Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ee
>
sr
TA
#
+
ds
N
ie
de
4
&
Ki
í
er
3
u
A
FE
ex
ae
Gi
Re
en
fil
£
ks
Al
)
voor drukke dagen
he
Dj
a
LS
À
£
ke
Fa
F
Ni
u
F
£
À
if
sf)
fi
(a
4
+
Is
Ey
>
in
ke
HP
Av
EN:
ge
A 4
Be.
Ne
#
7
à
te <
Pa
5
ari
N
Ÿ
er
\
A
Sell,
iM
ds
À
#
da
N
DIT
I.
À
He
ns
?
R
a
pe
r
ke
Nog mur
ri
a
er
recepben, dix
Er
vs
7
LE
na je har!
In zijn geheel: wentel je zeetong in
In de pan: wentel je pladijsfilets in
Met kappertjes: bak je roggenvleugel
/
bloem en bak hem in de
bloem en bak ze een paar minuten
goudbruin in boter. Neem de vis uit de
pan met wat boter. Dien
aan beide kanten in de pan.
pan en laat de boter kleuren.
op met de boter uit de
Y
Gepocheerd: reken 5 min
Voeg kappertjes toe en garneer
pan, een kneepje citroen
per 2 cm dikte. Breng op
er je vis mee.
en peterselie.
smaak met een scheutje
Gepocheerd: dompel je
Filets: rol ze op en houd
æ _ olijfolie, peperen
7 roggenvleugel 15 min
ze met een tandenstoker
fleur de sel.
onder in een court-
samen. Laat ze op een laag
bouillon (licht kokend water
met ui, knoflook, wortel,
vuurtje bakken in de pan.
kruidentuiltje en witte wijn).
52