Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BÀ vanaac Koop ik

VEGGIE-FRIENDLY

HELE GEROOSTERDE

BLOEMKOOL MET FETA

FOOD-SHARING?

El

XL ovengroenten to the rescue!

P.129

Jaaa, niet alleen flexitariërs en vegetariërs genieten van

oo

» 2 bloemkolen

een mooi stuk groente uit de oven. Zeker in de nazomer

+ 250 g kerstomaten

staan er heel wat giga groenten te popelen om op

« 4 rode uien

« Ya bussel basilicum

je sharing-is-caring-menu te belanden.

+ 150 g kalamonolijven

+ 200 gfeta

+ el difolie

+ 2H ras el hanout

+ 2H gedroogde oregano

Top 3XL

= Peper en zout

ovengroenten

Server je favore XL

© Verwarm de oven voor op

ovengroehke met vn fritse,

vezelrijke salade met-

160°C. Snijd de punten vande

© sou

bloemkoolblaadjes een beetje

Deze veelzijdige groente is superpopulair

wegen leg de bloemkolen in

bij de veggies en vegans. Je kunt hem

ben of granen =

een grote ovenschaal. Schik er

klaarmaken als rijst (door hem te raspen), als

en jehehlinuns un

de uien in dikke plakjes rond,

steak (door hem te versnijden) of in zijn geheel

samen met de kerstomaten, de

(door hem in te wrijven met een smaakvolle

volwaardige maallqu!

olijven en de grofverkruimelde

rub op basis van olijfolie en véél kruiden)

feta. Bestrooi de bloemkolen

» Aantal personen: 4

met de ras el hanout en de

» Gemiddelde gaartijd: 60 min op 160°C +

oregano. Besprenkel alles

15 min op 200°C (zie het recept hiernaast)

4 OVENGROENTETIPS

met olijfolie, kruid met peper

De basis

en zout.

@ user

® Schuif de bloemkolen 1u

Maak de schil goed schoon en verwijder de

Aaah, die heerlijk zachtzoete smaak van

groene bladeren of steel, want die verbranden

in de oven, verhoog dan de

knolselder! Heerlijk in blokjes, in frietjes,

temperatuur tot 200°C en laat

toch tijdens het braden.

nog 15 min extrabakken.

gratin, puree … of in zijn geheel. Hij heeft

dan wel wat meer gaartijd nodig, maar de

Zet'm op!

Werk af met basilicum

smaak wordt extra intens!

Snijd de bolle kant van je groente, zodat hij

en dien warm op. Geef er

mooi rechtop blijft staan tijdens het braden.

focaccia met rozemarijn bij.

» Aantal personen: 6

» Gemiddelde gaartijd: 60 min op 180°C

Afkruiden x 2

Komijn, kurkuma, koriander, curry,

Geef je groente extra smaak door hem voor en

kaneel, tijm, rozemarijn …

© roro

na het braden goed af te kruiden met peper,

Keuze genoeg om de bloemko

zout en je favoriete rub. Waarom een rub?

Geen Halloween zonder … pompoen. En alle

smaak te geven. Test gerust

andere dagen? Wel, dan doet deze groente het

De droge smaakmaker zorgt ervoor dat je

verschilende kruidenmengsel

groente niet verbrandt.

uit en ontdek steeds andere

niet alleen goed in je soep en saus, maar ook

smaakbommetjes! Welke

gehalveerd in de oven. Waarom halveren?

Zilverpapier

mix verkie:

Omdat de dikke schil de hitte in je oven niet

Houd je groente tijdens het garen goed in de

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

meteen een kans geeft.

gaten. Wordt hij eerder zwart dan goudbruin?

» Aantal personen: 4 (pompoen) of

Verlaag de temperatuur van je oven dan

ENERGIE 307 KJ / 14 KCAL | VETTEN 5,66 |

(flespompoen)

tijdens het laatste kwartier en bedek ‘m

VERZADIGDE VETZUREN 1,76 |

KOOLHYDRATEN 196 | SUKERS 1,56 |

» Gemiddelde gaartijd: 45 min op 180°C

met zilver papier.

VEZELS24G | EIWITTEN 2,96 | ZOUT 046

46