Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 130


Hier is pagina 130 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 130 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 130

Alles over je winkel en je boodschappen in een 5 GEBAKKEN ZALM, GROENE KABELJAUWHAASJE MET LAMSBOUT MET KNOFLOOK, GROENTEN EN PISTACHENOTENPESTO PRINSESSENBOONTIES EN AAN ET ED LUE EEE ANSJOVIS EN APPELKAPPERTJES GEKARAMELLISEERDE UIEN LOUE ue ru El Voor 4 personen Voor 4 personen 200 g extra fijne prinsessenboontjes M 600 g kabeljauwhaasje IB 1 lamsbout (l kg) EB 4 verse knoflookbollen I | bussel groene asperges MM 1 courgette m 30 g ansjovisfilets in olie M 2 takjes rozemarijn M 2 takjes verse oregano m 100 gkerstomaten MM 1 kleine rode ui 2 courgettes M 1 venkelknol 4takjestiim M 3 el olijfolie M 5elolijfolie M Peper en zout IB 75 g zwarte kalamonolijven I Peper IM Fleur de sel Voor de pesto: CREME EE LODEL M 25grucola M 1 bussel basilicum 2 takjes rozemarijn M 400 g extra fine prinsessenboontjes | EIERN Se HG IE 4 takjes tijm HE 2uien M 4 takjes tijm M 50 g parmigiano | En iM 2elbalsamicoaziin MM 1 el kristalsuiker LE [Bang RIE IE Peper en zout IB Peper en zout IM Peper en zout ZEETONG MEUNIERE, GEPANEERDE CLAFOUTIS MET PLADUS, HELE GEROOSTERDE BLOEMKOOL WORTELEN EN TARTAARSAUS BLOEMKOOL EN VERSE GEITENKAAS MET FETA Voor 4 personen KANE TE EHRE IE 4 schoongemaakte tongen kaliber 4 M 200 g pladijsfilets M 2 bloemkolen 3eieren M 600 g wortelen 8 eieren 250 g kerstomaten LOTO MM 150 g panko RATE CET RAUS EEN m 100 gbloem MM 120 g boter IE 4 takjes tijm M Zelolijfolie M Peper en zout M 125 g crottin van geitenkaas natuur Le Larry IE 150 g kalamonolijven Voor de tartaarsaus: M 100 g parmigiano ARAC IE 6 dl room M 2 bussel lente-uitjes LEONE M % bussel bladpeterselie M 120 g bloem AREN M 100 g yoghurt natuur MM 100 g mayonaise [Ban IB 2 kl gedroogde oregano M 40 g augurken M 15 g kappertjes I Peper en zout I Peper en zout IM Peper en zout FISHBURGERS MET GUACAMOLE HOMEMADE TACO'S SPINAZIEQUICHE MET YOGHURT, TOFU EN HAZELNOTEN EN APPELSALADE MET CHILI CON CARNE CHERE LE PEUT EEE APTE UE IE 600 g schelvishaasje EN 2 eieren Voor de taco's: ER 225 g bio kikkererwtenmeel ac) [LESEN NN TES (+om te bestrooien) MM 6 el olijfolie MM Zout 600 g spinazie m 50 gbloem M 100 g paneermeel Voor de garnituur: B 350 g varkens- en DC M Zelolijfolie M Peper en zout rundgehakt zonder kruiden MM 1 rode ui BE dn 8 Voor de salade: IE 800 g tomatenvlees met knoflook (2 blikken) 100 g geroosterde hazelnoten MM | biokomkommer MM 1 bio granny smithappel 240 g rode bonen (uitgelekt gewicht) 1 plak kruimeldeeg iM 1 kleine rode ui MM % limoen IE 140 g crispy mais (uitgelekt gewicht) 500 g Griekse yoghurt met AA Voor de guacamole: MM | limoen MM 1 rode peper 3 el olijfolie M 2avocado's M } limoen 1 bussel koriander MM 4 el zure room Peper en zout M Lelolijfolie met knoflook M 3elolijfolie M 1 zakje kruidenmix ‘Tacos’ van. Mm Zachte chilivlokken MM Zout het gamma WORLD van Delhaize (20 g) EEEN TS ZOETE CAKE MET COURGETTES PINDAKAASREPEN LE EU ALU Voor 10 stuks TUE Voor 12 personen. m 50 g geroosterde pinda’s zonder toegevoegd zout 6 bio granny smithappelen EC 40 g gepelde sesamzaadjes [ an m 150 g havervlokken M 1 courgette IB 4 takjes munt KA Td m 80 g kokosbloesemsuiker 200 g gember (LOR TZ 150 g pure chocolade. ENE RI m 200 g kristalsuiker LRU M 85g Crunchy pindakaas 1 snufje zout LETTRE Voor het glazuur: CET M 1 pote citroenyoghurt (125 g) BUN UNE

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 130