Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 53
LOKALE PRODUCENT “Herve heeft een pittige | | smaak die verzacht Croque met appels, ordt door de lekker peren, witloof en id Hervekaas romige textuur. | Fu CLEO EL Bereiding 30 min - Makkeli € ‚ 3 kropjes witloof | boter | nootmuskaat. é Bn > HI es 11 appel | peer 1 rode ui |3 à 4 el suiker \ 14 glas rode wijn | 200 g Hervekaas Kwaliteitsketen Carrefour |8 sneden a WALITEITS- el notenbrood | zout, peper tal EN 5 ® ve r op 180°C. Spoelhet CE ngte LEE itter onder. HERVEKAAS [SUCH dunne ri KWALITEITSKETEN dl jak ze COTES CARREFOUR moiten! CETTE CS Dit is de enige Belgische en noo Meng en laat op een kaas met het label AOP CAT r deksel sudderen tot {Appellation d'Origine Proté: TES Kela Ten gée, beschermde herkomst © schil LCI peer en snij ze dus). Het hele productiepro: LES ne schi jes. Bak ze in ces, van het melken van de 5&7min aan ten gaar in koeien tot het afrijpen van een kl Re boter. Snij de de kaas, moet gebeuren in 3 pe Inne rog strooi ze met de eigen streek, het Land Iaag vuur van Herve, afgebakend door aardrijkskundige, natuurlijke AE UC rode wijn bij en laat grenzen. En dat met respect 2 ETC EU voor productiemethoden die leen snuïfje van generatie op generatie doorgegeven zijn én op basis + van een exdusief recept. De ©Sni.de Hervekaas ES kaas rijpt zeven weken in vier iR van de sne- opeenvolgende kelders en Witloof, ui, appel PR rijgt daardoor een unieke, -kalles af met de rest complexe, intense smaak bro kde croques aan ne TTL Y Met graasmelk ee ve ‘gvenvaste braadpan. (min. 180 dagen/jaar) da CLEO V Malse kaas met gewassen bali korst, afgerijpt met Abdij- zE bier ee EU Ÿ Riping gedurende 7 weken “ one 506 KCAL tn v Exclusief Carrefour-recept JS M ar HET = ACTES ne & EEG Een Carrefour Food Magazine | oktober 2021 53
Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 53