Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 46 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 46
BÀ vanaac Koop ik VEGGIE-FRIENDLY HELE GEROOSTERDE BLOEMKOOL MET FETA FOOD-SHARING? El XL ovengroenten to the rescue! P.129 Jaaa, niet alleen flexitariërs en vegetariërs genieten van oo » 2 bloemkolen een mooi stuk groente uit de oven. Zeker in de nazomer + 250 g kerstomaten staan er heel wat giga groenten te popelen om op « 4 rode uien « Ya bussel basilicum je sharing-is-caring-menu te belanden. + 150 g kalamonolijven + 200 gfeta + el difolie + 2H ras el hanout + 2H gedroogde oregano Top 3XL = Peper en zout ovengroenten Server je favore XL © Verwarm de oven voor op ovengroehke met vn fritse, vezelrijke salade met- 160°C. Snijd de punten vande © sou bloemkoolblaadjes een beetje Deze veelzijdige groente is superpopulair wegen leg de bloemkolen in bij de veggies en vegans. Je kunt hem ben of granen = een grote ovenschaal. Schik er klaarmaken als rijst (door hem te raspen), als en jehehlinuns un de uien in dikke plakjes rond, steak (door hem te versnijden) of in zijn geheel samen met de kerstomaten, de (door hem in te wrijven met een smaakvolle volwaardige maallqu! olijven en de grofverkruimelde rub op basis van olijfolie en véél kruiden) feta. Bestrooi de bloemkolen » Aantal personen: 4 met de ras el hanout en de » Gemiddelde gaartijd: 60 min op 160°C + oregano. Besprenkel alles 15 min op 200°C (zie het recept hiernaast) 4 OVENGROENTETIPS met olijfolie, kruid met peper De basis en zout. @ user ® Schuif de bloemkolen 1u Maak de schil goed schoon en verwijder de Aaah, die heerlijk zachtzoete smaak van groene bladeren of steel, want die verbranden in de oven, verhoog dan de knolselder! Heerlijk in blokjes, in frietjes, temperatuur tot 200°C en laat toch tijdens het braden. nog 15 min extrabakken. gratin, puree … of in zijn geheel. Hij heeft dan wel wat meer gaartijd nodig, maar de Zet'm op! Werk af met basilicum smaak wordt extra intens! Snijd de bolle kant van je groente, zodat hij en dien warm op. Geef er mooi rechtop blijft staan tijdens het braden. focaccia met rozemarijn bij. » Aantal personen: 6 » Gemiddelde gaartijd: 60 min op 180°C Afkruiden x 2 Komijn, kurkuma, koriander, curry, Geef je groente extra smaak door hem voor en kaneel, tijm, rozemarijn … © roro na het braden goed af te kruiden met peper, Keuze genoeg om de bloemko zout en je favoriete rub. Waarom een rub? Geen Halloween zonder … pompoen. En alle smaak te geven. Test gerust andere dagen? Wel, dan doet deze groente het De droge smaakmaker zorgt ervoor dat je verschilende kruidenmengsel groente niet verbrandt. uit en ontdek steeds andere niet alleen goed in je soep en saus, maar ook smaakbommetjes! Welke gehalveerd in de oven. Waarom halveren? Zilverpapier mix verkie: Omdat de dikke schil de hitte in je oven niet Houd je groente tijdens het garen goed in de VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 meteen een kans geeft. gaten. Wordt hij eerder zwart dan goudbruin? » Aantal personen: 4 (pompoen) of Verlaag de temperatuur van je oven dan ENERGIE 307 KJ / 14 KCAL | VETTEN 5,66 | (flespompoen) tijdens het laatste kwartier en bedek ‘m VERZADIGDE VETZUREN 1,76 | KOOLHYDRATEN 196 | SUKERS 1,56 | » Gemiddelde gaartijd: 45 min op 180°C met zilver papier. VEZELS24G | EIWITTEN 2,96 | ZOUT 046 46
Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 46