Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOOK EVENWICHTIG JA
“TAHIN-TINO’ EN
VITAMINEWRAP
Bl
SLAATJE MET QUINOA
P.121
EN GEROOSTERDE
WORTELSALADE MET
MET PARMAHAM
CE
GEMAKKELUK
€
AUT PERS. (KIND)
KIKKERERWTEN
SINAASAPPEL
©
© 30MIN (+ 2 DAGEN KOELTUD) © GEMAKKELLK
€
A1 PERS.
« 2 sneetjes Parmaham
volkorentarwe Santa
+ Y komkommer
Maria
CSO
« % wortel
Voor de saus:
Vaor de geroosterde
+ 3takjes munt
Voor de
+ Atakjes dille
+ YA zoete puntpaprika
+ 3 blaadjes basilicum
kikkererwten:
« takjes koriander
komkommerpickles:
+ 2bruine boerenpistolets.
+ 120 g gekookte
+ 50 Californische
+ 250g snack-
+ 3el Griekse yoghurt
+ 14 mango
+ 2elyoghurt natuur
+ Enkele blaadjes
« 1 klhoning
kikkererwten
amandelen
komkommers
+ IH kl tahini
eikenbladsla
+ %eloliolie
+ 2elolifolie
+ 50g bioquinoa
+ 2 cm gember
+ Tabasco (naar smaak)
+ Lel gerookte paprika
+ 100 g biofeta
+ 2 takjes dille
Peper en zout
+ 1 grote tortilla met
Peper en zout
+ Kel chilipoeder
« Zout
+ 4 dl witte azijn
Voor de wortelsalade met
+ kl cayennepeper
Vaor de dressing:
+ 130 g kristalsuiker
sinaasappel:
© Snijd de komkommer, de wortel, de
« Zout
« Kcitroen
« Lel zwarte peperbollen
+ Luortel
paprika en de mango in fijne staafies.
5
Voor de quinoasalade:
+ 80 Griekse yoghurt
«2 kl zout
% sinaasappel
@ Meng alle ingrediënten voor de saus
+ 100 g kerstomaten
« Leloljfolie
Voor de tahin-
3
1 takje munt
en besmeer er de tortilla mee. Schik de
« Ys granaatappel
Peper en zout
tinabroodjes met toni
5
Lel noten of zaden,
slablaadjes op de tortilla, de sneetjes
+ 1 blikje tonijn in olijfolie
naar keuze
ham en werk af met de mango- en
(150, uitgelekt
5
Let olijfolie
groentestaafjes. Plooi de uiteinden van
© Begin met de kikkererwten: verwarm
gewicht)
3
% Kl komijnpoeder
de oven voor op 200°C. Spoel de
de tortilla naar binnen en rol op. Snijd de
kikkererwten onder koud water, giet ze
+ 3 ansjovisfilets in olie
- Peper en zout
wrap in 4 en doe hem in een lunchbox.
« Y komkommer
af, meng ze met de olie, de kruiden en het
© Geef er als extraatje
zout. Bedek een ovenplaat met bakpapier,
kikkererwtenchips, fruit of een andere
© Maak de pickles 2 dagen op voorhand
verdeel er de kikkererwten over en schuif
klaar: verwarm 1,5 dl water met de suiker,
gezonde lekkernij bij.
ze 30 min in de oven. Meng en laat nog
10 min roosteren. Laat afkoelen.
de azijn en het zout. Voeg de geraspte
Maak je de wrap een dag op voorhand Klaar?
@ Maak de quinoasalade: spoel de
gember, de peper en de dille toe. Haal de
Wikkel hem in vershoudfolie, snijd hem de
pan van het vuur zodra de suiker volledig
volgende dag in 4 en hop, de brooddoos in!
quinoa en kook hem in 1,5 dl water met
gesmolten is en laat afkoelen. Snijd de
Verdubbel de hoeveelheden voor een
een beetje zout, volgens de instructies
komkommers overlangs in 2 en doe ze
volwassene.
op de verpakking, Laat afkoelen. Hak de
in een bokaal (type Weck). Overgiet de
koriander en de munt fijn (houd eventueel
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
komkommers met de gefilterde bereiding
ENERGIE 437 KJ / 104 KCAL | VETTEN 3,36
een deel apart voor de afwerking).
en laat 2 dagen in de koelkast rusten.
VERZADIGDE VETZUREN 1,16 | KOOLHYDRATEN 12,86
Voeg de gehalveerde tomaten, de
SUIKERS 6,46 | VEZELS 176 | EIWITTEN 476 | ZOUT 0,96
granaatappelpitten (en het vrijgekomen
© Maak de broodjes: meng de
uitgelekte tonijn, de yoghurt, de tahini,
sap). de feta in blokjes, de koriander en de
munt toe aan de quinoa. Doe de salade in
de grofgeraspte komkommer, Tabasco
(naar eigen smaak), 3takjes dille en de
een lunchbox, met de kikkererwten.
|
© Maak de dressing: meng de yoghurt
fijngehakte ansjovisfilets. Breng verder
op smaak. Beleg de pistolets met deze
met de olijfolie, peper, zout en citroensap
naar eigen smaak. Besprenkel er de
bereiding en werk af met een beetje dille.
© Maak de salade: rasp de wortel. Snijd
quinoasalade mee of giet de dressing in
een klein apart potje.
de partjes tussen de vliezen van de
il
sinaasappel uit en vang het vrijgekomen
sap op in een kom. Meng alles met de
Verwijder de pitjes zonder moeite uit
1/ granaatappel: houd hem omgekeerd boven
olijfolie, de komijn, de gehakte munt, de
zaden of noten, peper en zout.
een slakom en klop er de pitjes uit met een
houten lepel, maar let op je kleren! Andere
© Vul een lunchbox met de salade, de
techniek: maak de pitten met de vingers los,
broodjes en enkele uitgelekte kleine
in een slakom vol water. De velletjes zullen
komkommers.
100% TOMATENSAP - DELHAIZE
drijven en de piten gaan naar de bodem zinken
Het is knalrood, het is lekker zoetzuur,
(gegarandeerd zonder spatten).
-W- Meng enkele kleine zwarte olijven onder
met een hele subtiele zouttoets om de
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
de salade voor extra zuiderse pit!
smaak perfect uit te balanceren … Ht is
ENERGIE 931 KI / 223 KCAL | VETTEN 10,96
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
natuurlijk heerlijk tomatensap. Serveer het
VERZADIGDE VETZUREN 346 | KOOLHYDRATEN 19,76
ENERGIE 683 KJ /163 KCAL | VETTENS,86
lekker fris en breng eventueel verder op
SUIKERS 3,46 | VEZELS 4,56 | EIWITTEN 96 | ZOUT 1,36
VERZADIGDE VETZUREN 196 | KOOLHYDRATEN 10,66
smaak zoals jj het wil: met selderjzout,
tabasco, citroen …
SUIKERS 36 | VEZELS 26 | EIWITTEN 9,66 | ZOUT 146
19