Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 124

Hier is pagina 124 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
COUSCOUS MET GROENTEN EN FETA
PASTA MET KIP EN GROENTEN
20 MIN « GEMAKKELIJK « € « 4 PERS.
20 MIN + GEMAKKELIJK + € « 4 PERS.
350 g Heinz Tomato Frito Bio (1 brik) « 100 g sperziebonen - 1 wortel + 1 % el olifoie +
350 g Heinz 'Tomato Gezeefd Bio' (1 brik) - 350 g Heinz 'Tomato Frito Bio’ (1 brik) -
2 uien, in halve ringen + 1 el ras el hanout + 1 courgette « 300 g couscous -
Aelalifolie - 1 aubergine « 1 courgette + 1 el gedroogde oregano « 2 tenen knoflook -
400 g kikkererwten (1 blik) « 60 g abrikozen + 100 g zwarte ontpitte olijven +
1 el wittewinazin + 125 g doperwten « - 300 g penne + 300 g kipfilet +
3 el geschaafde amandelen - 100 g feta
% tl paprikapoeder - 5 takjes basilicum
1. Breng een pan met ruim water op middelhoge temperatuur aan de
1. Verwarm 1 el olijfolie op middelhoge temperatuur in een grote
kook en kook de sperziebonen in 5 min gaar. Kook de wortels de laatste
koekenpan, snijd de aubergine in stukjes en bak zein een paar minuten
2 min mee. Spoel af met koud water en zet opzij.
2. Verwarm de olijfolie op middelhoge temperatuur in een grote
beetgaar. Herhaal met weer 1 el olijfolie en de courgette. Leg de gebakken
groenten op een bord, strooi de oregano erover en zet opzij.
koekenpan en fruit onder regelmatig roeren de uien met de ras el
2. Verwarm weer 1 elolijfolie op middelhoge temperatuur in dezelfde
hanout. Voeg dan de courgette toe en bak nog een paar minuten mee.
koekenpan en bak de fijngehakte knoflook in een paar minuten zacht. Voeg de
3. Voeg de Heinz Tomato Frito Bio, sperziebonen en wortel toe, roer
Heinz Tomato Frito Bio; Heinz ‘Tomato Gezeefd Bio' en azijn toe en roer alles
alles goed door en breng aan de kook. Laat de saus dan + 3 min zachtjes
doorkoken.
goed door. Breng de saus dan aan de kooken laat + 2 min zachtjes doorkoken.
3. Voeg wanneer de tijd erop zit de aubergine, courgette en doperwten
4. Rooster de geschaafde amandelen op middelhoog vuur in een
toe. Laat zachtjes doorkoken gedurende 3 min en roer af en toe om. Doe
vetvrije pan tot ze goudbruin zijn.
vervolgens de deksel op de pan en houd de saus warm tot de pasta en de
5. Kook het griesmeel volgens de instructies op de verpakking. Voeg
kip klaar zijn.
dan de de uitgelekte kikkererwten, de in stukken gesneden abrikozen
4. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
en de olijven toe.
5. Doe de in reepjes gesneden kipfilet, het paprikapoeder en de rest van de
6. Verdeel het griesmeel over 4 borden, garneer met de saus en garneer
olijfolie in een kom en meng goed. Zet een koekenpan op hoge temperatuur
met geschaafde amandelen en verkruimelde fetakaas.
en bak de kip in een paar min goudbruin en gaar.
6. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus
erover, leg de kip erop en garneer met grof gehakte basilicum.
Heinz ‘Tomato Frito Bio’ wordt gemaakt volgens de regel
x Sr
es
van de kunst. Onze biologische uien en knoflook sudderen
Gi
®- De sappige tomaten van Heinz "Tomato Gezeefd Bio zijn
2u30, voordat we onze biologische zongerijpte tomaten
gemaakt volgens de regels van de biologische landbouw en
toevoegen. Voor een authentieke, rijke en
worden binnen 48 vurna de oogst verpakt am de ike verse
onweerstaanbare smaak.
smaakte garanderen.
GROENTELASAGNE
BASKISCHE KIP
+ GEMIDDELD « € + 4 PERS.
45 MIN » GEMAKKELIJK + € + 4 PERS.
350 g Heinz ‘Tomato Frito' (1 brik) - 350 g Heinz ‘Tomato Gezeefd' (1 brik)
390 g Heinz Tomato Blokjes Bio (2 brikken) + 8 kippendijen - 2 gele paprika's -
4 eloljfolie «1 ui « 1 wortel + 2 courgettes + Peper + 800 g bladspinazie
Lui « 1 teentje knoflook + 125 g chorizo + 2 Kl paprikapoeder + 2 dl kippenbouillon -
2 tenen knoflook « 9 lasagnevellen + 125 g mozzarella (1 bol)
50 g groene olijven - Peterselie « Peper
1. Verwarm de oven voor tot 180°C.
1. Snijd het overtollige vet van de kippendijen weg en bestrooi
2. Snijd de ajuin, wortel en courgette in stukjes. Verwarm 2 el
met peper. Verhit een grote braadpan op middelhoog vuur en voeg
olijfolie op middelhoge temperatuur in een grote koekenpan en fruit de
de helft van de kippendijen met het vel naar beneden toe, bak
ui. Voeg dan de wortel en courgette toe en bak ze een minuutje mee.
gedurende 4 min, of tot het vel knapperig en goudbruin
Draai de
3. Voeg de Heinz ‘Tomato Frito', Heinz Tomato Gezeefd' en de peper
kippendijen en bak de andere kant 3 min bruin. Doe de kippedijen
toe, doe de deksel op de pan en laat op lage temperatuur ongeveer
in een kom en bak de resterende kippendijen op dezelfde manier
10 min zachtjes doorkoken.
bruin, zet apart in de kom terwijl je de saus maakt.
4. Verwarm in een andere grote koekenpan of wok 2 el olijfolie en
2. Bewaar een el kookvet in de pan om de saus te maken. Snijd
bak de spinazie en knoflook tot de spinazie geslonken en zacht is.
de chorizo in stukken en bak ze krokant. Voeg de gesneden ui
Druk in een vergiet het vocht uit de spinazie.
en fijngehakte knoflook toe en bak nog 5 min tot de uitjes zacht
5. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en schep er een dunne
beginnen te worden. Voeg de paprika's in reepjes gesneden en
laag van het groentemengsel in. Schep daarop een % van de spinazie
het paprikapoeder toe en giet de Heinz Tomato Blokjes Bio erbij,
en verdeel % van de lasagnevellen erover. gevolgd door % van het
gevolgd door de bouillon. Leg alle stukjes kip terug in de pan. leg de
groentemengsel. Herhaal deze lagen om en om en eindig met het
kippendijen met de velzijde naar boven in de saus en arroseer de kip
groentemengsel. Leg daarop de mozzarella in plakjes.
met de saus. Breng het geheel zachtjes aan de kook, dek gedeeltelijk
6. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 40 min goudbruin
af en kook gedurende 20 à 25 min.
en gaar.
8. Bestrooi het mengsel met de gesneden olijven en peterselie, en zet
de pan op tafel om te serveren.
Eri
MEIN2
Ben
En
FRITO
à
BLOKJES
|
@
- Heinz Tomato Blokjes Bi
s gemaakt van kwaliteitstomaten
Kook dit recept met Heinz Tomato Frito' voor een
die in de open lucht zijn geteeld en in de zon zijn gerijpt,
r
authentieke, rijke en onweerstaanbare smaak.
afkomstig uitde biologische landbouw.