Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 29 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29
VANDAAG Koop Ik … Ja ( > Witblauwrund Schotse zalm =] Jslandse kabeljauw “blanc bleu belge” staat bekend Verse zalm van Scottish Salman Company Deze vis wordt nog op traditionele manier Fe om zijn uitzonderlijk mager en met een uitzonderlijke structuur en gevangen met de lijn. Het visvlees bevat weinig. mals vlees met een mooie rode smaak, dankzij pre-rigor fiering. Pre-auê? graten, is helderwit en heeft een vaste structuur eur. We halen het kwaliteitsvol De vis wordt meteen na de vangst waardoor je 'm op veel manieren kunt bereiden, les rechtstreeks bij de boer en gefileerd om verstijving van het weefsel maar kenners verkiezen gepocheerde kabeljauw volgen de productieketen van te voorkomen. Het resultaat is stevig maar of ovenbereidingen. a tot z. Het welzijn van de dieren soepel zachtroze visvlees met een extra ES komt altijd op de eerste plaats. — — verfijnde smaak. LEKKER MET SPINAZIEPUREE. LEKKER MET FRIETIES EN KROPSLA. LEKKER GEROOKT OP DE BBO, (agree x ALS HET WEER DAT TOELAAT ;-) /f S \ // ) (arms | Be // £ AN B ij / À VE >, ed 4 ra + 2 if = Pr Le Eee ar N SLR dé Bi di et — 1 nu M ju Re & Aan Se x u ee “1 NE Ne © Belgisch varken: ribben natuur IJs) dse ro Je houdt van ribbetjes? Haal de kleine ribben of eesribben eens in huis. Ook dit varkensvlees draagt Roodbaars is een verrassend veelzijdige vis. Hij heeft ook het label ‘Beter voor iedereen’ en is dus extra sappig en helderwit, vast visvlees dat vooral gebakken goed tot zijn Smaakvol. Tip: maak ze nog sappiger én nog smaakvoller recht komt. Maak het visvlees extra sappig en smaakvol al share, love! door ze zelf te marineren. Bereid ze op de BBQ (bij mooi met een pittige homemade marinade. Je kunt roodbaars Je ontdekt onze recepten” zn weer} of in de oven (op alle andere dagen). zu ook frituren, roken of stoven. om he delen opp de LEKKER MET EEN HOMEMADE MARINADE. LEKKER GEGRILD OP DE BBO. Par um con a BED) ) 29
Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29