Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG Koop Ik … Ja
( > Witblauwrund
Schotse zalm
=] Jslandse kabeljauw
“blanc bleu belge” staat bekend
Verse zalm van Scottish Salman Company
Deze vis wordt nog op traditionele manier
Fe
om zijn uitzonderlijk mager en
met een uitzonderlijke structuur en
gevangen met de lijn. Het visvlees bevat weinig.
mals vlees met een mooie rode
smaak, dankzij pre-rigor fiering. Pre-auê?
graten, is helderwit en heeft een vaste structuur
eur. We halen het kwaliteitsvol
De vis wordt meteen na de vangst
waardoor je 'm op veel manieren kunt bereiden,
les rechtstreeks bij de boer en
gefileerd om verstijving van het weefsel
maar kenners verkiezen gepocheerde kabeljauw
volgen de productieketen van
te voorkomen. Het resultaat is stevig maar
of ovenbereidingen.
a tot z. Het welzijn van de dieren
soepel zachtroze visvlees met een extra
ES
komt altijd op de eerste plaats.
—
—
verfijnde smaak.
LEKKER MET SPINAZIEPUREE.
LEKKER MET FRIETIES EN KROPSLA.
LEKKER GEROOKT OP DE BBO,
(agree
x
ALS HET WEER DAT TOELAAT ;-) /f
S
\
//
)
(arms |
Be
//
£
AN
B
ij
/
À
VE
>,
ed
4
ra
+
2
if
=
Pr
Le
Eee
ar
N
SLR
dé
Bi
di
et
—
1
nu
M
ju
Re &
Aan
Se
x
u
ee
“1
NE
Ne
©
Belgisch varken:
ribben natuur
IJs)
dse ro
Je houdt van ribbetjes? Haal de kleine ribben of
eesribben eens in huis. Ook dit varkensvlees draagt
Roodbaars is een verrassend veelzijdige vis. Hij heeft ook
het label ‘Beter voor iedereen’ en is dus extra sappig en
helderwit, vast visvlees dat vooral gebakken goed tot zijn
Smaakvol. Tip: maak ze nog sappiger én nog smaakvoller
recht komt. Maak het visvlees extra sappig en smaakvol
al share, love!
door ze zelf te marineren. Bereid ze op de BBQ (bij mooi
met een pittige homemade marinade. Je kunt roodbaars
Je ontdekt onze recepten”
zn
weer} of in de oven (op alle andere dagen).
zu
ook frituren, roken of stoven.
om he delen opp de
LEKKER MET EEN HOMEMADE MARINADE.
LEKKER GEGRILD OP DE BBO.
Par
um con
a
BED)
)
29