Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PROEF HET SEIZOEN APR

Om un paprika he pellen,

hack je hem 15 tot 20 min

in un oven op 240'C (zijn vel

zowelben kleurt zwart).

Steek hem nadün in un

plastic, herbruikbare doot.

Zodra har afgekoeld is,

wordt het pellen kinderspel.

Mabel ban nah

Eee

;

U

\S

OR

4

À)

6

ao”

Laat de zomer langer

duren met

PAPRIKAS

Het nazomert in je keuken met onze paprika's

in alle kleuren en geuren. Goed om weten: de

groene wordt geoogst voor ie helemaal rijp is

en heeft een fruitige smaak met een subtiel



bittere toets. De rode is zachter

van aard en lichtjes zoet. De gele

is mals, zoet en sappig. Je kunt

er koud van smullen (reepjes, in

salades, gemarineerd … of warm

(gevuld, in een ratatouille, op een

[23

AL ONZE

pizza …. In de zomer komt jouw

RECEPTEN

favoriete ‘paprikamix’ trouwens

MET PAPRIKA

van Belgische tuinbouwers. Cool!

&

17

I

1