Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE |

Bl

El

HOMEMADE TACO'S

HOMEMADE PIZZA

FISHBURGERS MET

MET CHILI CON CARNE

P.129

MET AUBERGINES

GUACAMOLE EN

P129

© 30MIN + 10 MIN BAKTIJD (+ 20 MIN RUSTTIJD)

APPELSALADE

an

EEEN

AA PERS.

30 MIN

GEMAKKELIJK

EEE A 4 PERS.

oo

x © ©

Voorde tac.

+ 240 g rode bonen

9

+ 225 g bio kikkererwten-

uitgelekt gewicht)

Voor het pizzadeeg:

Voor de garnituur:

meel (+ om te

+ HO g crispy mais

+ 500 g dubbelgemalen

+ 2 aubergines

+ 600 g schelvishaasje

« 1 kleine rode ui

» 2eieren

+ %limoen

bestrooien)

uitgelekt gewicht)

hard tarwegriesmeel De

+ 8takjestijm

+ 6elolifolie

+ Llimoen

Cecco (+ extra om te

+ 350 g ‘Tomato Frito'

+ 4 bichamburgerbroodies

Voor de guacamole:

« Zout

+ Lrode peper

bestrooien)

Heinz

+ 50 g bloem

+ 2 avocado's

+ 100 g paneermeel

« Ya limoen

Voor de garnituur:

« 1 bussel koriander

+ 42 g verse gist (1 blok)

+ 500 g mozzarella di

+ 350 g varkens- en

» del zure room

+ 2elolifolie

bufala

+ 4 eloifolie

+ Lel olijfolie met

rundgehakt zonder

+ 3el olifolie

+ 10 gzout

+ 3elolifolie

Peper en zout

knoflook

Voor de salade:

« Zachte chilivlokken

kruiden

« zakje kruidenmix

Peper en zout

« 1 komkommer

« Zout

« Lrode ui

“Tacos' van het gamma

+ 800 g tomatenvlees

WORLD van Delhaize

« Lbio granny smithappel

© Maak het pizzadeeg; verwarm de oven

met knoflook (2 blikken)

(0 g)

voor op 50°C. Meng de gist met 3 dl lauw

@ Snijd de vis in 4 porties. Meng de

© Maak de garnituur: fruit de gehakte

water. Strooi het tarwegriesmeel op het

bloem met peper en zout. Haal de vis door

werkblad, maak een putje in het midden

ui en het vlees in een sauteerpan met de

de bloem en schud er de overtollige bloem

olijfolie. Roer het gehakt los met een spatel

en giet er beetje bij beetje, al mengend,

af. Dompel hem dan in de losgeklopte

het water met de gist bij. Voeg de olie toe,

eieren en haal hem ten slotte door het

om grote klonters te vermijden. Bestrooi

met de tacokruiden en bak alles. Laat de

het zout en kneed tot een mooi soepel

paneermeel. Laat in de koelkast rusten.

deeg. Bestrooi een ovenschaal met meel,

rode bonen en de mais uitlekken, spoel

leg er het deeg in en dek losjes af met een

© Maak de salade: snijd de komkommer

ze en voeg ze toe, samen met de gehakte

met de mandoline in fijne plakjes en

keukendoek. Laat het deeg 30 min in de

koriandersteeltjes en de tomaten. Laat

oven rijzen (of op een goed verwarmde

verwijder de pitjes. Snijd de plakjes

pruttelen.

vervolgens in fijne staafjes. Snijd de

plaats).

@ Maak intussen de taco's: meng het

© Snijd de aubergines in lange plakjes

ongeschilde appel ook in staafjes. Voeg de

kikkererwtenmeel met 1,3 dl water,

fijngesnipperde rode ui en het sap van de

van l cm dikte. Schik ze in een schaal,

limoen toe.

3el olijfolie en 1 snufje zout. Kneed tot

kruid ze royaal met zout, dek de schaal

een soepel en homogeen deeg, Verdeel

© Maak de guacamole: plet het

het deeg in 8 porties en rol ze tot balletjes

af met bakpapier en leg er gewichten

vruchtvlees van de avocado’s met een

bovenop (conservenblikjes of iets,

Plet ze met een deegrol tot cirkels en bak

vork en meng het met het sap van de

ze op een vrij hoog vuur in een geoliede

anders). Laat 20 min rusten, spoel de

limoen, de olijfolie met knoflook, zout en

aubergines onder koud water en dep ze

braadpan aan de 2 kanten goudbruin.

chilivlokken naar eigen smaak.

© Schik de taco's op de borden en

met keukenpapier droog. Meng ze met de

© Bak de stukken vis =5 min op een

olijfolie en bak ze goudbruin op een grill.

beleg ze met de chili, Voeg zure room en

matig vuurtje goudbruin, in een braadpan

limoenpartjes toe. Bestrooi met de rest

® Verhoog de temperatuur van de oven

met de hete olie. Snijd de broodjes in 2 en

tot 240°C. Kneed het pizzadeeg een

van de gehakte koriander en/of een beetje

beetje en verdeel het in 2 porties. Plet het

gril ze enkel aan de kant van het kruim.

gehakte rode peper.

Serveer meteen.

met een deegrol op een vel bakpapier.

Besmeer het deeg met tomatensaus,

@ Stel de burgers samen: beleg

@- vervang de zure room dor guacamle of

-

elk broodje met de gepaneerde vis,

verwen de lekkerbekken en serveer beide!

verdeel er de aubergineplakjes en de in

stukjes gescheurde mozzarella bovenop.

de guacamole en het slaatje. Zet de

resterende garnituren apart op tafel.

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

Bestrooi met tijm en kruid met peper.

ENERGIE 744 KJ / 178 KCAL | VETTEN 1076

Schuif de pizza's op het rooster of op de

VERZADIGDE VETZUREN 2,46 | KOOLHYDRATEN 1146

© eb jet? Lat de gepaneerde vis 1 win de

SUKERS 416 | VEZELS 3,86 | EIWITTEN 126 | ZOUT 16

ovenplaat en bak ze 8 à 10 min (houd ze in

koelkast rusten, zo wordt de korst steviger en

het oog). Dien meteen op.

krijg je een superkrokant resultaat.

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

®- Beke de 2 pize's tegelij? Verwisselze dan

halverwege de baktijd van plaats in de oven om

ENERGIE 658 KJ / 158 KCAL | VETTEN 836

VERZADIGDE VETZUREN 1,56 | KOOLHYDRATEN 1186

een homogeen resultaat te verkrijgen.

SUIKERS 2,36 | VEZELS 1,86 | EIWITTEN 846 | ZOUT 0,36

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

ENERGIE 757 KJ / 180 KCAL | VETTEN 6,76

VERZADIGDE VETZUREN 3,36 | KOOLHYDRATEN 19,96

SUKERS 316 | VEZELS 2,36 | EIWITTEN 96 | ZOUT 0,96

63