Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 53 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 53
ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA Pi CLAFOUTIS MET PLADIJS, BLOEMKOOL E) ZEETONG MEUNIÈRE, GEPANEERDE Bl EN VERSE GEITENKAAS P129 WORTELEN EN TARTAARSAUS P129 (en dE © 6 dl room + 400 g pladijsflets 125 g crottin van + Aschoongemaakte 100 g bloem % bussel bladpeterselie + 8eieren geitenkaas natuur 120 bloem tongen kaliber 4 120 boter 100 g natuuryoghurt Ya bloemkool Le Larry 2. oliflie 3eieren 4 el olifolie 100 g mayonaise - 8 takjes tijm 100 g parmigiano Peper en zout 600 g wortelen Peper en zout 40 g augurken 1 citroen Voor de tartaarsaus: 15 g kappertjes @ Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de bloemkool met de 150 g panko + % bussel lente-uitjes Peper en zout mandoline in fijne plakjes. Fruit ze 10 min op een matig vuurtje, in een braadpan met de olijfolie, de geriste tijm, peper en zout. @ Maak de tartaarsaus: hak de lente-uitjes, de peterselie, @ Meng de bloem beetje bij beetje met de room. Roer er dan de de augurken en de kappertjes fijn. Meng er de yoghurt en de eieren, de geraspte parmigiano, peper en zout onder. mayonaise onder en breng verder op smaak. Houd apart. © Leg de helft van de vis op de bodem van een grote © Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de eieren met peper ovenschaal en bedek hem met de helft van de bloemkool. en zout. Snijd de wortelen in 4 tot dikke staafjes. Rol ze door Herhaal dezelfde stappen. Bestrooi met grofverkruimelde de bloem, dompel ze in de losgeklopte eieren en haal ze ten geitenkaas en giet er de room met eieren bovenop. Schuif slotte door de panko. Bedek de ovenplaat met bakpapier, schik 50 min in de oven. erde wortelen op, besprenkel ze met olijfolie en bak ze 15 min @ Dien warm op met een slaatje. goudbruin in de oven. © Haal de tongen door de bloem en schud er de overtollige % Restjes gekookte groenten in de koelkast? Gebruik ze gerust in plaats van 5 bloem af. Bak ze goudbruin in grote braadpannen met de helft de bloemkool. van de hete boter. Draai ze na 3 à 4 min om en voegde rest van VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 de boter toe. Kruid met peper, zout en bak nog 3 à 4 min. ENERGIE 807 KJ/ 194 KCAL | VETTEN 15,26 | VERZADIGDE VETZUREN 776 @ Serveer de zeetongen met de wortelen, de tartaarsaus KOOLHYDRATEN 5,36 | SUIKERS 1,36 | VEZELS 086 | EIWITTEN 8,76 | ZOUT 0,36 en citroenpartjes. Geef er eventueel natuuraardappelen of puree bij. Haal de vis altijd op het allerlaatst door de bloem, anders wordt de bloem vochtig. RILLETTES VAN ROG MET KAASWRONGEL E) VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 840 KJ / 202KCAL | VETTEN 13,56 | VERZADIGDE VETZUREN 4,96 25 MIN GEMAKKELIJK © €£ 4 À8 PERS. P12 (as KOOLHYORATEN 12,56 | SUIKERS2,56 | VEZELS146 | EIWITTEN 6,86 | ZOUT 0,46 eo + 400 g rogvleugels Bakjes bieslook 20 g augurken + 2iente-uitjes 250 g Verse 1 el kappertjes + % biocitroen kaas’ Werbomont 2 el olffalie % bussel dille (kaaswrongel) Peper en zout @ Dompel de rogvleugels in een grote pot kokend water. Haal de pan meteen van het vuur en laat 3 à 4 min rusten (naargelang de grootte van de vis). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen. En wat doe je Wat maak je @ Hak de lente-uitjes, de zeste van de halve citroen, de dille, de bieslook, de augurken en de kappertjes fijn. Doe alles in met de restjes vis? met de graten? een slakom. Verkruimel ze en voeg ze Je kunt er visfumet mee © verwijder het vel van de rogvleugels en verkruimel de vis. toe aan een quiche (met maken (laat de graten sudderen in boter met Meng de verkruimelde vis, de kaaswrongel, het citroensap prei of spinazie). (naar eigen smaak), de olijfolie, peper en zout met de andere Of maak er een brandade ui en een kruidentuiltje, ingrediënten in de slakom. mee (warm de vis op zet ze onder met Y witte © Dien koel op als voorgerecht. Geef er geroosterd brood en in een beetje melk met wijn en Ys water, laat de een slaatje bij. Ook leuk als aperitiefhapje, op toasties. knoflook, voeg gekookte bouillon tot % reduceren aardappelen toe en plet en zeef je fumet). Schil oenzeste altijd zo dun mogelijk: het wit gedeelte smaakt bitter Iles samen). Of maal en ven je dus best! er een vissalade van met VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 een lepel mayonaise. ENERGIE 483 KJ/ 115 KCAL | VETTEN 6,56 | VERZADIGDE VETZUREN 246 KOOLHYDRATEN 176 | SUIKERS 1,26 | VEZELS 04G | EIWITTEN 12,36 | ZOUT 046 53
Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 53