Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 122




Hier is pagina 122 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize magazine «57

+36

EXCLUSIEVE

Vanaf 14 oktober

Receptenindex

CA)

winkel

in je Delhaize

In het volgende À

Delhaize magazine

ONTBIJT

© Vegan pancakes met banaan

65

®® Varkensgebraad met kruiden,

kokosmelksaus en zoete

VOORGERECHTEN

ardappelen uit de oven

43

ME 4

© Rösti's met courgettes

® Aziatische spareribs en slaatje van

en gerookte forel

21

krokante groenten

45

Te

a

© Rillettes van rog

© Gebakken zalm, groene groenten

met kaaswrongel

53

en pistachenotenpesto

45

A

® Hele geroosterde bloemkool

BIJGERECHT

met feta

46

Cd

EI

© Deluxe appelcompote

Clafoutis met pladijs. bloemkool

en verse geitenkaas

53

=

LUNCH

Zeetong meunière, gepaneerde

,

© Courgettefocaccia met burrata

wortelen en tartaarsaus

53

) |

en lauwe salsa

20

© Homemade taco's met chili

con carne

63

Start van het wildseizoen

@® Slaatje van met quinoa en

geroosterde kikkererwten

79

® Homemade pizza met

‘Tahin-tino’ en wortelsalade

63

nm

aubergines

met sinaasappel

79

Fishburgers met guacamole en

79

63

Vitaminewrap met Parmaham

appelsalade

© Noedelsalade met kip

Homemade lasagne met kip,

pr y

81

65

en pindasaus

spinazie en paprikapesto

FL!

Giga club sandwich

87

© Spinaziequiche met yoghurt,

Er

Pee

® Veggie club sandwich

87

tofu en hazelnoten

95

®® Frittata met champignons

al

Br

en salie

95

SNACKS

à if

Toast met makreelcrème

© Pindakaasrepen

113

>

kb

en venkelpickles

95

© Energy balls met havervlokken

113

Ee

fe

113

®® Popcorn met dadels en honing

7

HOOFDGERECHTEN

@® Red rice bowl

NAGERECHT

Lasagnerolletjes met courgettes

Zoete courgettecake

en rauwe ham

21

21

en citroenglazuur

@® Courgettegratin met brie

21

| Comfortfood van bij ons

DRANK

® Gevulde courgettes met lam,

rijst en feta,

21

® 99 Green energy drink

95

®® Lamsbout met knoflook,

prinsessenboontjes en

NUTRI-SCORE

De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt

gekaramelliseerde uien

37

volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed

® Gebraden kip met curry.

mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige

pruimencompote en krieltjes

EB

factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen

43

onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de

met parmigiano

© Kabeljauwhaasje met geroosterde

Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen

waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te

groenten. ansjovis. appelkappertjes

houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit

en olijven

43

van perzik; volume-af of -toename (bijv. koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden

toegepast o.by. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van,

voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen

rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt

worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

LEGENDE @ VEGGIE © GLUTENVRIJ ® LACTOSEVRIJ

al 53, 1080 B

1, KBO 0402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Fr

Neten

COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm VA,

gh

x

Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Managers Valérie

ier Laura De Vylder Hoofdredacteur Vinc

I Lens Art Director: Hug

s Legros

Redactiecomite: Calberine

dr

je

Bei

nan Anne

ppen

baum Chefs Line Coureur, Jroen De Pu,

an Impe, Laurence Bemelma

nul Styliste: Sonja Mertens

Fotografie: Dii

Studi

uiers Vormgevers: Pi

rie Saysouk, Eri

erdort

Studio: Ain

gu

Br Ta

uy Van H

nborgh

Cl

EEE

Redactie recepten:

om

Copywriters:

a

catherine Quaden:

ie Deme

Evelyn Verl

en Vertalers:

one De Vroey, Fleur Degrauvre, To)

uder

Eindeorrectie: Caroline Coppen

ie Dem

Evelyn vers

p Productie.

Producer Babel

rukwerk:

Redameregie

nancyvar

be

122