Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOMEN ETEN |
E)
GREEN ENERGY DRINK
SPINAZIEQUICHE MET YOGHURT, W&
pis
P.129
TOFU EN HAZELNOTEN
En
\
20 MIN + 30 MIN KOOKTIJD
GEMAKKELIJK
ce
4 PERS.
8000
Ge
« 1+% biokomkommer
+ 4 takjes munt
wi 8
©
+ 6 bio granny smithappelen
+ 200 g gember
« 4 limoenen
+ 250 g biotofu met curry
+ 100 g geroosterde hazelnoten
+ Usbiokes
» 2eieren
+ 1 plak kruimeldeeg
+ 600 g spinazie
+ 500 g Griekse yoghurt met 0% v.g.
© Houd % komkommer apart voor de afwerking en snijd hem
» I rode ui
+ 3 lolifolie
in 4 lange stukken. Rasp de rest van de komkommer op een
+ 1 teentje knoflook
- Peper en zout
natte en uitgewrongen keukendoek. Rasp ook de appelen en
de gember (zonder ze te schillen). Maak een bundel met de
© Verwarm de oven voor op 180°C. Breng een grote kookpot
keukendoek en pers er zoveel mogelijk vocht uit boven een
gezouten water aan de kook en dompel er de spinazie in.
slakom. Voeg het sap van de limoenen toe.
Reken 2 min kooktijd zodra het water weer begint te koken.
@ Giet de bereiding in glazen met ijsblokjes, werk af met takjes
Giet de spinazie af en laat 2 min in ijskoud water schrikken.
munt en een stuk komkommer. Dien meteen op.
Giet opnieuw af en pers er met de vingers zoveel mogelijk
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
water uit. Hak de spinazie grof.
ENERGIE 168 KJ / 40 KCAL | VETTEN 0,36 | VERZADIGDE VETZUREN 0,26
© Hak de rode ui fijn en pers het teentje knoflook. Fruit ze
KOOLHYDRATEN 8,66 | SUIKERS 5,86 | VEZELS 1,76 | EIWITTEN 0,66 | ZOUT OG
2 min in een braadpan met 2 el olijfolie. Voeg de spinazie en de
grofgehakte hazelnoten toe. Fruit 2 min op een vrij hoog vuur,
kruid met peper en zout. Snijd de tofu in kleine blokjes en bak ze
met de rest van de olijfolie in een braadpan.
® Klop de yoghurt met de eieren. Meng er de tofu en de spinazie
onder en breng verder op smaak. Bekleed een taartvorm met het
kruimeldeeg. Verdeel er de bereiding over en schuif 30 min in de
TOAST MET MAKREELCRÈME WE
oven. Serveer met een slaatje.
EN VENKELPICKLES
P12
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
ENERGIE 499 KJ / 255 KCAL | VETTEN 226 | VERZADIGDE VETZUREN 26
KOOLHYDRATEN 796 | SUIKERS 2,36 | VEZELS 1,66 | EIWITTEN 6,86 | ZOUT0,3G
fs)
9
+ Zout
+ 240 g gegrilde makreelflets in olijfolie
Rio Mare
Voor de venkelpickles:
FRITTATA MET CHAMPIGNONS WEy
+ 400 g kerstomaten
+ 1 grote venkelknol
P.121
EN SALIE
+ 50 g rucola
+ 1 limoen
25 MIN + 10 MIN BAKTIJD
EMAKKELIJK
4 PERS.
+ % meergranen houthakkersbrood
+ 2,5 dinatuuraziin
+ 2,5 di room
+ 200 g kristalsuiker
+ Aelolifolie
« Lel karwijzaadjes
«
mora
+ Kruidenmolen ‘Lime Pepper' Santa
Peper en zout
« Beieren
+ 200 g vastkokende aardappelen
Maria
+ 250 g witte champignons
+ 7elolifolie
I rode ui
- Peper en zout
@ Maak de pickles: snijd de venkel met de mandoline in heel
+ 6 grote salieblaadjes
fijne sneetjes. Doe ze met de karwijzaadjes in een grote slakom
en kruid met peper en zout. Schil de limoen à vif en snijd de
© Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes en fruit
partjes tussen de vliezen uit. Snijd ze in kleine stukken en voeg
ze 10 min met 6 el olijfolie op een matig vuurtje, in een grote
ze toe in de slakom. Breng 2,5 dl water, de azijn en de suiker aan
ovenvaste braadpan.
de kook. Overgiet er de venkel mee, meng en laat minstens 30
@ Klop de eieren los met peper en zout. Houd apart. Snipper de
min in de koelkast rusten.
rode ui en de salieblaadjes
„ snijd de champignons in stukken.
@ Klop de room even op tot yoghurtdikte. Meng er de lichtjes
Voeg ze toe in de braadpan en laat nog 10 min extra op een zacht
uitgelekte en verkruimelde makreelfilets onder, samen met ‘Lime
vuurtje bakken. Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor
Pepper’ naar eigen smaak en zout. Zet in de koelkast.
op 180°C.
© Snijd net voor het opdienen het brood in 2 en snijd elke helft
© Giet de eieren in de braadpan, zodra alle ingrediënten zacht
nog eens horizontaal in 2, tot 4 dikke sneetjes. Smeer ze in met
zijn. Laat de onderkant 1 min stollen en schuif de braadpan nog
olijfolie en gril ze.
10 min in de oven.
@ Laat de venkel uitlekken en snijd de kerstomaten in 4.
@ Besprenkel de frittata met Lel olijfolie en werk eventueel af
Beleg elke toast royaal met makreelcrème en werk af met
met salie. Serveer zo of met een slaatje, voor een brunch. Koud is
venkelpickles, kerstomaatjes en rucola.
het ook heel lekker, dus perfect voor in je lunchbox.
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 615 KJ /148 KCAL | VETTEN 9,36 | VERZADIGDE VET ZUREN 3,86.
ENERGIE 618 KJ/ 149 KCAL | VETTEN 126 | VERZADIGDE VETZUREN 246
KOOLHYDRATEN 9,26 | SUIKERS 3,76 | VEZELS 1,66 | EIWITTEN 66 | ZOUT 0,56
KOOLHYDRATEN 3,86 | SUIKERS 1G | VEZELS 0,86 | EWITTEN 66 | ZOUT 0,36
95