Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KOOK EVENWICHTIG JA

“TAHIN-TINO’ EN

VITAMINEWRAP

Bl

SLAATJE MET QUINOA

P.121

EN GEROOSTERDE

WORTELSALADE MET

MET PARMAHAM

CE

GEMAKKELUK



AUT PERS. (KIND)

KIKKERERWTEN

SINAASAPPEL

©

© 30MIN (+ 2 DAGEN KOELTUD) © GEMAKKELLK



A1 PERS.

« 2 sneetjes Parmaham

volkorentarwe Santa

+ Y komkommer

Maria

CSO

« % wortel

Voor de saus:

Vaor de geroosterde

+ 3takjes munt

Voor de

+ Atakjes dille

+ YA zoete puntpaprika

+ 3 blaadjes basilicum

kikkererwten:

« takjes koriander

komkommerpickles:

+ 2bruine boerenpistolets.

+ 120 g gekookte

+ 50 Californische

+ 250g snack-

+ 3el Griekse yoghurt

+ 14 mango

+ 2elyoghurt natuur

+ Enkele blaadjes

« 1 klhoning

kikkererwten

amandelen

komkommers

+ IH kl tahini

eikenbladsla

+ %eloliolie

+ 2elolifolie

+ 50g bioquinoa

+ 2 cm gember

+ Tabasco (naar smaak)

+ Lel gerookte paprika

+ 100 g biofeta

+ 2 takjes dille

Peper en zout

+ 1 grote tortilla met

Peper en zout

+ Kel chilipoeder

« Zout

+ 4 dl witte azijn

Voor de wortelsalade met

+ kl cayennepeper

Vaor de dressing:

+ 130 g kristalsuiker

sinaasappel:

© Snijd de komkommer, de wortel, de

« Zout

« Kcitroen

« Lel zwarte peperbollen

+ Luortel

paprika en de mango in fijne staafies.

5

Voor de quinoasalade:

+ 80 Griekse yoghurt

«2 kl zout

% sinaasappel

@ Meng alle ingrediënten voor de saus

+ 100 g kerstomaten

« Leloljfolie

Voor de tahin-

3

1 takje munt

en besmeer er de tortilla mee. Schik de

« Ys granaatappel

Peper en zout

tinabroodjes met toni

5

Lel noten of zaden,

slablaadjes op de tortilla, de sneetjes

+ 1 blikje tonijn in olijfolie

naar keuze

ham en werk af met de mango- en

(150, uitgelekt

5

Let olijfolie

groentestaafjes. Plooi de uiteinden van

© Begin met de kikkererwten: verwarm

gewicht)

3

% Kl komijnpoeder

de oven voor op 200°C. Spoel de

de tortilla naar binnen en rol op. Snijd de

kikkererwten onder koud water, giet ze

+ 3 ansjovisfilets in olie

- Peper en zout

wrap in 4 en doe hem in een lunchbox.

« Y komkommer

af, meng ze met de olie, de kruiden en het

© Geef er als extraatje

zout. Bedek een ovenplaat met bakpapier,

kikkererwtenchips, fruit of een andere

© Maak de pickles 2 dagen op voorhand

verdeel er de kikkererwten over en schuif

klaar: verwarm 1,5 dl water met de suiker,

gezonde lekkernij bij.

ze 30 min in de oven. Meng en laat nog

10 min roosteren. Laat afkoelen.

de azijn en het zout. Voeg de geraspte

Maak je de wrap een dag op voorhand Klaar?

@ Maak de quinoasalade: spoel de

gember, de peper en de dille toe. Haal de

Wikkel hem in vershoudfolie, snijd hem de

pan van het vuur zodra de suiker volledig

volgende dag in 4 en hop, de brooddoos in!

quinoa en kook hem in 1,5 dl water met

gesmolten is en laat afkoelen. Snijd de

Verdubbel de hoeveelheden voor een

een beetje zout, volgens de instructies

komkommers overlangs in 2 en doe ze

volwassene.

op de verpakking, Laat afkoelen. Hak de

in een bokaal (type Weck). Overgiet de

koriander en de munt fijn (houd eventueel

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

komkommers met de gefilterde bereiding

ENERGIE 437 KJ / 104 KCAL | VETTEN 3,36

een deel apart voor de afwerking).

en laat 2 dagen in de koelkast rusten.

VERZADIGDE VETZUREN 1,16 | KOOLHYDRATEN 12,86

Voeg de gehalveerde tomaten, de

SUIKERS 6,46 | VEZELS 176 | EIWITTEN 476 | ZOUT 0,96

granaatappelpitten (en het vrijgekomen

© Maak de broodjes: meng de

uitgelekte tonijn, de yoghurt, de tahini,

sap). de feta in blokjes, de koriander en de

munt toe aan de quinoa. Doe de salade in

de grofgeraspte komkommer, Tabasco

(naar eigen smaak), 3takjes dille en de

een lunchbox, met de kikkererwten.

|

© Maak de dressing: meng de yoghurt

fijngehakte ansjovisfilets. Breng verder

op smaak. Beleg de pistolets met deze

met de olijfolie, peper, zout en citroensap

naar eigen smaak. Besprenkel er de

bereiding en werk af met een beetje dille.

© Maak de salade: rasp de wortel. Snijd

quinoasalade mee of giet de dressing in

een klein apart potje.

de partjes tussen de vliezen van de

il

sinaasappel uit en vang het vrijgekomen

sap op in een kom. Meng alles met de

Verwijder de pitjes zonder moeite uit

1/ granaatappel: houd hem omgekeerd boven

olijfolie, de komijn, de gehakte munt, de

zaden of noten, peper en zout.

een slakom en klop er de pitjes uit met een

houten lepel, maar let op je kleren! Andere

© Vul een lunchbox met de salade, de

techniek: maak de pitten met de vingers los,

broodjes en enkele uitgelekte kleine

in een slakom vol water. De velletjes zullen

komkommers.

100% TOMATENSAP - DELHAIZE

drijven en de piten gaan naar de bodem zinken

Het is knalrood, het is lekker zoetzuur,

(gegarandeerd zonder spatten).

-W- Meng enkele kleine zwarte olijven onder

met een hele subtiele zouttoets om de

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

de salade voor extra zuiderse pit!

smaak perfect uit te balanceren … Ht is

ENERGIE 931 KI / 223 KCAL | VETTEN 10,96

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

natuurlijk heerlijk tomatensap. Serveer het

VERZADIGDE VETZUREN 346 | KOOLHYDRATEN 19,76

ENERGIE 683 KJ /163 KCAL | VETTENS,86

lekker fris en breng eventueel verder op

SUIKERS 3,46 | VEZELS 4,56 | EIWITTEN 96 | ZOUT 1,36

VERZADIGDE VETZUREN 196 | KOOLHYDRATEN 10,66

smaak zoals jj het wil: met selderjzout,

tabasco, citroen …

SUIKERS 36 | VEZELS 26 | EIWITTEN 9,66 | ZOUT 146

19