Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ oe nes van Loïc
BACK-TO-SCHOOL-
Es
#)
AE
oa
Jo
BOX
Ook Loic doet uit de doeken water in zijn
kindertijd in zijn brooddoos zat en wat
vandaag zijn favoriete lunchboxrecept
(zonder brood!) is. Nog een #+Goebeziger aan
het woord en een portie inspiratie? Graag!
3 vragen, 3 antwoorden van Loïc. Meer heb je niet nodig om morgen eens wat
anders in je brooddoos (of die van je liefsten) te toveren. Ready, set, ooo!
“Hey Loïc! Wat is je favoriete lunch(box)?”
“Wel, ik nam vroeger nooit een brooddoos mee naar school, omdat
Js
ik altijd bij mijn opa ging eten, die boven de traiteurzaak van mijn moeder
woonde. Hij maakte de lekkerste dingen - zoals verse gegrilde vis - terwijl ik
I
soms stiekem jaloers was op de sandwiches met choco van mijn klasgenoten
(lacht). Nu flans ik vaak snel iets in elkaar voor een lunch on-the-go. Mijn vaste
ingrediënt? Restjes! Het perfecte excuus om creatief te koken
“Welke restjes belanden steevast in je lunch?”
“Je kunt eigenlijk alle mogelijke
leftovers verwerken in een snelle lunch
zoals een maaltijdsoep, een quiche of
deze oosterse noedelsalade. Kook de
noedels en pimp met vanalles dat je in
je koelkast vindt: gebraad, vis, tofu, een
hardgekookt eitje … of maak een lekkere
mix van geblancheerde, gegrilde en
rauwe groenten. All good”
“Welke basics heb je altijd in huis voor
een snelle lunch?”
“Pindakaas, yoghurt, honing en
limoen. Het zijn de basisingrediënten
van de favoriete dressing van mijn lief
(lacht). Een kneepje limoen of citroen
zorgt dan weer voor een fris zuurtje, dat
elk gerecht instant naar een hoger niveau
tilt. Ik heb ook altijd rauwkost in huis
zoals wortelen, komkommer, selder en
radijsjes. Top in je lunch en ideaal als
healthy tussendoortje”
80