Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 17 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17
PROEF HET SEIZOEN APR Om un paprika he pellen, hack je hem 15 tot 20 min in un oven op 240'C (zijn vel zowelben kleurt zwart). Steek hem nadün in un plastic, herbruikbare doot. Zodra har afgekoeld is, wordt het pellen kinderspel. Mabel ban nah Eee ; U \S OR 4 À) 6 ao” Laat de zomer langer duren met PAPRIKAS Het nazomert in je keuken met onze paprika's in alle kleuren en geuren. Goed om weten: de groene wordt geoogst voor ie helemaal rijp is en heeft een fruitige smaak met een subtiel € bittere toets. De rode is zachter van aard en lichtjes zoet. De gele is mals, zoet en sappig. Je kunt er koud van smullen (reepjes, in salades, gemarineerd … of warm (gevuld, in een ratatouille, op een [23 AL ONZE pizza …. In de zomer komt jouw RECEPTEN favoriete ‘paprikamix’ trouwens MET PAPRIKA van Belgische tuinbouwers. Cool! & 17 I 1
Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17