Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 130
Hier is pagina 130 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel en je boodschappen in een
5
GEBAKKEN ZALM, GROENE
KABELJAUWHAASJE MET
LAMSBOUT MET KNOFLOOK,
GROENTEN EN PISTACHENOTENPESTO
PRINSESSENBOONTIES EN
AAN ET ED
LUE EEE
ANSJOVIS EN APPELKAPPERTJES
GEKARAMELLISEERDE UIEN
LOUE ue ru El
Voor 4 personen
Voor 4 personen
200 g extra fijne prinsessenboontjes
M 600 g kabeljauwhaasje
IB 1 lamsbout (l kg) EB 4 verse knoflookbollen
I | bussel groene asperges MM 1 courgette
m 30 g ansjovisfilets in olie
M 2 takjes rozemarijn M 2 takjes verse oregano
m 100 gkerstomaten MM 1 kleine rode ui
2 courgettes M 1 venkelknol
4takjestiim M 3 el olijfolie
M 5elolijfolie M Peper en zout
IB 75 g zwarte kalamonolijven
I Peper IM Fleur de sel
Voor de pesto:
CREME EE
LODEL
M 25grucola M 1 bussel basilicum
2 takjes rozemarijn
M 400 g extra fine prinsessenboontjes
| EIERN Se HG
IE 4 takjes tijm
HE 2uien M 4 takjes tijm
M 50 g parmigiano
| En
iM 2elbalsamicoaziin MM 1 el kristalsuiker
LE
[Bang
RIE
IE Peper en zout
IB Peper en zout
IM Peper en zout
ZEETONG MEUNIERE, GEPANEERDE
CLAFOUTIS MET PLADUS,
HELE GEROOSTERDE BLOEMKOOL
WORTELEN EN TARTAARSAUS
BLOEMKOOL EN VERSE GEITENKAAS
MET FETA
Voor 4 personen
KANE TE
EHRE
IE 4 schoongemaakte tongen kaliber 4
M 200 g pladijsfilets
M 2 bloemkolen
3eieren M 600 g wortelen
8 eieren
250 g kerstomaten
LOTO MM 150 g panko
RATE
CET
RAUS EEN
m 100 gbloem MM 120 g boter
IE 4 takjes tijm
M Zelolijfolie M Peper en zout
M 125 g crottin van geitenkaas natuur Le Larry
IE 150 g kalamonolijven
Voor de tartaarsaus:
M 100 g parmigiano
ARAC
IE 6 dl room
M 2 bussel lente-uitjes
LEONE
M % bussel bladpeterselie
M 120 g bloem
AREN
M 100 g yoghurt natuur MM 100 g mayonaise
[Ban
IB 2 kl gedroogde oregano
M 40 g augurken M 15 g kappertjes
I Peper en zout
I Peper en zout
IM Peper en zout
FISHBURGERS MET GUACAMOLE
HOMEMADE TACO'S
SPINAZIEQUICHE MET YOGHURT,
TOFU EN HAZELNOTEN
EN APPELSALADE
MET CHILI CON CARNE
CHERE
LE PEUT
EEE
APTE UE
IE 600 g schelvishaasje EN 2 eieren
Voor de taco's: ER 225 g bio kikkererwtenmeel
ac)
[LESEN NN TES
(+om te bestrooien) MM 6 el olijfolie MM Zout
600 g spinazie
m 50 gbloem M 100 g paneermeel
Voor de garnituur: B 350 g varkens- en
DC
M Zelolijfolie M Peper en zout
rundgehakt zonder kruiden MM 1 rode ui
BE dn 8
Voor de salade:
IE 800 g tomatenvlees met knoflook (2 blikken)
100 g geroosterde hazelnoten
MM | biokomkommer MM 1 bio granny smithappel
240 g rode bonen (uitgelekt gewicht)
1 plak kruimeldeeg
iM 1 kleine rode ui MM % limoen
IE 140 g crispy mais (uitgelekt gewicht)
500 g Griekse yoghurt met AA
Voor de guacamole:
MM | limoen MM 1 rode peper
3 el olijfolie
M 2avocado's M } limoen
1 bussel koriander MM 4 el zure room
Peper en zout
M Lelolijfolie met knoflook
M 3elolijfolie M 1 zakje kruidenmix ‘Tacos’ van.
Mm Zachte chilivlokken MM Zout
het gamma WORLD van Delhaize (20 g)
EEEN TS
ZOETE CAKE MET COURGETTES
PINDAKAASREPEN
LE EU
ALU
Voor 10 stuks
TUE
Voor 12 personen.
m 50 g geroosterde pinda’s zonder toegevoegd zout
6 bio granny smithappelen
EC
40 g gepelde sesamzaadjes
[ an
m 150 g havervlokken
M 1 courgette
IB 4 takjes munt
KA Td
m 80 g kokosbloesemsuiker
200 g gember
(LOR TZ
150 g pure chocolade.
ENE
RI
m 200 g kristalsuiker
LRU
M 85g Crunchy pindakaas
1 snufje zout
LETTRE
Voor het glazuur:
CET
M 1 pote citroenyoghurt (125 g)
BUN UNE