Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 63 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63

KEUKENCHALLENGE | Bl El HOMEMADE TACO'S HOMEMADE PIZZA FISHBURGERS MET MET CHILI CON CARNE P.129 MET AUBERGINES GUACAMOLE EN P129 © 30MIN + 10 MIN BAKTIJD (+ 20 MIN RUSTTIJD) APPELSALADE an EEEN AA PERS. 30 MIN GEMAKKELIJK EEE A 4 PERS. oo x © © Voorde tac. + 240 g rode bonen 9 + 225 g bio kikkererwten- uitgelekt gewicht) Voor het pizzadeeg: Voor de garnituur: meel (+ om te + HO g crispy mais + 500 g dubbelgemalen + 2 aubergines + 600 g schelvishaasje « 1 kleine rode ui » 2eieren + %limoen bestrooien) uitgelekt gewicht) hard tarwegriesmeel De + 8takjestijm + 6elolifolie + Llimoen Cecco (+ extra om te + 350 g ‘Tomato Frito' + 4 bichamburgerbroodies Voor de guacamole: « Zout + Lrode peper bestrooien) Heinz + 50 g bloem + 2 avocado's + 100 g paneermeel « Ya limoen Voor de garnituur: « 1 bussel koriander + 42 g verse gist (1 blok) + 500 g mozzarella di + 350 g varkens- en » del zure room + 2elolifolie bufala + 4 eloifolie + Lel olijfolie met rundgehakt zonder + 3el olifolie + 10 gzout + 3elolifolie Peper en zout knoflook Voor de salade: « Zachte chilivlokken kruiden « zakje kruidenmix Peper en zout « 1 komkommer « Zout « Lrode ui “Tacos' van het gamma + 800 g tomatenvlees WORLD van Delhaize « Lbio granny smithappel © Maak het pizzadeeg; verwarm de oven met knoflook (2 blikken) (0 g) voor op 50°C. Meng de gist met 3 dl lauw @ Snijd de vis in 4 porties. Meng de © Maak de garnituur: fruit de gehakte water. Strooi het tarwegriesmeel op het bloem met peper en zout. Haal de vis door werkblad, maak een putje in het midden ui en het vlees in een sauteerpan met de de bloem en schud er de overtollige bloem olijfolie. Roer het gehakt los met een spatel en giet er beetje bij beetje, al mengend, af. Dompel hem dan in de losgeklopte het water met de gist bij. Voeg de olie toe, eieren en haal hem ten slotte door het om grote klonters te vermijden. Bestrooi met de tacokruiden en bak alles. Laat de het zout en kneed tot een mooi soepel paneermeel. Laat in de koelkast rusten. deeg. Bestrooi een ovenschaal met meel, rode bonen en de mais uitlekken, spoel leg er het deeg in en dek losjes af met een © Maak de salade: snijd de komkommer ze en voeg ze toe, samen met de gehakte met de mandoline in fijne plakjes en keukendoek. Laat het deeg 30 min in de koriandersteeltjes en de tomaten. Laat oven rijzen (of op een goed verwarmde verwijder de pitjes. Snijd de plakjes pruttelen. vervolgens in fijne staafjes. Snijd de plaats). @ Maak intussen de taco's: meng het © Snijd de aubergines in lange plakjes ongeschilde appel ook in staafjes. Voeg de kikkererwtenmeel met 1,3 dl water, fijngesnipperde rode ui en het sap van de van l cm dikte. Schik ze in een schaal, limoen toe. 3el olijfolie en 1 snufje zout. Kneed tot kruid ze royaal met zout, dek de schaal een soepel en homogeen deeg, Verdeel © Maak de guacamole: plet het het deeg in 8 porties en rol ze tot balletjes af met bakpapier en leg er gewichten vruchtvlees van de avocado’s met een bovenop (conservenblikjes of iets, Plet ze met een deegrol tot cirkels en bak vork en meng het met het sap van de ze op een vrij hoog vuur in een geoliede anders). Laat 20 min rusten, spoel de limoen, de olijfolie met knoflook, zout en aubergines onder koud water en dep ze braadpan aan de 2 kanten goudbruin. chilivlokken naar eigen smaak. © Schik de taco's op de borden en met keukenpapier droog. Meng ze met de © Bak de stukken vis =5 min op een olijfolie en bak ze goudbruin op een grill. beleg ze met de chili, Voeg zure room en matig vuurtje goudbruin, in een braadpan limoenpartjes toe. Bestrooi met de rest ® Verhoog de temperatuur van de oven met de hete olie. Snijd de broodjes in 2 en tot 240°C. Kneed het pizzadeeg een van de gehakte koriander en/of een beetje beetje en verdeel het in 2 porties. Plet het gril ze enkel aan de kant van het kruim. gehakte rode peper. Serveer meteen. met een deegrol op een vel bakpapier. Besmeer het deeg met tomatensaus, @ Stel de burgers samen: beleg @- vervang de zure room dor guacamle of - elk broodje met de gepaneerde vis, verwen de lekkerbekken en serveer beide! verdeel er de aubergineplakjes en de in stukjes gescheurde mozzarella bovenop. de guacamole en het slaatje. Zet de resterende garnituren apart op tafel. VOEDING SWAARDEN PER 100 6 Bestrooi met tijm en kruid met peper. ENERGIE 744 KJ / 178 KCAL | VETTEN 1076 Schuif de pizza's op het rooster of op de VERZADIGDE VETZUREN 2,46 | KOOLHYDRATEN 1146 © eb jet? Lat de gepaneerde vis 1 win de SUKERS 416 | VEZELS 3,86 | EIWITTEN 126 | ZOUT 16 ovenplaat en bak ze 8 à 10 min (houd ze in koelkast rusten, zo wordt de korst steviger en het oog). Dien meteen op. krijg je een superkrokant resultaat. VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 ®- Beke de 2 pize's tegelij? Verwisselze dan halverwege de baktijd van plaats in de oven om ENERGIE 658 KJ / 158 KCAL | VETTEN 836 VERZADIGDE VETZUREN 1,56 | KOOLHYDRATEN 1186 een homogeen resultaat te verkrijgen. SUIKERS 2,36 | VEZELS 1,86 | EIWITTEN 846 | ZOUT 0,36 VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 757 KJ / 180 KCAL | VETTEN 6,76 VERZADIGDE VETZUREN 3,36 | KOOLHYDRATEN 19,96 SUKERS 316 | VEZELS 2,36 | EIWITTEN 96 | ZOUT 0,96 63

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63