Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 80




Hier is pagina 80 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BÀ oe nes van Loïc

BACK-TO-SCHOOL-

Es

#)

AE

oa

Jo

BOX

Ook Loic doet uit de doeken water in zijn

kindertijd in zijn brooddoos zat en wat

vandaag zijn favoriete lunchboxrecept

(zonder brood!) is. Nog een #+Goebeziger aan

het woord en een portie inspiratie? Graag!

3 vragen, 3 antwoorden van Loïc. Meer heb je niet nodig om morgen eens wat

anders in je brooddoos (of die van je liefsten) te toveren. Ready, set, ooo!

“Hey Loïc! Wat is je favoriete lunch(box)?”

“Wel, ik nam vroeger nooit een brooddoos mee naar school, omdat

Js

ik altijd bij mijn opa ging eten, die boven de traiteurzaak van mijn moeder

woonde. Hij maakte de lekkerste dingen - zoals verse gegrilde vis - terwijl ik

I

soms stiekem jaloers was op de sandwiches met choco van mijn klasgenoten

(lacht). Nu flans ik vaak snel iets in elkaar voor een lunch on-the-go. Mijn vaste

ingrediënt? Restjes! Het perfecte excuus om creatief te koken

“Welke restjes belanden steevast in je lunch?”

“Je kunt eigenlijk alle mogelijke

leftovers verwerken in een snelle lunch

zoals een maaltijdsoep, een quiche of

deze oosterse noedelsalade. Kook de

noedels en pimp met vanalles dat je in

je koelkast vindt: gebraad, vis, tofu, een

hardgekookt eitje … of maak een lekkere

mix van geblancheerde, gegrilde en

rauwe groenten. All good”

“Welke basics heb je altijd in huis voor

een snelle lunch?”

“Pindakaas, yoghurt, honing en

limoen. Het zijn de basisingrediënten

van de favoriete dressing van mijn lief

(lacht). Een kneepje limoen of citroen

zorgt dan weer voor een fris zuurtje, dat

elk gerecht instant naar een hoger niveau

tilt. Ik heb ook altijd rauwkost in huis

zoals wortelen, komkommer, selder en

radijsjes. Top in je lunch en ideaal als

healthy tussendoortje”

80