Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ARDIG ETEN

r_

À

2 Mr

vee

À

<

=

LR

“We geven de kinderen amandelen,

ahd

alnoten en rozijnen. Super:

reke CN

[

lekkere snacks boordevol

5 tips om

fl

lahtaardiger

k

e eten

Meer planten eten, dat is goed voor de

1. FOCUS OP VASTE WAARDEN

gezondheid en voor het milieu

Integreer om te beginnen zoveel

mogelijk van je favoriete groenten

Bovendien ontdek je zo nieuwe smaken

en vruchten in je recepten. Zo sla

en recepten. Dus waarom zelf ook niet

je al twee vliegen in één klap

wat meer plantaardig eten? Thibaut ging

2. BEGIN MET MAKKELIJKE

RECEPTEN

met zijn gezin de uitdaging aan, en

Vervang gehakt in je lasagne,

deelt graag zijn ervaringen

pastasaus of chili door groenten,

peulvruchten of alternatieven met

Thibaut ging dus de uitdaging aan om vegetarische

soja, seitan, quinoa.

producten uit te proberen. De bedoeling? Gezonder eten door

3. PLAN JE MENU VOOR DE

elke dag meer vegetarische producten op het menu te zetten.

WEEK

“Zoals veel mensen zaten we in een routine van

Stel je menu voor de hele week

groente-vlees-zetmeelbron. Het voelde dus niet noodzakelijk

vooraf samen en doe de bood-

=

natuurlijk om minder vlees te gaan eten. Maar een paar

r

schappen in functie daarvan.

Probeer dag na dag dag te

geleden zijn we begonnen een paar keer per week vegetarisch

te koken, voor onze gezondheid en het milieu. Dus toen het

noteren wat je eet, zodat je een

goed overzicht over het geheel

voorstel kwam om nieuwe vegetarische producten uitte

behoudt.

testen, wasikopgetogen, en mijn gezin ook. We zijn allemaal

4. KIES ONBEWERKT VOEDSEL

nieuwsgierig en ontdekken graag nieuwe smaken’

Hoe meer pure ingrediënten je

gebruikt, hoe minder kans je hebt

EEN GOED DOORDACHT MENU

dat ze dierlijke stoffen bevatten.

‘Wij zijn fans van batch cooking. Dat betekent dat we sowieso

5. STA OPEN VOOR NIEUWE

nadenken over het menu voor de hele week en op voorhand

SMAKEN

de boodschappenlijst samenstellen, met voorrang voor

Linzen, kikkererwten, bulgur.

groentenen fruit van het seizoen. Dat is geweldig, want je

Neem de tijd om te ontdekken

bespaart veel tijd in het organiseren van het huishouden.

welke smaken je bevallen en een

ereplaats kunnen krijgen in je

Bovendien verspillen we zo flink minder voedsel” En deze

keer stond er zelfs geen vlees opde shoppinglijst!

>

veggiemaaitiden.

4

Carrefour Food Magazine | oktober 2021 19

Le