Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 29 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29

VANDAAG Koop Ik … Ja ( > Witblauwrund Schotse zalm =] Jslandse kabeljauw “blanc bleu belge” staat bekend Verse zalm van Scottish Salman Company Deze vis wordt nog op traditionele manier Fe om zijn uitzonderlijk mager en met een uitzonderlijke structuur en gevangen met de lijn. Het visvlees bevat weinig. mals vlees met een mooie rode smaak, dankzij pre-rigor fiering. Pre-auê? graten, is helderwit en heeft een vaste structuur eur. We halen het kwaliteitsvol De vis wordt meteen na de vangst waardoor je 'm op veel manieren kunt bereiden, les rechtstreeks bij de boer en gefileerd om verstijving van het weefsel maar kenners verkiezen gepocheerde kabeljauw volgen de productieketen van te voorkomen. Het resultaat is stevig maar of ovenbereidingen. a tot z. Het welzijn van de dieren soepel zachtroze visvlees met een extra ES komt altijd op de eerste plaats. — — verfijnde smaak. LEKKER MET SPINAZIEPUREE. LEKKER MET FRIETIES EN KROPSLA. LEKKER GEROOKT OP DE BBO, (agree x ALS HET WEER DAT TOELAAT ;-) /f S \ // ) (arms | Be // £ AN B ij / À VE >, ed 4 ra + 2 if = Pr Le Eee ar N SLR dé Bi di et — 1 nu M ju Re & Aan Se x u ee “1 NE Ne © Belgisch varken: ribben natuur IJs) dse ro Je houdt van ribbetjes? Haal de kleine ribben of eesribben eens in huis. Ook dit varkensvlees draagt Roodbaars is een verrassend veelzijdige vis. Hij heeft ook het label ‘Beter voor iedereen’ en is dus extra sappig en helderwit, vast visvlees dat vooral gebakken goed tot zijn Smaakvol. Tip: maak ze nog sappiger én nog smaakvoller recht komt. Maak het visvlees extra sappig en smaakvol al share, love! door ze zelf te marineren. Bereid ze op de BBQ (bij mooi met een pittige homemade marinade. Je kunt roodbaars Je ontdekt onze recepten” zn weer} of in de oven (op alle andere dagen). zu ook frituren, roken of stoven. om he delen opp de LEKKER MET EEN HOMEMADE MARINADE. LEKKER GEGRILD OP DE BBO. Par um con a BED) ) 29

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29