Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Puree van krulkool met vegetarische balletjes
4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 30 min - Makkelijk - €
met het blokje: Voeg de sojaroom en
PER PORTIE
1kg aardappelen
@ schil de aardappelen en kook ze
SSIKCAL
400 g kruikool
beetgaar in licht gezouten water. Giet
de mosterd toe. Meng en laat sud-
326 VETTEN
2elboter
deren tot een romige saus ontstaat.
45 GKOOLHYORATEN
ze af en laat ze goed uitdampen, zodat
LA mea
NUTR CORE
166 WZS
1GSUIRERS
450 ml melk
alle vocht er uitstoomt. Was de krul
Verdeel de puree en de balletjes over
396 Emmen
500 g vegetarische
kool en hak ze fijn. Stoof ze kort aan in
de borden en serveer genappeerd
balletjes
een braadpan met wat olijfolie. Voeg
met een beetje sâus.
4 groentebouillonblokje
de aardappelen toe en plet ze samen
«
100 mi sojaroom
tot fijne puree. Meng er de boter, de
ti mosterd
melk, zout en peper door erf zêt opzij.
olijfolie
zout, peper
@) Bak de vegetariche balletjes in
een pan met wat olijfolie. Schep ze uit
de pan en hou ze warm.
@) Maak 200 mi groentebouillon
&
u
ex
d
A
2
{
un
3
ad
Pr
dn.
er
=
5
4
à
LE:
8
de
jt
Wan,
+
E
st
4
4
#21
+
ars
a
1
gen
:
2
PE
5
5
LE
dk
2
de
ce
“=
Pa
T:
AS
ur Food Magazirie]
uhr
7
ie