Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pladijsfilets met
bren mi ect
}
Fi
Voorbereiding 10 min
x =
da
Bereiding 25 min
Makkelijk -€
n
EN
800 g butternut | 1ui | 400 grisottorijst
#
1420 ml witte wijn | 2 takjes oregano
130 g geraspte Parmezaanse kaas
Ÿ.
1600 g pladijsfilets
Fi
IN JEVOORRAADKAST
5
7
groentebouillonblokje |80 g boter
a.
12el olijfolie | bloem | zout, peper
ee
“à
Le
22
re
Es
dd
D Schil de butternut en snij het
a
vruchtvlees in kleine blokjes. Breng 11
wur
$
2)
water aan de kook en los er het bouil-
lonblokje in op. Pel en snipper de ui en
<
ar
fuit hem 5 min in 209 boter. Voeg de
Pad
rijst toe en laat meebakken tot hij glazig
x
es
wordt. Giet er de wijn bij en laat wat
EE
>
inkoken. Zet het vuur laag en voeg de
buttemut, de oregano en een pollepel
r
Ee
ij
#
3:
warme bouillon toe. Voeg telkens een
FE
volgende pollepel bouillon toe zodra de
É-
#5
sn
vorige helemaal is opgeslorpt. Laatin
a
zee
»
totaal ongeveer 18 min sudderen, tot de
rijst romig wordt maar nog beetgaar is.
nr
u
pre
[Lu
@) zet de pan van het vuur. Voeg
ee
20 g boter en de Parmezaanse kaas
toe, meng en kruid met zout en peper.
Hou de risotto warm.
ei
ARL
w
Rn
=
@) Roi de vis door de bloem en schud
er overtollige bloem weer af. Bak de vis
in de rest van de boter en de olie en
draai halverwege om, Kruid met zout en
5
>
Fe
N
2
peper Serveer meteen bij de risotto.
a
El
Er
ei
Ri
er
N
EX
2
=
C2
Bio
DO®
ee
1
Ei
Lê
Ho ekdodhroaren
6 ESUKERS
67GVEZEIS
816 EMITTEN
ds >
6O carrefour Food Magazine | oktober 2021