Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 51


Hier is pagina 51 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Carrefour Folder 27.09.2021

Hier is pagina 51 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 51

LOKALE PRODUCENT | bij Carrefour “Het klimaat, de specifieke Én plantengroei! op de AR — en weilanden en jarenlan knowhow zijn de Kat Nn à pluspunten van onze stree Vail I à sel Een mooi familieverhaal is het! De grootouders van Jean-Marc Cabay, zowel aan moeders- als aan vaderskant, MILE maaktenal Hervekaas. Die knowhow werd voorgezet door nd 6, GR de vader en ooms van Jean-Marc, voor hij zelf in 1993 inde 2 ) kaasmakerij stapte als bedrijfsleider: Hij is de gids die ons CN rondleidt naar het zenuwcentrum vande productie van die drie kazen die trots België én de tradities van hun eigen regio vertegenwoordigen. = BELGISCHE BRIE KWALITEITSKETEN TRADITIE EN AUTHENTICITEIT Pd CARREFOUR De basis van deze uitzonderlijke kazen zijn de Een exclusief recept, gemaakt productiemethodes van zijn voorouders, en de met gepasteuriseerde melk ingrediënten die al millennialang niet veranderd zijn: melk, en zonder enig bewaarmid- zout, stremsel, gist. Voor Jean-Marc zitten er geen del. Nadat het stremsel is toegevoegd, stremt de melk geheimen aan eengoede kaas. Je hebt gewoon goede melk tot een dikke massa, die wordt nodig:“Wij halen melk op bij de beste boerderijen in de es versneden, in vormen gelegd streek, die met het label ‘Marguerite Happy Cow’. Dat en in de rustzaal gezet. Die betekent dat alle boeren die deze melk leveren een worden regelmatig met de lastenboek respecteren met vooral de vereiste dat de hand gedraaid. Dan zijn ze klaar om te worden gezouten koeien minimaal 180 dagen per jaar grazen op de wei” en afgeript, een proces dat 3 weken duurt. ALLES VOOR DIERENWELZIJN Kwestie van ze die unieke Maar geen goede melk zonder gelukkige koeien. Zowel op zachte romigheid te geven, de wei als in de stal wordt het aantal koeien beperkt maar ook de niet erg uitge- sproken smaak, precies zoals gehouden, en de melkkoeien worden met de beste zorgen A Belgen het graag hebben. omringd. “Op de wei hebben ze voldoende bewegingsruimte om in alle rust rond te wandelen: er j Met melk van graaskoeien staan niet meer dan vier koeien per hectare. Opde uren (min. 180 dagen/jaar) dat ze gemolken worden, doen we er alles aan om de stress Y Traditioneel recept zonder bewaarmiddelen te beperken, en we zorgen dat ze in het algemeen inde beste omstandigheden leven. Dat is beter voor de dieren, Y Extra lang afgerijpt : en dus beter voor de smaak” >> À La Carrefour Food Magazine | oktober 2021 54

Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 51