Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 37 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 37

VANDAAG Koop IK ... HPA Verwerk LAMSBOUT MET KNOFLOOK, PRINSESSENBOONTJES EN de gehalveerde, E = GEKARAMELLISEERDE UIEN Inalink in ga PUS en heerlijke dip. 800 + Llamsbout (1 kg) + 3eloljfolie + Atakfestiim + Averse Peper « Zel balsamicoazijn Knoflookbollen + Fleur de sel + Lelkristalsuiker + 2tahjes rozemarin Voor de groenten: + 3eloljflie + 2'tahjes verse + 400 g extra fijne + Peperen zout oregano prinsessenboontjes + Atakjes tim + Zuien eN © Verwarm de oven voor op 240°C. Doe de lamsbout in een ovenschaal en masseer hem met 2 el olijfolie en fleur de sel. Snijd het vlees hier en daar in, prik kleine IN teentjes knoflook in de inkepingen en bedek alles met de takjes rozemarijn, oregano en tijm. Snijd de knoflookbollen horizontaal in 2, smeer ze lichtjes in À met olijfolie en schik ze rond de lamsbout. Kruid met | N peper en schuif in de oven. Verlaag de temperatuur na 15 min tot 180°C en laat naar eigen smaak nog 20 à 25 min braden (10 à 12 min/kg, bovenop de \ u eerste 15 min). A @ Maak de groenten: fruit de fijngesnipperde uien, hed [2 de tijm en de olijfolie 2 min in een braadpan. Zet het Le deksel op de pan en laat 15 min op een zacht vuurtje slinken. Haal het deksel van de pan en laat nog 10 min garen, tot de uien goudbruin en zacht zijn. Bestrooi met 7 4 suiker, besprenkel met azijn en laat karamelliseren. Kruid met peper en zout. k © Kook intussen de prinsessenboontjes + 5 min in kokend gezouten water (ze moeten al dente zijn) en | laat ze meteen in ijskoud water schrikken. Voeg ze net 9 voor het opdienen aan de uien toe en fruit alles om de > groenten even op te warmen. 4 © Leg de lamsbout op een plank, bedek hem met aluminiumpapier en laat hem 5 à 10 min rusten. Snijd ‚gi } het vlees evenwijdig met de bout in sneetjes en serveer het met de groenten. Geef er krieltjes uit de oven bij of Li een gratin dauphinois. ON IS Draai de lamsbout 1 keer om tijdens de rusttijd, zo kunnen PS de sappen zich mooi homogeen verdelen en is het vlees lekker sappig. VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 4T KJ /113KCAL | VETTEN5,96 | VERZAOIGDE VETZUREN 16 KOOLHYORATEN3,96 | SUIKERS2,66 | VEZELS166 | EWITTEN 10,76 | ZOUTO,26 av 37

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 37