Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pladijsfilets met

bren mi ect

}

Fi

Voorbereiding 10 min

x =

da

Bereiding 25 min

Makkelijk -€

n

EN

800 g butternut | 1ui | 400 grisottorijst

#

1420 ml witte wijn | 2 takjes oregano

130 g geraspte Parmezaanse kaas

Ÿ.

1600 g pladijsfilets

Fi

IN JEVOORRAADKAST

5

7

groentebouillonblokje |80 g boter

a.

12el olijfolie | bloem | zout, peper

ee

“à

Le

22

re

Es

dd

D Schil de butternut en snij het

a

vruchtvlees in kleine blokjes. Breng 11

wur

$

2)

water aan de kook en los er het bouil-

lonblokje in op. Pel en snipper de ui en

<

ar

fuit hem 5 min in 209 boter. Voeg de

Pad

rijst toe en laat meebakken tot hij glazig

x

es

wordt. Giet er de wijn bij en laat wat

EE

>

inkoken. Zet het vuur laag en voeg de

buttemut, de oregano en een pollepel

r

Ee

ij

#

3:

warme bouillon toe. Voeg telkens een

FE

volgende pollepel bouillon toe zodra de

É-

#5

sn

vorige helemaal is opgeslorpt. Laatin

a

zee

»

totaal ongeveer 18 min sudderen, tot de

rijst romig wordt maar nog beetgaar is.

nr

u

pre

[Lu

@) zet de pan van het vuur. Voeg

ee

20 g boter en de Parmezaanse kaas

toe, meng en kruid met zout en peper.

Hou de risotto warm.

ei

ARL

w

Rn

=

@) Roi de vis door de bloem en schud

er overtollige bloem weer af. Bak de vis

in de rest van de boter en de olie en

draai halverwege om, Kruid met zout en

5

>

Fe

N

2

peper Serveer meteen bij de risotto.

a

El

Er

ei

Ri

er

N

EX

2

=

C2

Bio

DO®

ee

1

Ei



Ho ekdodhroaren

6 ESUKERS

67GVEZEIS

816 EMITTEN

ds >

6O carrefour Food Magazine | oktober 2021