Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG Koop Ik … Ja

( > Witblauwrund

Schotse zalm

=] Jslandse kabeljauw

“blanc bleu belge” staat bekend

Verse zalm van Scottish Salman Company

Deze vis wordt nog op traditionele manier

Fe

om zijn uitzonderlijk mager en

met een uitzonderlijke structuur en

gevangen met de lijn. Het visvlees bevat weinig.

mals vlees met een mooie rode

smaak, dankzij pre-rigor fiering. Pre-auê?

graten, is helderwit en heeft een vaste structuur

eur. We halen het kwaliteitsvol

De vis wordt meteen na de vangst

waardoor je 'm op veel manieren kunt bereiden,

les rechtstreeks bij de boer en

gefileerd om verstijving van het weefsel

maar kenners verkiezen gepocheerde kabeljauw

volgen de productieketen van

te voorkomen. Het resultaat is stevig maar

of ovenbereidingen.

a tot z. Het welzijn van de dieren

soepel zachtroze visvlees met een extra

ES

komt altijd op de eerste plaats.





verfijnde smaak.

LEKKER MET SPINAZIEPUREE.

LEKKER MET FRIETIES EN KROPSLA.

LEKKER GEROOKT OP DE BBO,

(agree

x

ALS HET WEER DAT TOELAAT ;-) /f

S

\

//

)

(arms |

Be

//

£

AN

B

ij

/

À

VE

>,

ed

4

ra

+

2

if

=

Pr

Le

Eee

ar

N

SLR



Bi

di

et



1

nu

M

ju

Re &

Aan

Se

x

u

ee

“1

NE

Ne

©

Belgisch varken:

ribben natuur

IJs)

dse ro

Je houdt van ribbetjes? Haal de kleine ribben of

eesribben eens in huis. Ook dit varkensvlees draagt

Roodbaars is een verrassend veelzijdige vis. Hij heeft ook

het label ‘Beter voor iedereen’ en is dus extra sappig en

helderwit, vast visvlees dat vooral gebakken goed tot zijn

Smaakvol. Tip: maak ze nog sappiger én nog smaakvoller

recht komt. Maak het visvlees extra sappig en smaakvol

al share, love!

door ze zelf te marineren. Bereid ze op de BBQ (bij mooi

met een pittige homemade marinade. Je kunt roodbaars

Je ontdekt onze recepten”

zn

weer} of in de oven (op alle andere dagen).

zu

ook frituren, roken of stoven.

om he delen opp de

LEKKER MET EEN HOMEMADE MARINADE.

LEKKER GEGRILD OP DE BBO.

Par

um con

a

BED)

)

29