Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 95


Hier is pagina 95 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 95 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 95

KOMEN ETEN | E) GREEN ENERGY DRINK SPINAZIEQUICHE MET YOGHURT, W& pis P.129 TOFU EN HAZELNOTEN En \ 20 MIN + 30 MIN KOOKTIJD GEMAKKELIJK ce 4 PERS. 8000 Ge « 1+% biokomkommer + 4 takjes munt wi 8 © + 6 bio granny smithappelen + 200 g gember « 4 limoenen + 250 g biotofu met curry + 100 g geroosterde hazelnoten + Usbiokes » 2eieren + 1 plak kruimeldeeg + 600 g spinazie + 500 g Griekse yoghurt met 0% v.g. © Houd % komkommer apart voor de afwerking en snijd hem » I rode ui + 3 lolifolie in 4 lange stukken. Rasp de rest van de komkommer op een + 1 teentje knoflook - Peper en zout natte en uitgewrongen keukendoek. Rasp ook de appelen en de gember (zonder ze te schillen). Maak een bundel met de © Verwarm de oven voor op 180°C. Breng een grote kookpot keukendoek en pers er zoveel mogelijk vocht uit boven een gezouten water aan de kook en dompel er de spinazie in. slakom. Voeg het sap van de limoenen toe. Reken 2 min kooktijd zodra het water weer begint te koken. @ Giet de bereiding in glazen met ijsblokjes, werk af met takjes Giet de spinazie af en laat 2 min in ijskoud water schrikken. munt en een stuk komkommer. Dien meteen op. Giet opnieuw af en pers er met de vingers zoveel mogelijk VOEDING SWAARDEN PER 100 6 water uit. Hak de spinazie grof. ENERGIE 168 KJ / 40 KCAL | VETTEN 0,36 | VERZADIGDE VETZUREN 0,26 © Hak de rode ui fijn en pers het teentje knoflook. Fruit ze KOOLHYDRATEN 8,66 | SUIKERS 5,86 | VEZELS 1,76 | EIWITTEN 0,66 | ZOUT OG 2 min in een braadpan met 2 el olijfolie. Voeg de spinazie en de grofgehakte hazelnoten toe. Fruit 2 min op een vrij hoog vuur, kruid met peper en zout. Snijd de tofu in kleine blokjes en bak ze met de rest van de olijfolie in een braadpan. ® Klop de yoghurt met de eieren. Meng er de tofu en de spinazie onder en breng verder op smaak. Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg. Verdeel er de bereiding over en schuif 30 min in de TOAST MET MAKREELCRÈME WE oven. Serveer met een slaatje. EN VENKELPICKLES P12 VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 499 KJ / 255 KCAL | VETTEN 226 | VERZADIGDE VETZUREN 26 KOOLHYDRATEN 796 | SUIKERS 2,36 | VEZELS 1,66 | EIWITTEN 6,86 | ZOUT0,3G fs) 9 + Zout + 240 g gegrilde makreelflets in olijfolie Rio Mare Voor de venkelpickles: FRITTATA MET CHAMPIGNONS WEy + 400 g kerstomaten + 1 grote venkelknol P.121 EN SALIE + 50 g rucola + 1 limoen 25 MIN + 10 MIN BAKTIJD EMAKKELIJK 4 PERS. + % meergranen houthakkersbrood + 2,5 dinatuuraziin + 2,5 di room + 200 g kristalsuiker + Aelolifolie « Lel karwijzaadjes « mora + Kruidenmolen ‘Lime Pepper' Santa Peper en zout « Beieren + 200 g vastkokende aardappelen Maria + 250 g witte champignons + 7elolifolie I rode ui - Peper en zout @ Maak de pickles: snijd de venkel met de mandoline in heel + 6 grote salieblaadjes fijne sneetjes. Doe ze met de karwijzaadjes in een grote slakom en kruid met peper en zout. Schil de limoen à vif en snijd de © Schil de aardappelen, snijd ze in kleine blokjes en fruit partjes tussen de vliezen uit. Snijd ze in kleine stukken en voeg ze 10 min met 6 el olijfolie op een matig vuurtje, in een grote ze toe in de slakom. Breng 2,5 dl water, de azijn en de suiker aan ovenvaste braadpan. de kook. Overgiet er de venkel mee, meng en laat minstens 30 @ Klop de eieren los met peper en zout. Houd apart. Snipper de min in de koelkast rusten. rode ui en de salieblaadjes „ snijd de champignons in stukken. @ Klop de room even op tot yoghurtdikte. Meng er de lichtjes Voeg ze toe in de braadpan en laat nog 10 min extra op een zacht uitgelekte en verkruimelde makreelfilets onder, samen met ‘Lime vuurtje bakken. Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor Pepper’ naar eigen smaak en zout. Zet in de koelkast. op 180°C. © Snijd net voor het opdienen het brood in 2 en snijd elke helft © Giet de eieren in de braadpan, zodra alle ingrediënten zacht nog eens horizontaal in 2, tot 4 dikke sneetjes. Smeer ze in met zijn. Laat de onderkant 1 min stollen en schuif de braadpan nog olijfolie en gril ze. 10 min in de oven. @ Laat de venkel uitlekken en snijd de kerstomaten in 4. @ Besprenkel de frittata met Lel olijfolie en werk eventueel af Beleg elke toast royaal met makreelcrème en werk af met met salie. Serveer zo of met een slaatje, voor een brunch. Koud is venkelpickles, kerstomaatjes en rucola. het ook heel lekker, dus perfect voor in je lunchbox. VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 615 KJ /148 KCAL | VETTEN 9,36 | VERZADIGDE VET ZUREN 3,86. ENERGIE 618 KJ/ 149 KCAL | VETTEN 126 | VERZADIGDE VETZUREN 246 KOOLHYDRATEN 9,26 | SUIKERS 3,76 | VEZELS 1,66 | EIWITTEN 66 | ZOUT 0,56 KOOLHYDRATEN 3,86 | SUIKERS 1G | VEZELS 0,86 | EWITTEN 66 | ZOUT 0,36 95

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 95