Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ee

>

sr

TA

#

+

ds

N

ie

de

4

&

Ki

í

er

3

u

A

FE

ex

ae

Gi

Re

en

fil

£

ks

Al

)

voor drukke dagen

he

Dj

a

LS

À

£

ke

Fa

F

Ni

u

F

£

À

if

sf)

fi

(a

4

+

Is

Ey

>

in

ke

HP

Av

EN:

ge

A 4

Be.

Ne

#

7

à

te <

Pa

5

ari

N

Ÿ

er

\

A

Sell,

iM

ds

À

#

da

N

DIT

I.

À

He

ns

?

R

a

pe

r

ke

Nog mur

ri

a

er

recepben, dix

Er

vs

7

LE

na je har!

In zijn geheel: wentel je zeetong in

In de pan: wentel je pladijsfilets in

Met kappertjes: bak je roggenvleugel

/

bloem en bak hem in de

bloem en bak ze een paar minuten

goudbruin in boter. Neem de vis uit de

pan met wat boter. Dien

aan beide kanten in de pan.

pan en laat de boter kleuren.

op met de boter uit de

Y

Gepocheerd: reken 5 min

Voeg kappertjes toe en garneer

pan, een kneepje citroen

per 2 cm dikte. Breng op

er je vis mee.

en peterselie.

smaak met een scheutje

Gepocheerd: dompel je

Filets: rol ze op en houd

æ _ olijfolie, peperen

7 roggenvleugel 15 min

ze met een tandenstoker

fleur de sel.

onder in een court-

samen. Laat ze op een laag

bouillon (licht kokend water

met ui, knoflook, wortel,

vuurtje bakken in de pan.

kruidentuiltje en witte wijn).

52