Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG Koop ik … B
AZIATISCHE SPARERIBS EN SLAATJE
GEBAKKEN ZALM, GROENE GROENTEN
VAN KROKANTE GROENTEN
EN PISTACHENOTENPESTO
%
P123
ea
eo
» 1,2 kg kleine varkensribben
Voor de salade:
» 600 g zalmfilet zonder vel
Voor de pesto:
natuur
+ 2 grote wortelen
=
=
+ 200 g extra fine
+ 25 grucola
« sojasaus (naar elzen smaak)
« 1 komkommer
prinsessenboontjes
1 bussel basilicum
Voor de marinade:
+ a bussel radijzen
=
« L bussel groene asperges
+ 50 g gepelde pistachenoten
+ Acitroengrasstengels
+ 2lente-uites
Bourne
« L courgette
+ 50 g parmigiano
+ Lrode peper
+ 1 limoen
+ 100 g kerstomaten
+ 8clolifolie
+ 8cm gember
+ 50 mik van geroosterde
« 1 kleine rode ui
+ Peperen zout
« 4 limoenen
‘en gezouten pinda's en
+ Selolfdie
+ del honing
cashewnoten
- Peper en zout
+ 4el barbecuesaus
+ 1 bussel koriander
FINESSE
CHARDONNAY
+ del ketchup
+ 2elolifolie
Zuid-Afrika
@ Breng een grote kookpot gezouten water
« Lel mosterd
Danie De Wet wordt ook wel
aan de kook. Breek het harde uiteinde van de
« Gel ‘Sweetened chilisaus’
de chardonnaypaus’ van
asperges en schil ze (optioneel). Snijd de courgette
+ Gel sojasaus
Zuid-Afrika genoemd. Met recht
overlangs in 4, ontpit en snijd in stukken. Maak de
en reden, want deze droge,
prinsessenboontjes schoon. Kook alle groenten
© Maak de marinade: verwijder de 2 buitenste
frisse en fruitige chardonnay
3 à 5 min in kokend water (ze moeten al dente zijn)
lagen van de citroengrasstengels en snijd het hart
met een licht limoenaroma is
in fijne schijfjes. Hak de ontpitte rode peper fijn.
een echte verwennerij Een eng
en laat ze meteen in ijskoud water schrikken.
@ Maak de pesto: hak de pistachenoten in de
Doe alles in een grote ovenschaal, met het sap van
verfijnde verwennerij bovendien,
beker van de hakmolen tot kruimels. Mixer dan
de limoenen. Rasp de ongeschilde gember grof en
voor een groot gezelschap!
de olijfolie, het basilicum en de rucola onder.
pers met de vingers het sap uit de pulp, boven de
schaal. Voeg de andere ingrediënten toe en meng.
Giet het mengsel in een kom, doe er de geraspte
parmigiano bij, meng en breng verder op smaak.
Bestrijk het vlees langs alle kanten met marinade,
© snijd de rode ui in plakjes en snijd de
dek de schaal af en laat minstens 1 u in de koelkast
marineren.
kerstomaten in 2.
© Verwarm een antiaanbakpan op een vrij hoog
@ Verwarm de oven voor op 220°C. Schuif de
vuur. Smeer de zalm met 2 el olijfolie in en leg hem,
spareribs in de oven, verlaag de temperatuur
in de hete braadpan. Draai de vis na 2 min om en
na 10 min tot 150°C en laat nog 25 min bakken.
bak hem nog 1 min. Kruid met peper en zout.
Besprenkel het vlees intussen af en toe en draai
@ Fruit de groenten intussen kort met de rest van
het om.
Snijd de komkommer en de wortelen met een
rn.
de olijfolie in een grote braadpan, om ze even op te
antie
warmen. Kruid met peper en zout.
dunschiller in fijne plakjes, Snijd de radijzen in
CHARDONNAT
fijne schi
jes. Snipper de afgesneden lente-uitjes
@ Serveer de zalm met de groenten, werk af met
de tomaten en de plakjes ui (+ eventueel enkele
in fijne lange slierten. Meng ze voorzichtig met de
olijfolie. Voeg de korianderblaadjes toe, samen met
blaadjes rucola en basilicum). Geef er geprakte
aardappelen met olijfolie bij en zet de pesto apart
de mix van pinda's en cashewnoten.
@ Serveer de spareribs met het slaatje en partjes
US
optafel.
limoen. Geef er basmatirijst bij en zet sojasaus op
®- taat de zalm 30 min op voorhand uit de koelkast voor
tafel zodat ieder naar eigen wens de rijst en het
CHARDONNAY 2019
een perfecte garing.
ALESSANDRO BERSELLI
halië
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
slaatje op smaak kan brengen.
Harmonieue wite wijn
- Bestrooi alles eventueel met zachte chilivokken en/of
ENERGIE 626 KJ/ 151 KCAL | VETTEN 11,96 | VERZADIGDE VETZUREN 2,36
op basis van chardonnay
KOOLIVDRATEN 246 | SUKERS1AGG | VEZELS1,66 | EMITTEN 85 G | ZOUT 0/16
gehakte verse rode peper.
uit Trentino, tal. Zijn
minerale, kuidige aroma's
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
ENERGIE 527 KI /127KCAL | VETTENB1G | VERZADIGDE VETZUREN 1,66
doen het perfect bij
KOOLHYDRATEN 4,16 | SUKERS28 6 | VEZELS1G | EIWITTEN 916 | ZOUT0,46
(gegrilde) vis en pasta.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
45