

zout, peper

@) Bak de vegetariche balletjes in

een pan met wat olijfolie. Schep ze uit

de pan en hou ze warm.

@) Maak 200 mi groentebouillon

&

u

ex

d

A

2

{

un

3

ad

Pr

dn.

er

=

5

4

à

LE:

8

de

jt

Wan,

+

E

st

4

4

#21

+

ars

a

1

gen

:

2

PE

5

5

LE

dk

2

de

ce

“=

Pa

T:

AS

ur Food Magazirie]

uhr

7

ie