Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 122
Hier is pagina 122 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine «57
+36
EXCLUSIEVE
Vanaf 14 oktober
Receptenindex
CA)
winkel
in je Delhaize
In het volgende À
Delhaize magazine
ONTBIJT
© Vegan pancakes met banaan
65
®® Varkensgebraad met kruiden,
kokosmelksaus en zoete
VOORGERECHTEN
ardappelen uit de oven
43
ME 4
© Rösti's met courgettes
® Aziatische spareribs en slaatje van
en gerookte forel
21
krokante groenten
45
Te
a
© Rillettes van rog
© Gebakken zalm, groene groenten
met kaaswrongel
53
en pistachenotenpesto
45
A
® Hele geroosterde bloemkool
BIJGERECHT
met feta
46
Cd
EI
© Deluxe appelcompote
Clafoutis met pladijs. bloemkool
en verse geitenkaas
53
=
LUNCH
Zeetong meunière, gepaneerde
,
© Courgettefocaccia met burrata
wortelen en tartaarsaus
53
) |
en lauwe salsa
20
© Homemade taco's met chili
con carne
63
Start van het wildseizoen
@® Slaatje van met quinoa en
geroosterde kikkererwten
79
® Homemade pizza met
‘Tahin-tino’ en wortelsalade
63
nm
aubergines
met sinaasappel
79
Fishburgers met guacamole en
79
63
Vitaminewrap met Parmaham
appelsalade
© Noedelsalade met kip
Homemade lasagne met kip,
pr y
81
65
en pindasaus
spinazie en paprikapesto
FL!
Giga club sandwich
87
© Spinaziequiche met yoghurt,
Er
Pee
® Veggie club sandwich
87
tofu en hazelnoten
95
®® Frittata met champignons
al
Br
en salie
95
SNACKS
à if
Toast met makreelcrème
© Pindakaasrepen
113
>
kb
en venkelpickles
95
© Energy balls met havervlokken
113
Ee
fe
113
®® Popcorn met dadels en honing
7
HOOFDGERECHTEN
@® Red rice bowl
NAGERECHT
Lasagnerolletjes met courgettes
Zoete courgettecake
en rauwe ham
21
21
en citroenglazuur
@® Courgettegratin met brie
21
| Comfortfood van bij ons
DRANK
® Gevulde courgettes met lam,
rijst en feta,
21
® 99 Green energy drink
95
®® Lamsbout met knoflook,
prinsessenboontjes en
NUTRI-SCORE
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt
gekaramelliseerde uien
37
volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed
® Gebraden kip met curry.
mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige
pruimencompote en krieltjes
EB
factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen
43
onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de
met parmigiano
© Kabeljauwhaasje met geroosterde
Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen
waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te
groenten. ansjovis. appelkappertjes
houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit
en olijven
43
van perzik; volume-af of -toename (bijv. koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden
toegepast o.by. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van,
voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen
rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt
worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
LEGENDE @ VEGGIE © GLUTENVRIJ ® LACTOSEVRIJ
al 53, 1080 B
1, KBO 0402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Fr
Neten
COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm VA,
gh
x
Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Managers Valérie
ier Laura De Vylder Hoofdredacteur Vinc
I Lens Art Director: Hug
s Legros
Redactiecomite: Calberine
dr
je
Bei
nan Anne
ppen
baum Chefs Line Coureur, Jroen De Pu,
an Impe, Laurence Bemelma
nul Styliste: Sonja Mertens
Fotografie: Dii
Studi
uiers Vormgevers: Pi
rie Saysouk, Eri
erdort
Studio: Ain
gu
Br Ta
uy Van H
nborgh
Cl
EEE
Redactie recepten:
om
Copywriters:
a
catherine Quaden:
ie Deme
Evelyn Verl
en Vertalers:
one De Vroey, Fleur Degrauvre, To)
uder
Eindeorrectie: Caroline Coppen
ie Dem
Evelyn vers
p Productie.
Producer Babel
rukwerk:
Redameregie
nancyvar
be
122