Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
%
+
Geen idee wat je met de
«
resten van je gekookte
u
Eme”
M
pasta kunt maken? Met
FA
onze receptideeën zijn
1
Y
nog beter de dag nadien:
ale
ld
de
FT
PF
€:
MMM
’
Wi
rt
al
MAAR OOK NOG …
Pastachips,
Ja hoor! En ze zijn nog
makkelijk klaar te maken
Het is een beetje
Stel je salade samen
ook. Verwarm je friteuse
het principe van de
met de restjes van je
op 200°C. Terwijl je het
Spaanse tortilla, maar
pasta en nog andere
dan met pasta. Kluts
lekkere overschotjes
Kluts 2 eieren in
frituurvet laat opwarmen,
een grote kom met
meng je de restjes van je
je eieren (2/pers.),
die je in je koelkast
voeg de restjes van je
hebt liggen: tomaat,
1,25 dl magere
gekookte pasta met een
pasta toe, wat geraspte
mozzarella of feta,
melk, 130 g geraspte
scheutje olijfolie, geraspte
kaas en kruid naar
kaas, zout, peper en
parmigiano en specerijen
olijven, kappertjes,
believen. Bak je omelet
ham, rucola … Breng
125 g kleine pasta
of aromatische kruiden
in de pan. Strooi er
gewoon op smaak met
(zoals schelpjes of
(paprika, curry, oregano ….
ellenboogjes). Verdeel
nog verse kruiden
een scheutje olijfolie,
Leg kleine hoeveelheden
over (basilicum,
fijngehakte basilicum
je deeg over ingeoliede
pasta in het mandje en
bieslook, peterselie) en
en wat citroensap, of
muffinvormpjes. Steek
frituur + 8 à 10 min. Schud
ze 30 min in een
genieten maar.
met een zelfgemaakte
voorverwarmde oven
regelmatig tot je chips
vinaigrette.
op 200°C. Geniet lauw
goudgeel en krokant zijn.
of koud van je muffins.
Spreid ze uit op een bakplaat
en laat ze volledig afkoelen.
En als klap op de vuurpijl
(optioneel): een snufje
ONTDEK HOE DELHAIZE
grof zout.
ZICH INZET VOOR MINDER
VOEDSELVERSPILLING.
delhaize.be/thelionsfootprint
99