Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Delhaize Folder 01.09.2021

Hier is pagina 21 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21

PROEF HET SEIZOEN HPA LASAGNEROLLETJES Bl RÜSTI'S MET COURGETTES COURGETTEGRATIN MET BRIE E) EN GEROOKTE FOREL W © 20 MIN + 30 MIN BAKTIJD EMAKKELUK MET COURGETTES EN RAUWE HAM 7.177 P.121 P12 eoa ós) ® & Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd Snijd 4 courgettes met de mandoline of Schil 2 grote bloemige aardappelen. 4 courgettes met de mandoline in een dunschiller in heel fijne, lange plakjes. fijne, lange plakjes. Snijd 400 g brie in Smeer ze in met olijfolie (4 el), kruid Rasp ze op een natte en goed uitgewrongen keukendoek. Rasp ook sneetjes. Maak de gratin: schik afwisselend ze met peper en zout. Gril ze kort op een 2 kleine courgettes. Sluit de keukendoek een laag brie en een laag courgettes hete grill. Kook 12 verse lasagnevellen gedurende 3 min in kokend gezouten tot een strakke bundel en pers er zoveel (lichtjes gezouten en gepeperd) in een mogelijk vocht uit. Doe alles in een slakom, grote ovenschaal. Meng 2 eidooiers water met 2 el olijfolie. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Snijd 3 lasagnevellen voeg 2 eidooiers, 1 gehakte bussel met 2 dl room, peper, zout en geraspte bieslook en 50 g geraspte parmigiano nootmuskaat. Overgiet er de gratin mee, in 2. Schik ze lichtjes overlappend op een rijtje om een lange strook te vormen. toe. Kruid royaal met peper, met zout en bestrooi hem met 4 el ‘Zout & azijn’ meng Verdeel de bereiding in 4 porties. zadenmix en bak hem 30 min in de oven. Bedek de lasagnestrook volledig met Dien warm op, als hoofdgerecht, en geef er gegrilde courgetteplakjes, besmeer ze met leg elke portie in een met olijfolie (4x3 el) geoliede kleine antiaanbakpan een slaatje bij. M van 400 g formaggio tapenade en VOEDINGSWAARDEN PER 100 G leg er van 300 g prosciutto crudo en druk goed aan om rôstis te vormen. Bak ze 10 min goudbruin op een zacht ENERGIE 651 KJ /157 KCAL | VETTEN 1350 artigianale Rosa dell'Angelo bovenop. VERZADIGDE VETZUREN 8,46 | KOOLHYDRATEN 2,46 Voeg basilicumblaadjes toe en rol op. vuurtje, draai ze om en bak ze nog 5 min. SUIKERS 26 | VEZELS126 | EIWITTEN 5,86 | ZOUT 046 Dresseer de rösti's op de borden, verdeel Maak 4 rolletjes op dezelfde manier en dresseer ze op de borden. Bestrooi met er 250 g gerookte forelfilets over en schep er een toefje mierikswortel met 50 g grofgeraspte parmigiano, werk room bovenop (pot van 100 g). Werk af af met basilicum, besprenkel met een scheutje olijfolie en serveer. met partjes citroen, takjes tijm en roze peper. Dien meteen op. fi : Liever de warme versie? Leg de rolletjes in een ZOETE COURGETTECAKE 8) ovenschaal, bedek ze met bakpapier en schuit Y- Heb je maar kleine braadpan? Houd de eerste rösti’s in de oven warm terwijl je EN CITROENGLAZUUR P.129 ze 15 min in de oven, op 180°C. VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 de volgende bake. VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 764 KJ / 184 KCAL | VETTEN 13,96 ENERGIE 539 KJ /129 KCAL | VETTEN 856 VERZADIGDE VETZUREN 36 | KOOLHYDRATEN 76 SUIKERS 1,36 | VEZELS1,56 | EIWITTEN 6,96 | ZOUT 0,96 VERZADIGDE VET ZUREN 246 | KOOLHYDRATEN 4,76 SUIKERS 136 | VEZELS 16 | HWITTEN 2,66 | ZOUT 076 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng 200 g malse boter met 200 g kristalsuiker en voeg er dan 4 eieren, 300 g zelfrijzende bloem en 1 snufje GEVULDE COURGETTES MET LAM, RIJST EN FETA W zout aan toe. Meng alles met een garde © 20 MIN + 35 MIN BAKTIJD © GEMAKKELIJK © €€ 4 PERS. P.121 tot een homogeen deeg. Rasp 1 courgette op een natte en goed uitgewrongen om © © keukendoek. Sluit de keukendoek tot een Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd 2 grote courgettes overlangs in 2. Hol ze strakke bundel en pers er zoveel mogelijk vocht uit. Schep de geraspte courgette met een (parisiennellepel uit en hak het vruchtvlees grof. Voeg 600 g lamsgehakt zonder kruiden, 250 g voorgekookte langkorrelrijst Uncle Ben's, 1 ei, bij het deeg, samen met de fijngeraspte 200 g verkruimelde feta, 1 zakje kruidenmix ‘Pitta’ van het gamma WORLD zeste van % biocitroen. Bekleed een van Delhaize (20 g) en de gehakte blaadjes van 4 takjes munt toe. Kneed grondig en cakevorm met bakpapier giet er het deeg breng verder op smaak. Verdeel de bereiding over de halve courgettes, druk ze goed aan in en bak lu in de oven. Ontvorm de cake en schuif 35 min in de oven. Rasp 1 kleine courgette en meng ze met 500 g Griekse en laat hem op een taartrooster afkoelen. yoghurt, 1 geperst teentje knoflook, / gehakte bussel koriander, peper en zout. Meng 1 potje citroenyoghurt (125 g) en Bestrooi de gevulde courgettes met de overgebleven Y» gehakte bussel koriander, 100 g bloemsuiker. Voeg naar eigen besprenkel ze met een scheutje olijfolie en serveer ze. Geef er wat saus bij, werk af met smaak een beetje vers citroensap en/of takjes munt en partjes citroen. fijngeraspte zeste van een biocitroen toe. Overgiet de cake net voor het opdienen Snijd het bolle deel van de halve courgettes een beetje weg vóór je ze vult, 7 met glazuur. zo blijven ze mocî stabiel. VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 1209 KJ / 28BKCAL | VETTEN 1350 ENERGIE 610 KJ /146 KCAL | VETTEN BG | VERZADIGDE VETZUREN 3,36 VERZADIGDE VETZUREN 8,36 | KOOLHYDRATEN 36,16 KOOLHYDRATEN 10,66 | SUIKERS 0,66 | VEZELSO,6G | EIWITTEN 8,26 | ZOUT 0,56 SUIKERS 226 | VEZELS 0,96 | EIWITTEN 4,86 | ZOUT 0,56 21

Delhaize - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 21