Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 17 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17

PROEF HET SEIZOEN APR Om un paprika he pellen, hack je hem 15 tot 20 min in un oven op 240'C (zijn vel zowelben kleurt zwart). Steek hem nadün in un plastic, herbruikbare doot. Zodra har afgekoeld is, wordt het pellen kinderspel. Mabel ban nah Eee ; U \S OR 4 À) 6 ao” Laat de zomer langer duren met PAPRIKAS Het nazomert in je keuken met onze paprika's in alle kleuren en geuren. Goed om weten: de groene wordt geoogst voor ie helemaal rijp is en heeft een fruitige smaak met een subtiel € bittere toets. De rode is zachter van aard en lichtjes zoet. De gele is mals, zoet en sappig. Je kunt er koud van smullen (reepjes, in salades, gemarineerd … of warm (gevuld, in een ratatouille, op een [23 AL ONZE pizza …. In de zomer komt jouw RECEPTEN favoriete ‘paprikamix’ trouwens MET PAPRIKA van Belgische tuinbouwers. Cool! & 17 I 1

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17