Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

%

+

Geen idee wat je met de

«

resten van je gekookte

u

Eme”

M

pasta kunt maken? Met

FA

onze receptideeën zijn

1

Y

nog beter de dag nadien:

ale

ld

de

FT

PF

€:

MMM



Wi

rt

al

MAAR OOK NOG …

Pastachips,

Ja hoor! En ze zijn nog

makkelijk klaar te maken

Het is een beetje

Stel je salade samen

ook. Verwarm je friteuse

het principe van de

met de restjes van je

op 200°C. Terwijl je het

Spaanse tortilla, maar

pasta en nog andere

dan met pasta. Kluts

lekkere overschotjes

Kluts 2 eieren in

frituurvet laat opwarmen,

een grote kom met

meng je de restjes van je

je eieren (2/pers.),

die je in je koelkast

voeg de restjes van je

hebt liggen: tomaat,

1,25 dl magere

gekookte pasta met een

pasta toe, wat geraspte

mozzarella of feta,

melk, 130 g geraspte

scheutje olijfolie, geraspte

kaas en kruid naar

kaas, zout, peper en

parmigiano en specerijen

olijven, kappertjes,

believen. Bak je omelet

ham, rucola … Breng

125 g kleine pasta

of aromatische kruiden

in de pan. Strooi er

gewoon op smaak met

(zoals schelpjes of

(paprika, curry, oregano ….

ellenboogjes). Verdeel

nog verse kruiden

een scheutje olijfolie,

Leg kleine hoeveelheden

over (basilicum,

fijngehakte basilicum

je deeg over ingeoliede

pasta in het mandje en

bieslook, peterselie) en

en wat citroensap, of

muffinvormpjes. Steek

frituur + 8 à 10 min. Schud

ze 30 min in een

genieten maar.

met een zelfgemaakte

voorverwarmde oven

regelmatig tot je chips

vinaigrette.

op 200°C. Geniet lauw

goudgeel en krokant zijn.

of koud van je muffins.

Spreid ze uit op een bakplaat

en laat ze volledig afkoelen.

En als klap op de vuurpijl

(optioneel): een snufje

ONTDEK HOE DELHAIZE

grof zout.

ZICH INZET VOOR MINDER

VOEDSELVERSPILLING.

delhaize.be/thelionsfootprint

99