Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 79


Hier is pagina 79 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 79 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 79

KOOK EVENWICHTIG JA “TAHIN-TINO’ EN VITAMINEWRAP Bl SLAATJE MET QUINOA P.121 EN GEROOSTERDE WORTELSALADE MET MET PARMAHAM CE GEMAKKELUK € AUT PERS. (KIND) KIKKERERWTEN SINAASAPPEL © © 30MIN (+ 2 DAGEN KOELTUD) © GEMAKKELLK € A1 PERS. « 2 sneetjes Parmaham volkorentarwe Santa + Y komkommer Maria CSO « % wortel Voor de saus: Vaor de geroosterde + 3takjes munt Voor de + Atakjes dille + YA zoete puntpaprika + 3 blaadjes basilicum kikkererwten: « takjes koriander komkommerpickles: + 2bruine boerenpistolets. + 120 g gekookte + 50 Californische + 250g snack- + 3el Griekse yoghurt + 14 mango + 2elyoghurt natuur + Enkele blaadjes « 1 klhoning kikkererwten amandelen komkommers + IH kl tahini eikenbladsla + %eloliolie + 2elolifolie + 50g bioquinoa + 2 cm gember + Tabasco (naar smaak) + Lel gerookte paprika + 100 g biofeta + 2 takjes dille Peper en zout + 1 grote tortilla met Peper en zout + Kel chilipoeder « Zout + 4 dl witte azijn Voor de wortelsalade met + kl cayennepeper Vaor de dressing: + 130 g kristalsuiker sinaasappel: © Snijd de komkommer, de wortel, de « Zout « Kcitroen « Lel zwarte peperbollen + Luortel paprika en de mango in fijne staafies. 5 Voor de quinoasalade: + 80 Griekse yoghurt «2 kl zout % sinaasappel @ Meng alle ingrediënten voor de saus + 100 g kerstomaten « Leloljfolie Voor de tahin- 3 1 takje munt en besmeer er de tortilla mee. Schik de « Ys granaatappel Peper en zout tinabroodjes met toni 5 Lel noten of zaden, slablaadjes op de tortilla, de sneetjes + 1 blikje tonijn in olijfolie naar keuze ham en werk af met de mango- en (150, uitgelekt 5 Let olijfolie groentestaafjes. Plooi de uiteinden van © Begin met de kikkererwten: verwarm gewicht) 3 % Kl komijnpoeder de oven voor op 200°C. Spoel de de tortilla naar binnen en rol op. Snijd de kikkererwten onder koud water, giet ze + 3 ansjovisfilets in olie - Peper en zout wrap in 4 en doe hem in een lunchbox. « Y komkommer af, meng ze met de olie, de kruiden en het © Geef er als extraatje zout. Bedek een ovenplaat met bakpapier, kikkererwtenchips, fruit of een andere © Maak de pickles 2 dagen op voorhand verdeel er de kikkererwten over en schuif klaar: verwarm 1,5 dl water met de suiker, gezonde lekkernij bij. ze 30 min in de oven. Meng en laat nog 10 min roosteren. Laat afkoelen. de azijn en het zout. Voeg de geraspte Maak je de wrap een dag op voorhand Klaar? @ Maak de quinoasalade: spoel de gember, de peper en de dille toe. Haal de Wikkel hem in vershoudfolie, snijd hem de pan van het vuur zodra de suiker volledig volgende dag in 4 en hop, de brooddoos in! quinoa en kook hem in 1,5 dl water met gesmolten is en laat afkoelen. Snijd de Verdubbel de hoeveelheden voor een een beetje zout, volgens de instructies komkommers overlangs in 2 en doe ze volwassene. op de verpakking, Laat afkoelen. Hak de in een bokaal (type Weck). Overgiet de koriander en de munt fijn (houd eventueel VOEDING SWAARDEN PER 100 6 komkommers met de gefilterde bereiding ENERGIE 437 KJ / 104 KCAL | VETTEN 3,36 een deel apart voor de afwerking). en laat 2 dagen in de koelkast rusten. VERZADIGDE VETZUREN 1,16 | KOOLHYDRATEN 12,86 Voeg de gehalveerde tomaten, de SUIKERS 6,46 | VEZELS 176 | EIWITTEN 476 | ZOUT 0,96 granaatappelpitten (en het vrijgekomen © Maak de broodjes: meng de uitgelekte tonijn, de yoghurt, de tahini, sap). de feta in blokjes, de koriander en de munt toe aan de quinoa. Doe de salade in de grofgeraspte komkommer, Tabasco (naar eigen smaak), 3takjes dille en de een lunchbox, met de kikkererwten. | © Maak de dressing: meng de yoghurt fijngehakte ansjovisfilets. Breng verder op smaak. Beleg de pistolets met deze met de olijfolie, peper, zout en citroensap naar eigen smaak. Besprenkel er de bereiding en werk af met een beetje dille. © Maak de salade: rasp de wortel. Snijd quinoasalade mee of giet de dressing in een klein apart potje. de partjes tussen de vliezen van de il sinaasappel uit en vang het vrijgekomen sap op in een kom. Meng alles met de Verwijder de pitjes zonder moeite uit 1/ granaatappel: houd hem omgekeerd boven olijfolie, de komijn, de gehakte munt, de zaden of noten, peper en zout. een slakom en klop er de pitjes uit met een houten lepel, maar let op je kleren! Andere © Vul een lunchbox met de salade, de techniek: maak de pitten met de vingers los, broodjes en enkele uitgelekte kleine in een slakom vol water. De velletjes zullen komkommers. 100% TOMATENSAP - DELHAIZE drijven en de piten gaan naar de bodem zinken Het is knalrood, het is lekker zoetzuur, (gegarandeerd zonder spatten). -W- Meng enkele kleine zwarte olijven onder met een hele subtiele zouttoets om de VOEDING SWAARDEN PER 100 6 de salade voor extra zuiderse pit! smaak perfect uit te balanceren … Ht is ENERGIE 931 KI / 223 KCAL | VETTEN 10,96 VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 natuurlijk heerlijk tomatensap. Serveer het VERZADIGDE VETZUREN 346 | KOOLHYDRATEN 19,76 ENERGIE 683 KJ /163 KCAL | VETTENS,86 lekker fris en breng eventueel verder op SUIKERS 3,46 | VEZELS 4,56 | EIWITTEN 96 | ZOUT 1,36 VERZADIGDE VETZUREN 196 | KOOLHYDRATEN 10,66 smaak zoals jj het wil: met selderjzout, tabasco, citroen … SUIKERS 36 | VEZELS 26 | EIWITTEN 9,66 | ZOUT 146 19

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 79