Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ vanaac Koop ik
VEGGIE-FRIENDLY
HELE GEROOSTERDE
BLOEMKOOL MET FETA
FOOD-SHARING?
El
XL ovengroenten to the rescue!
P.129
Jaaa, niet alleen flexitariërs en vegetariërs genieten van
oo
» 2 bloemkolen
een mooi stuk groente uit de oven. Zeker in de nazomer
+ 250 g kerstomaten
staan er heel wat giga groenten te popelen om op
« 4 rode uien
« Ya bussel basilicum
je sharing-is-caring-menu te belanden.
+ 150 g kalamonolijven
+ 200 gfeta
+ el difolie
+ 2H ras el hanout
+ 2H gedroogde oregano
Top 3XL
= Peper en zout
ovengroenten
Server je favore XL
© Verwarm de oven voor op
ovengroehke met vn fritse,
vezelrijke salade met-
160°C. Snijd de punten vande
© sou
bloemkoolblaadjes een beetje
Deze veelzijdige groente is superpopulair
wegen leg de bloemkolen in
bij de veggies en vegans. Je kunt hem
ben of granen =
een grote ovenschaal. Schik er
klaarmaken als rijst (door hem te raspen), als
en jehehlinuns un
de uien in dikke plakjes rond,
steak (door hem te versnijden) of in zijn geheel
samen met de kerstomaten, de
(door hem in te wrijven met een smaakvolle
volwaardige maallqu!
olijven en de grofverkruimelde
rub op basis van olijfolie en véél kruiden)
feta. Bestrooi de bloemkolen
» Aantal personen: 4
met de ras el hanout en de
» Gemiddelde gaartijd: 60 min op 160°C +
oregano. Besprenkel alles
15 min op 200°C (zie het recept hiernaast)
4 OVENGROENTETIPS
met olijfolie, kruid met peper
De basis
en zout.
@ user
® Schuif de bloemkolen 1u
Maak de schil goed schoon en verwijder de
Aaah, die heerlijk zachtzoete smaak van
groene bladeren of steel, want die verbranden
in de oven, verhoog dan de
knolselder! Heerlijk in blokjes, in frietjes,
temperatuur tot 200°C en laat
toch tijdens het braden.
nog 15 min extrabakken.
gratin, puree … of in zijn geheel. Hij heeft
dan wel wat meer gaartijd nodig, maar de
Zet'm op!
Werk af met basilicum
smaak wordt extra intens!
Snijd de bolle kant van je groente, zodat hij
en dien warm op. Geef er
mooi rechtop blijft staan tijdens het braden.
focaccia met rozemarijn bij.
» Aantal personen: 6
» Gemiddelde gaartijd: 60 min op 180°C
Afkruiden x 2
Komijn, kurkuma, koriander, curry,
Geef je groente extra smaak door hem voor en
kaneel, tijm, rozemarijn …
© roro
na het braden goed af te kruiden met peper,
Keuze genoeg om de bloemko
zout en je favoriete rub. Waarom een rub?
Geen Halloween zonder … pompoen. En alle
smaak te geven. Test gerust
andere dagen? Wel, dan doet deze groente het
De droge smaakmaker zorgt ervoor dat je
verschilende kruidenmengsel
groente niet verbrandt.
uit en ontdek steeds andere
niet alleen goed in je soep en saus, maar ook
smaakbommetjes! Welke
gehalveerd in de oven. Waarom halveren?
Zilverpapier
mix verkie:
Omdat de dikke schil de hitte in je oven niet
Houd je groente tijdens het garen goed in de
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
meteen een kans geeft.
gaten. Wordt hij eerder zwart dan goudbruin?
» Aantal personen: 4 (pompoen) of
Verlaag de temperatuur van je oven dan
ENERGIE 307 KJ / 14 KCAL | VETTEN 5,66 |
(flespompoen)
tijdens het laatste kwartier en bedek ‘m
VERZADIGDE VETZUREN 1,76 |
KOOLHYDRATEN 196 | SUKERS 1,56 |
» Gemiddelde gaartijd: 45 min op 180°C
met zilver papier.
VEZELS24G | EIWITTEN 2,96 | ZOUT 046
46