Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 124


Hier is pagina 124 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 124 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 124

COUSCOUS MET GROENTEN EN FETA PASTA MET KIP EN GROENTEN 20 MIN « GEMAKKELIJK « € « 4 PERS. 20 MIN + GEMAKKELIJK + € « 4 PERS. 350 g Heinz Tomato Frito Bio (1 brik) « 100 g sperziebonen - 1 wortel + 1 % el olifoie + 350 g Heinz 'Tomato Gezeefd Bio' (1 brik) - 350 g Heinz 'Tomato Frito Bio’ (1 brik) - 2 uien, in halve ringen + 1 el ras el hanout + 1 courgette « 300 g couscous - Aelalifolie - 1 aubergine « 1 courgette + 1 el gedroogde oregano « 2 tenen knoflook - 400 g kikkererwten (1 blik) « 60 g abrikozen + 100 g zwarte ontpitte olijven + 1 el wittewinazin + 125 g doperwten « - 300 g penne + 300 g kipfilet + 3 el geschaafde amandelen - 100 g feta % tl paprikapoeder - 5 takjes basilicum 1. Breng een pan met ruim water op middelhoge temperatuur aan de 1. Verwarm 1 el olijfolie op middelhoge temperatuur in een grote kook en kook de sperziebonen in 5 min gaar. Kook de wortels de laatste koekenpan, snijd de aubergine in stukjes en bak zein een paar minuten 2 min mee. Spoel af met koud water en zet opzij. 2. Verwarm de olijfolie op middelhoge temperatuur in een grote beetgaar. Herhaal met weer 1 el olijfolie en de courgette. Leg de gebakken groenten op een bord, strooi de oregano erover en zet opzij. koekenpan en fruit onder regelmatig roeren de uien met de ras el 2. Verwarm weer 1 elolijfolie op middelhoge temperatuur in dezelfde hanout. Voeg dan de courgette toe en bak nog een paar minuten mee. koekenpan en bak de fijngehakte knoflook in een paar minuten zacht. Voeg de 3. Voeg de Heinz Tomato Frito Bio, sperziebonen en wortel toe, roer Heinz Tomato Frito Bio; Heinz ‘Tomato Gezeefd Bio' en azijn toe en roer alles alles goed door en breng aan de kook. Laat de saus dan + 3 min zachtjes doorkoken. goed door. Breng de saus dan aan de kooken laat + 2 min zachtjes doorkoken. 3. Voeg wanneer de tijd erop zit de aubergine, courgette en doperwten 4. Rooster de geschaafde amandelen op middelhoog vuur in een toe. Laat zachtjes doorkoken gedurende 3 min en roer af en toe om. Doe vetvrije pan tot ze goudbruin zijn. vervolgens de deksel op de pan en houd de saus warm tot de pasta en de 5. Kook het griesmeel volgens de instructies op de verpakking. Voeg kip klaar zijn. dan de de uitgelekte kikkererwten, de in stukken gesneden abrikozen 4. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. en de olijven toe. 5. Doe de in reepjes gesneden kipfilet, het paprikapoeder en de rest van de 6. Verdeel het griesmeel over 4 borden, garneer met de saus en garneer olijfolie in een kom en meng goed. Zet een koekenpan op hoge temperatuur met geschaafde amandelen en verkruimelde fetakaas. en bak de kip in een paar min goudbruin en gaar. 6. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erover, leg de kip erop en garneer met grof gehakte basilicum. Heinz ‘Tomato Frito Bio’ wordt gemaakt volgens de regel x Sr es van de kunst. Onze biologische uien en knoflook sudderen Gi ®- De sappige tomaten van Heinz "Tomato Gezeefd Bio zijn 2u30, voordat we onze biologische zongerijpte tomaten gemaakt volgens de regels van de biologische landbouw en toevoegen. Voor een authentieke, rijke en worden binnen 48 vurna de oogst verpakt am de ike verse onweerstaanbare smaak. smaakte garanderen. GROENTELASAGNE BASKISCHE KIP + GEMIDDELD « € + 4 PERS. 45 MIN » GEMAKKELIJK + € + 4 PERS. 350 g Heinz ‘Tomato Frito' (1 brik) - 350 g Heinz ‘Tomato Gezeefd' (1 brik) 390 g Heinz Tomato Blokjes Bio (2 brikken) + 8 kippendijen - 2 gele paprika's - 4 eloljfolie «1 ui « 1 wortel + 2 courgettes + Peper + 800 g bladspinazie Lui « 1 teentje knoflook + 125 g chorizo + 2 Kl paprikapoeder + 2 dl kippenbouillon - 2 tenen knoflook « 9 lasagnevellen + 125 g mozzarella (1 bol) 50 g groene olijven - Peterselie « Peper 1. Verwarm de oven voor tot 180°C. 1. Snijd het overtollige vet van de kippendijen weg en bestrooi 2. Snijd de ajuin, wortel en courgette in stukjes. Verwarm 2 el met peper. Verhit een grote braadpan op middelhoog vuur en voeg olijfolie op middelhoge temperatuur in een grote koekenpan en fruit de de helft van de kippendijen met het vel naar beneden toe, bak ui. Voeg dan de wortel en courgette toe en bak ze een minuutje mee. gedurende 4 min, of tot het vel knapperig en goudbruin Draai de 3. Voeg de Heinz ‘Tomato Frito', Heinz Tomato Gezeefd' en de peper kippendijen en bak de andere kant 3 min bruin. Doe de kippedijen toe, doe de deksel op de pan en laat op lage temperatuur ongeveer in een kom en bak de resterende kippendijen op dezelfde manier 10 min zachtjes doorkoken. bruin, zet apart in de kom terwijl je de saus maakt. 4. Verwarm in een andere grote koekenpan of wok 2 el olijfolie en 2. Bewaar een el kookvet in de pan om de saus te maken. Snijd bak de spinazie en knoflook tot de spinazie geslonken en zacht is. de chorizo in stukken en bak ze krokant. Voeg de gesneden ui Druk in een vergiet het vocht uit de spinazie. en fijngehakte knoflook toe en bak nog 5 min tot de uitjes zacht 5. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en schep er een dunne beginnen te worden. Voeg de paprika's in reepjes gesneden en laag van het groentemengsel in. Schep daarop een % van de spinazie het paprikapoeder toe en giet de Heinz Tomato Blokjes Bio erbij, en verdeel % van de lasagnevellen erover. gevolgd door % van het gevolgd door de bouillon. Leg alle stukjes kip terug in de pan. leg de groentemengsel. Herhaal deze lagen om en om en eindig met het kippendijen met de velzijde naar boven in de saus en arroseer de kip groentemengsel. Leg daarop de mozzarella in plakjes. met de saus. Breng het geheel zachtjes aan de kook, dek gedeeltelijk 6. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 40 min goudbruin af en kook gedurende 20 à 25 min. en gaar. 8. Bestrooi het mengsel met de gesneden olijven en peterselie, en zet de pan op tafel om te serveren. Eri MEIN2 Ben En FRITO à BLOKJES | @ - Heinz Tomato Blokjes Bi s gemaakt van kwaliteitstomaten Kook dit recept met Heinz Tomato Frito' voor een die in de open lucht zijn geteeld en in de zon zijn gerijpt, r authentieke, rijke en onweerstaanbare smaak. afkomstig uitde biologische landbouw.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 124