Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PROEF HET SEIZOEN APR
Om un paprika he pellen,
hack je hem 15 tot 20 min
in un oven op 240'C (zijn vel
zowelben kleurt zwart).
Steek hem nadün in un
plastic, herbruikbare doot.
Zodra har afgekoeld is,
wordt het pellen kinderspel.
Mabel ban nah
Eee
;
U
\S
OR
4
À)
6
ao”
Laat de zomer langer
duren met
PAPRIKAS
Het nazomert in je keuken met onze paprika's
in alle kleuren en geuren. Goed om weten: de
groene wordt geoogst voor ie helemaal rijp is
en heeft een fruitige smaak met een subtiel
€
bittere toets. De rode is zachter
van aard en lichtjes zoet. De gele
is mals, zoet en sappig. Je kunt
er koud van smullen (reepjes, in
salades, gemarineerd … of warm
(gevuld, in een ratatouille, op een
[23
AL ONZE
pizza …. In de zomer komt jouw
RECEPTEN
favoriete ‘paprikamix’ trouwens
MET PAPRIKA
van Belgische tuinbouwers. Cool!
&
17
I
1