Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 130




Hier is pagina 130 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel en je boodschappen in een

5

GEBAKKEN ZALM, GROENE

KABELJAUWHAASJE MET

LAMSBOUT MET KNOFLOOK,

GROENTEN EN PISTACHENOTENPESTO

PRINSESSENBOONTIES EN

AAN ET ED

LUE EEE

ANSJOVIS EN APPELKAPPERTJES

GEKARAMELLISEERDE UIEN

LOUE ue ru El

Voor 4 personen

Voor 4 personen

200 g extra fijne prinsessenboontjes

M 600 g kabeljauwhaasje

IB 1 lamsbout (l kg) EB 4 verse knoflookbollen

I | bussel groene asperges MM 1 courgette

m 30 g ansjovisfilets in olie

M 2 takjes rozemarijn M 2 takjes verse oregano

m 100 gkerstomaten MM 1 kleine rode ui

2 courgettes M 1 venkelknol

4takjestiim M 3 el olijfolie

M 5elolijfolie M Peper en zout

IB 75 g zwarte kalamonolijven

I Peper IM Fleur de sel

Voor de pesto:

CREME EE

LODEL

M 25grucola M 1 bussel basilicum

2 takjes rozemarijn

M 400 g extra fine prinsessenboontjes

| EIERN Se HG

IE 4 takjes tijm

HE 2uien M 4 takjes tijm

M 50 g parmigiano

| En

iM 2elbalsamicoaziin MM 1 el kristalsuiker

LE

[Bang

RIE

IE Peper en zout

IB Peper en zout

IM Peper en zout

ZEETONG MEUNIERE, GEPANEERDE

CLAFOUTIS MET PLADUS,

HELE GEROOSTERDE BLOEMKOOL

WORTELEN EN TARTAARSAUS

BLOEMKOOL EN VERSE GEITENKAAS

MET FETA

Voor 4 personen

KANE TE

EHRE

IE 4 schoongemaakte tongen kaliber 4

M 200 g pladijsfilets

M 2 bloemkolen

3eieren M 600 g wortelen

8 eieren

250 g kerstomaten

LOTO MM 150 g panko

RATE

CET

RAUS EEN

m 100 gbloem MM 120 g boter

IE 4 takjes tijm

M Zelolijfolie M Peper en zout

M 125 g crottin van geitenkaas natuur Le Larry

IE 150 g kalamonolijven

Voor de tartaarsaus:

M 100 g parmigiano

ARAC

IE 6 dl room

M 2 bussel lente-uitjes

LEONE

M % bussel bladpeterselie

M 120 g bloem

AREN

M 100 g yoghurt natuur MM 100 g mayonaise

[Ban

IB 2 kl gedroogde oregano

M 40 g augurken M 15 g kappertjes

I Peper en zout

I Peper en zout

IM Peper en zout

FISHBURGERS MET GUACAMOLE

HOMEMADE TACO'S

SPINAZIEQUICHE MET YOGHURT,

TOFU EN HAZELNOTEN

EN APPELSALADE

MET CHILI CON CARNE

CHERE

LE PEUT

EEE

APTE UE

IE 600 g schelvishaasje EN 2 eieren

Voor de taco's: ER 225 g bio kikkererwtenmeel

ac)

[LESEN NN TES

(+om te bestrooien) MM 6 el olijfolie MM Zout

600 g spinazie

m 50 gbloem M 100 g paneermeel

Voor de garnituur: B 350 g varkens- en

DC

M Zelolijfolie M Peper en zout

rundgehakt zonder kruiden MM 1 rode ui

BE dn 8

Voor de salade:

IE 800 g tomatenvlees met knoflook (2 blikken)

100 g geroosterde hazelnoten

MM | biokomkommer MM 1 bio granny smithappel

240 g rode bonen (uitgelekt gewicht)

1 plak kruimeldeeg

iM 1 kleine rode ui MM % limoen

IE 140 g crispy mais (uitgelekt gewicht)

500 g Griekse yoghurt met AA

Voor de guacamole:

MM | limoen MM 1 rode peper

3 el olijfolie

M 2avocado's M } limoen

1 bussel koriander MM 4 el zure room

Peper en zout

M Lelolijfolie met knoflook

M 3elolijfolie M 1 zakje kruidenmix ‘Tacos’ van.

Mm Zachte chilivlokken MM Zout

het gamma WORLD van Delhaize (20 g)

EEEN TS

ZOETE CAKE MET COURGETTES

PINDAKAASREPEN

LE EU

ALU

Voor 10 stuks

TUE

Voor 12 personen.

m 50 g geroosterde pinda’s zonder toegevoegd zout

6 bio granny smithappelen

EC

40 g gepelde sesamzaadjes

[ an

m 150 g havervlokken

M 1 courgette

IB 4 takjes munt

KA Td

m 80 g kokosbloesemsuiker

200 g gember

(LOR TZ

150 g pure chocolade.

ENE

RI

m 200 g kristalsuiker

LRU

M 85g Crunchy pindakaas

1 snufje zout

LETTRE

Voor het glazuur:

CET

M 1 pote citroenyoghurt (125 g)

BUN UNE