Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOKALE PRODUCENT

“Herve heeft een pittige

|

|

smaak die verzacht

Croque met appels,

ordt door de lekker

peren, witloof en

id

Hervekaas

romige textuur.

|

Fu

CLEO

EL

Bereiding 30 min - Makkeli





3 kropjes witloof | boter | nootmuskaat.

é

Bn > HI es

11 appel | peer 1 rode ui |3 à 4 el suiker

\

14 glas rode wijn | 200 g Hervekaas

Kwaliteitsketen Carrefour |8 sneden

a

WALITEITS-

el

notenbrood | zout, peper

tal

EN

5

® ve

r op 180°C.

Spoelhet

CE

ngte

LEE

itter

onder.

HERVEKAAS

[SUCH

dunne ri

KWALITEITSKETEN

dl

jak ze

COTES

CARREFOUR

moiten!

CETTE CS

Dit is de enige Belgische

en noo

Meng en laat op een

kaas met het label AOP

CAT

r deksel sudderen tot

{Appellation d'Origine Proté:

TES

Kela Ten

gée, beschermde herkomst

© schil

LCI

peer en snij ze

dus). Het hele productiepro:

LES

ne schi

jes. Bak ze in

ces, van het melken van de

5&7min aan

ten gaar in

koeien tot het afrijpen van

een kl

Re

boter. Snij de

de kaas, moet gebeuren in

3

pe Inne rog

strooi ze met

de eigen streek, het Land

Iaag vuur

van Herve, afgebakend door

aardrijkskundige, natuurlijke

AE UC

rode wijn bij en laat

grenzen. En dat met respect

2

ETC EU

voor productiemethoden die

leen snuïfje

van generatie op generatie

doorgegeven zijn én op basis

+

van een exdusief recept. De

©Sni.de Hervekaas ES

kaas rijpt zeven weken in vier

iR van de sne-

opeenvolgende kelders en

Witloof, ui, appel

PR

rijgt daardoor een unieke,

-kalles af met de rest

complexe, intense smaak

bro

kde croques aan

ne

TTL

Y Met graasmelk

ee

ve

‘gvenvaste braadpan.

(min. 180 dagen/jaar)

da

CLEO

V Malse kaas met gewassen

bali

korst, afgerijpt met Abdij-

zE

bier

ee

EU

Ÿ Riping gedurende 7 weken



one

506 KCAL

tn

v Exclusief Carrefour-recept

JS

M

ar

HET

=

ACTES

ne

&

EEG

Een

Carrefour Food Magazine | oktober 2021

53