Carrefour - Folder van 27.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 27.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PUREE

2X

PUREE

sk Toppunt

van smaak

Y Ga voor kwaliteit door groenten

van eigen bodem te kiezen en

het ritme van de seizoenen te

respecteren. De groenten zijn dan

op hun best, én extra betaalbaar.

Wortelpuree

Y Varieer de smaken door eens

met gepofte

een groentebouillonblokje of een

mosterdzaadjes en

kruidentuiltje aan het kookwater

rookworst

van deaardappelen toe te voegen.

4 personen - Voorbereiding 15 min

x

Bereiding 45 min - Makkelijk -€

4 gerookte worsten! 1 el boter

|4handvol verse kervel

VOORDE PUREE

kg aardappelen | 1kg wortelen

1 2dikke uien! 4 el boter

}

140 takjes verse tijm | 3 laurierbladeren

“a

zout, peper

1

VOOR DE GEPOFTE MOSTERDZAADJES

fi

>

200 mi water |40 g mosterdzaadjes

|3el wittewijnazijn | 2el bloemsuiker

En

„el

An

(D Schi de aardappelen en de worte-

N

len en snij ze allemaal in stukken. Kook

3

ÿ

ze beetgaar in een pan licht gezouten

12

+

water. Giet ze samen af en laat ze goed

ne

uitdampen. Pel en snipper de uien en

fruit ze in een stoofpan met de boter,

TE

="

Fi

de tim en de laurier. Voeg de wortelen

en aardappelen toe en laat al roerend

sudderen op een laag vuur. Verwijder

de tijm en de laurier en stamp alles tot

puree. Breng op smaak met zout en

y

peper en zet opzij

4

@) Maak nu de gepofte mosterdzaad-

A

ae

jes Breng het water aan de kook in een

kookpan. Voeg de mosterdzaadjes, de

azijn en de bloemsuiker toe en zet het

za

u —



vuur laag, zet het deksel op de pan en,

pe”

laat ongeveer 30 min sudderen

DEL

@) Bak de worsten in een braadpan

©

Fe

in de boter. Verdeel de puree over de

EAT

borden en garneer met de mosterd-

236 SUKERS

E

ECM

HUTR-SCONE

AEN

zaadjes en de kervel. Serveer met een

ET

gerookte worst

=

EL

en)

Retour Food Magazine | oktober 2021

Es