Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 45


Hier is pagina 45 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 45 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 45

VANDAAG Koop ik … B AZIATISCHE SPARERIBS EN SLAATJE GEBAKKEN ZALM, GROENE GROENTEN VAN KROKANTE GROENTEN EN PISTACHENOTENPESTO % P123 ea eo » 1,2 kg kleine varkensribben Voor de salade: » 600 g zalmfilet zonder vel Voor de pesto: natuur + 2 grote wortelen = = + 200 g extra fine + 25 grucola « sojasaus (naar elzen smaak) « 1 komkommer prinsessenboontjes 1 bussel basilicum Voor de marinade: + a bussel radijzen = « L bussel groene asperges + 50 g gepelde pistachenoten + Acitroengrasstengels + 2lente-uites Bourne « L courgette + 50 g parmigiano + Lrode peper + 1 limoen + 100 g kerstomaten + 8clolifolie + 8cm gember + 50 mik van geroosterde « 1 kleine rode ui + Peperen zout « 4 limoenen ‘en gezouten pinda's en + Selolfdie + del honing cashewnoten - Peper en zout + 4el barbecuesaus + 1 bussel koriander FINESSE CHARDONNAY + del ketchup + 2elolifolie Zuid-Afrika @ Breng een grote kookpot gezouten water « Lel mosterd Danie De Wet wordt ook wel aan de kook. Breek het harde uiteinde van de « Gel ‘Sweetened chilisaus’ de chardonnaypaus’ van asperges en schil ze (optioneel). Snijd de courgette + Gel sojasaus Zuid-Afrika genoemd. Met recht overlangs in 4, ontpit en snijd in stukken. Maak de en reden, want deze droge, prinsessenboontjes schoon. Kook alle groenten © Maak de marinade: verwijder de 2 buitenste frisse en fruitige chardonnay 3 à 5 min in kokend water (ze moeten al dente zijn) lagen van de citroengrasstengels en snijd het hart met een licht limoenaroma is in fijne schijfjes. Hak de ontpitte rode peper fijn. een echte verwennerij Een eng en laat ze meteen in ijskoud water schrikken. @ Maak de pesto: hak de pistachenoten in de Doe alles in een grote ovenschaal, met het sap van verfijnde verwennerij bovendien, beker van de hakmolen tot kruimels. Mixer dan de limoenen. Rasp de ongeschilde gember grof en voor een groot gezelschap! de olijfolie, het basilicum en de rucola onder. pers met de vingers het sap uit de pulp, boven de schaal. Voeg de andere ingrediënten toe en meng. Giet het mengsel in een kom, doe er de geraspte parmigiano bij, meng en breng verder op smaak. Bestrijk het vlees langs alle kanten met marinade, © snijd de rode ui in plakjes en snijd de dek de schaal af en laat minstens 1 u in de koelkast marineren. kerstomaten in 2. © Verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog @ Verwarm de oven voor op 220°C. Schuif de vuur. Smeer de zalm met 2 el olijfolie in en leg hem, spareribs in de oven, verlaag de temperatuur in de hete braadpan. Draai de vis na 2 min om en na 10 min tot 150°C en laat nog 25 min bakken. bak hem nog 1 min. Kruid met peper en zout. Besprenkel het vlees intussen af en toe en draai @ Fruit de groenten intussen kort met de rest van het om. Snijd de komkommer en de wortelen met een rn. de olijfolie in een grote braadpan, om ze even op te antie warmen. Kruid met peper en zout. dunschiller in fijne plakjes, Snijd de radijzen in CHARDONNAT fijne schi jes. Snipper de afgesneden lente-uitjes @ Serveer de zalm met de groenten, werk af met de tomaten en de plakjes ui (+ eventueel enkele in fijne lange slierten. Meng ze voorzichtig met de olijfolie. Voeg de korianderblaadjes toe, samen met blaadjes rucola en basilicum). Geef er geprakte aardappelen met olijfolie bij en zet de pesto apart de mix van pinda's en cashewnoten. @ Serveer de spareribs met het slaatje en partjes US optafel. limoen. Geef er basmatirijst bij en zet sojasaus op ®- taat de zalm 30 min op voorhand uit de koelkast voor tafel zodat ieder naar eigen wens de rijst en het CHARDONNAY 2019 een perfecte garing. ALESSANDRO BERSELLI halië VOEDINGSWAARDEN PER 100 G slaatje op smaak kan brengen. Harmonieue wite wijn - Bestrooi alles eventueel met zachte chilivokken en/of ENERGIE 626 KJ/ 151 KCAL | VETTEN 11,96 | VERZADIGDE VETZUREN 2,36 op basis van chardonnay KOOLIVDRATEN 246 | SUKERS1AGG | VEZELS1,66 | EMITTEN 85 G | ZOUT 0/16 gehakte verse rode peper. uit Trentino, tal. Zijn minerale, kuidige aroma's VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 527 KI /127KCAL | VETTENB1G | VERZADIGDE VETZUREN 1,66 doen het perfect bij KOOLHYDRATEN 4,16 | SUKERS28 6 | VEZELS1G | EIWITTEN 916 | ZOUT0,46 (gegrilde) vis en pasta. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 45

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 45