Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 122
Hier is pagina 122 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 122 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 122
Delhaize magazine «57 +36 EXCLUSIEVE Vanaf 14 oktober Receptenindex CA) winkel in je Delhaize In het volgende À Delhaize magazine ONTBIJT © Vegan pancakes met banaan 65 ®® Varkensgebraad met kruiden, kokosmelksaus en zoete VOORGERECHTEN ardappelen uit de oven 43 ME 4 © Rösti's met courgettes ® Aziatische spareribs en slaatje van en gerookte forel 21 krokante groenten 45 Te a © Rillettes van rog © Gebakken zalm, groene groenten met kaaswrongel 53 en pistachenotenpesto 45 A ® Hele geroosterde bloemkool BIJGERECHT met feta 46 Cd EI © Deluxe appelcompote Clafoutis met pladijs. bloemkool en verse geitenkaas 53 = LUNCH Zeetong meunière, gepaneerde , © Courgettefocaccia met burrata wortelen en tartaarsaus 53 ) | en lauwe salsa 20 © Homemade taco's met chili con carne 63 Start van het wildseizoen @® Slaatje van met quinoa en geroosterde kikkererwten 79 ® Homemade pizza met ‘Tahin-tino’ en wortelsalade 63 nm aubergines met sinaasappel 79 Fishburgers met guacamole en 79 63 Vitaminewrap met Parmaham appelsalade © Noedelsalade met kip Homemade lasagne met kip, pr y 81 65 en pindasaus spinazie en paprikapesto FL! Giga club sandwich 87 © Spinaziequiche met yoghurt, Er Pee ® Veggie club sandwich 87 tofu en hazelnoten 95 ®® Frittata met champignons al Br en salie 95 SNACKS à if Toast met makreelcrème © Pindakaasrepen 113 > kb en venkelpickles 95 © Energy balls met havervlokken 113 Ee fe 113 ®® Popcorn met dadels en honing 7 HOOFDGERECHTEN @® Red rice bowl NAGERECHT Lasagnerolletjes met courgettes Zoete courgettecake en rauwe ham 21 21 en citroenglazuur @® Courgettegratin met brie 21 | Comfortfood van bij ons DRANK ® Gevulde courgettes met lam, rijst en feta, 21 ® 99 Green energy drink 95 ®® Lamsbout met knoflook, prinsessenboontjes en NUTRI-SCORE De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt gekaramelliseerde uien 37 volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed ® Gebraden kip met curry. mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige pruimencompote en krieltjes EB factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen 43 onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de met parmigiano © Kabeljauwhaasje met geroosterde Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te groenten. ansjovis. appelkappertjes houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit en olijven 43 van perzik; volume-af of -toename (bijv. koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden toegepast o.by. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van, voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd. LEGENDE @ VEGGIE © GLUTENVRIJ ® LACTOSEVRIJ al 53, 1080 B 1, KBO 0402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Fr Neten COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm VA, gh x Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Managers Valérie ier Laura De Vylder Hoofdredacteur Vinc I Lens Art Director: Hug s Legros Redactiecomite: Calberine dr je Bei nan Anne ppen baum Chefs Line Coureur, Jroen De Pu, an Impe, Laurence Bemelma nul Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Dii Studi uiers Vormgevers: Pi rie Saysouk, Eri erdort Studio: Ain gu Br Ta uy Van H nborgh Cl EEE Redactie recepten: om Copywriters: a catherine Quaden: ie Deme Evelyn Verl en Vertalers: one De Vroey, Fleur Degrauvre, To) uder Eindeorrectie: Caroline Coppen ie Dem Evelyn vers p Productie. Producer Babel rukwerk: Redameregie nancyvar be 122
Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 122