Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE |
Bl
El
HOMEMADE TACO'S
HOMEMADE PIZZA
FISHBURGERS MET
MET CHILI CON CARNE
P.129
MET AUBERGINES
GUACAMOLE EN
P129
© 30MIN + 10 MIN BAKTIJD (+ 20 MIN RUSTTIJD)
APPELSALADE
an
EEEN
AA PERS.
30 MIN
GEMAKKELIJK
EEE A 4 PERS.
oo
x © ©
Voorde tac.
+ 240 g rode bonen
9
+ 225 g bio kikkererwten-
uitgelekt gewicht)
Voor het pizzadeeg:
Voor de garnituur:
meel (+ om te
+ HO g crispy mais
+ 500 g dubbelgemalen
+ 2 aubergines
+ 600 g schelvishaasje
« 1 kleine rode ui
» 2eieren
+ %limoen
bestrooien)
uitgelekt gewicht)
hard tarwegriesmeel De
+ 8takjestijm
+ 6elolifolie
+ Llimoen
Cecco (+ extra om te
+ 350 g ‘Tomato Frito'
+ 4 bichamburgerbroodies
Voor de guacamole:
« Zout
+ Lrode peper
bestrooien)
Heinz
+ 50 g bloem
+ 2 avocado's
+ 100 g paneermeel
« Ya limoen
Voor de garnituur:
« 1 bussel koriander
+ 42 g verse gist (1 blok)
+ 500 g mozzarella di
+ 350 g varkens- en
» del zure room
+ 2elolifolie
bufala
+ 4 eloifolie
+ Lel olijfolie met
rundgehakt zonder
+ 3el olifolie
+ 10 gzout
+ 3elolifolie
Peper en zout
knoflook
Voor de salade:
« Zachte chilivlokken
kruiden
« zakje kruidenmix
Peper en zout
« 1 komkommer
« Zout
« Lrode ui
“Tacos' van het gamma
+ 800 g tomatenvlees
WORLD van Delhaize
« Lbio granny smithappel
© Maak het pizzadeeg; verwarm de oven
met knoflook (2 blikken)
(0 g)
voor op 50°C. Meng de gist met 3 dl lauw
@ Snijd de vis in 4 porties. Meng de
© Maak de garnituur: fruit de gehakte
water. Strooi het tarwegriesmeel op het
bloem met peper en zout. Haal de vis door
werkblad, maak een putje in het midden
ui en het vlees in een sauteerpan met de
de bloem en schud er de overtollige bloem
olijfolie. Roer het gehakt los met een spatel
en giet er beetje bij beetje, al mengend,
af. Dompel hem dan in de losgeklopte
het water met de gist bij. Voeg de olie toe,
eieren en haal hem ten slotte door het
om grote klonters te vermijden. Bestrooi
met de tacokruiden en bak alles. Laat de
het zout en kneed tot een mooi soepel
paneermeel. Laat in de koelkast rusten.
deeg. Bestrooi een ovenschaal met meel,
rode bonen en de mais uitlekken, spoel
leg er het deeg in en dek losjes af met een
© Maak de salade: snijd de komkommer
ze en voeg ze toe, samen met de gehakte
met de mandoline in fijne plakjes en
keukendoek. Laat het deeg 30 min in de
koriandersteeltjes en de tomaten. Laat
oven rijzen (of op een goed verwarmde
verwijder de pitjes. Snijd de plakjes
pruttelen.
vervolgens in fijne staafjes. Snijd de
plaats).
@ Maak intussen de taco's: meng het
© Snijd de aubergines in lange plakjes
ongeschilde appel ook in staafjes. Voeg de
kikkererwtenmeel met 1,3 dl water,
fijngesnipperde rode ui en het sap van de
van l cm dikte. Schik ze in een schaal,
limoen toe.
3el olijfolie en 1 snufje zout. Kneed tot
kruid ze royaal met zout, dek de schaal
een soepel en homogeen deeg, Verdeel
© Maak de guacamole: plet het
het deeg in 8 porties en rol ze tot balletjes
af met bakpapier en leg er gewichten
vruchtvlees van de avocado’s met een
bovenop (conservenblikjes of iets,
Plet ze met een deegrol tot cirkels en bak
vork en meng het met het sap van de
ze op een vrij hoog vuur in een geoliede
anders). Laat 20 min rusten, spoel de
limoen, de olijfolie met knoflook, zout en
aubergines onder koud water en dep ze
braadpan aan de 2 kanten goudbruin.
chilivlokken naar eigen smaak.
© Schik de taco's op de borden en
met keukenpapier droog. Meng ze met de
© Bak de stukken vis =5 min op een
olijfolie en bak ze goudbruin op een grill.
beleg ze met de chili, Voeg zure room en
matig vuurtje goudbruin, in een braadpan
limoenpartjes toe. Bestrooi met de rest
® Verhoog de temperatuur van de oven
met de hete olie. Snijd de broodjes in 2 en
tot 240°C. Kneed het pizzadeeg een
van de gehakte koriander en/of een beetje
beetje en verdeel het in 2 porties. Plet het
gril ze enkel aan de kant van het kruim.
gehakte rode peper.
Serveer meteen.
met een deegrol op een vel bakpapier.
Besmeer het deeg met tomatensaus,
@ Stel de burgers samen: beleg
@- vervang de zure room dor guacamle of
-
elk broodje met de gepaneerde vis,
verwen de lekkerbekken en serveer beide!
verdeel er de aubergineplakjes en de in
stukjes gescheurde mozzarella bovenop.
de guacamole en het slaatje. Zet de
resterende garnituren apart op tafel.
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
Bestrooi met tijm en kruid met peper.
ENERGIE 744 KJ / 178 KCAL | VETTEN 1076
Schuif de pizza's op het rooster of op de
VERZADIGDE VETZUREN 2,46 | KOOLHYDRATEN 1146
© eb jet? Lat de gepaneerde vis 1 win de
SUKERS 416 | VEZELS 3,86 | EIWITTEN 126 | ZOUT 16
ovenplaat en bak ze 8 à 10 min (houd ze in
koelkast rusten, zo wordt de korst steviger en
het oog). Dien meteen op.
krijg je een superkrokant resultaat.
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
®- Beke de 2 pize's tegelij? Verwisselze dan
halverwege de baktijd van plaats in de oven om
ENERGIE 658 KJ / 158 KCAL | VETTEN 836
VERZADIGDE VETZUREN 1,56 | KOOLHYDRATEN 1186
een homogeen resultaat te verkrijgen.
SUIKERS 2,36 | VEZELS 1,86 | EIWITTEN 846 | ZOUT 0,36
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 757 KJ / 180 KCAL | VETTEN 6,76
VERZADIGDE VETZUREN 3,36 | KOOLHYDRATEN 19,96
SUKERS 316 | VEZELS 2,36 | EIWITTEN 96 | ZOUT 0,96
63